Eşcinsel grup nasıl mı olur :)

Sosya medyada paylaş:

Uzun bir aradan sonra yeniden buradayım arkadaşlar.İnanın o kadar yaşanmışlık biriktiriyorum ki ama bir türlü bunları kaleme alacak zaman bulamıyorum.Uzun uğraşlar sonucu aklımda kalan en güzel anılardan bir tanesini kaleme almaya karar verdim.Ummadığım kişiyle adlı hikayedeki arkadaşımın tanıştırdığı kişiyle olan grup sex hikayesiyle karşınızdayım.

Ummadığım kişiyle hikayesindeki arkadaşımla (Akif) ilk buluşmamızdan sonra artık fırsat buldukça görüşebiliyorduk.

Ama onun işlerinin yoğunluğu bir zaman sonra artınca fırsat bulma şansımızda giderek azaldı neredeyse ayda bir kez bile yapamaz olmuştuk.Buluştuğumuz günlerin birinde; yaşadığımız yerde onun çok uzun yıllardır görüştüğü, benden daha iyi tanıdığı bir partnerinin olduğunu söyleyip istersen seni onunla tanıştırayım.Nasıl seninle yapamıyorsam onunla da yapamıyorum bari siz yapın deyince arkadaşıma çok güvendiğim için olur dedim.Sen yarın benden haber bekle diğer arkadaşa da sorup sonucu sana bildiririm deyip ayrıldık.Eve geçtiğimde kendimi titrerken bulmuştum.Önce ne gerek vardı riske girmeme diye düşünürken sonradan sonuçta Akif ona güveniyorsa bende güvenebilirim diyerek kendimi rahatlatmaya çalıştım.

İş yerinde rutin işlerimi halletmiş pc başında vakit geçirirken Akifin aramasıyla bir an heyecan yaptım. Benim yanıma gel diyerek kapattık telefonu. Aklımda düşüncelerle iş yerine geldiğimde bana diğer arkadaşında kabul ettiğini akşam beraber olacağımızı söyledi. Ardından diğer arkadaşa seni anlattım sana da onun hakkında bilgi vereyim diyerek sözüne devam etti. Adı Murat neredeyse bizle yaşıt.Benim 15 yıla yakın sex yaptığım bir arkadaştır.Partner olarak sadece ben varım onun hayatında ve eğer şartlar olur uyum yakalarsanız birde sen olacaksın.Murat hakkında bir çok şey söyledikten sonra yalnız söylemeyi unuttum Murat full aktiftir demesiyle biraz moralim bozulmuştu.Ben içimden ap dir diye geçirmiştim deyince Akif söze girerek full aktiftir ama boş değildir.

Çok uzun süre boşalmadan sex yapabilir, senin zevk almanı kendi zevkinden daha çok önemser, öpüşme harici her şeye gelir deyince bir nebzede olsa rahatlamıştım.Bir süre daha sohbet edip akşam buluşmak üzere ayrıldım.

Akşam olmuş ve ben buluşmaya hazırdım.Akiften gelen telefonla hemen beni alacağı yere geçip bekledim.Aracıyla yanımda durduğunda yanındaki kişiyi görünce resmen şok olmuştum.Çünkü beni tanıştıracağı kişide aynı Akifte olduğu gibi ara sıra iş yerine gittiğim ve asla bisex olduğuna inanmayacağım Murat adlı arkadaşımdı. Arka kapıyı açıp araca bindiğimde Akifin yüzünde pis bir gülümseme Murat ve bende ise kısa süreli bir şok vardı. Sessizliği bozan Akifin tanıştırmama gerek var mı demesiyle ortam bir anda yumuşadı ve sohbete başlamış olduk.

Akif aracı şehrin dışına doğru sürerken Muratların bağ evine gittiğimizi anladım.Kısa sürede bağ evine gelip aracı park ettikten sonra içeri geçip sohbete devam ettik. Murat bana merak ettiklerini sorarken bende benzer soruları ona sorarak merakımızı gideriyorduk ki ortamızda oturan Akif birden ben ikinizin hakkında da her şeyi biliyorum ve sizde zamanla her şeyi çözersiniz; madem buraya kadar geldik bari gelmemiz bir işe yarasın derken bir anda ikimizin penisinden de tutup olaya başlayıverdi.

Akifin dokunuşlarıyla ikimizin penisi de hemen sertleşmeye başlamışken bizde bir yandan onun penisiyle oynuyor hale geldik.Dışarısı riskli olabilir diyerek içerideki odaya geçip ayakta oynaşmayı bir süre daha sürdürdük. Ben Muratı, Murat Akifi, Akif ise benim penisimi oynarken Murat elini Akifin penisinden çekip soyunmaya başladı. Bunu görünce bizde sırayla soyunup çırıl çıplak hale geldik. Murat bir anda elini penisime atıp beni kendine çekti ve eliyle başımı bastırıp diz çökme pozisyonuna getirdi.Karşımda duran benimkinden daha kalın ve 2-3 cm daha uzun penisi sertleşmiş göz hizamda duruyorken bana yapacak tek şey kalıyordu.

Penisini kökünden kavrayıp ağzımı açtım ve alabildiğim kadarki kısmını bir hamlede aldığımda Murat derin bir ohhh çekerek Akife dönüp bir kez şunu yapmadın bana süper bir şeymiş bu derken başımı tutmuş kendine doğru çekip çekip bırakmaya başlamıştı. Ben Muratın penisini yalarken Akifinki de sertleşmiş ve oda dayanamayıp yanıma gelip penisini bana uzatmıştı. Muratın penisinden ağzımı çekip Akifinkini yalamaya başladım.Yaklaşık 5 dk kadar daha sırayla penislerini yaladım. Murat beni yerden kaldırıp kanepeye doğru götürüp oturmamı sağladı. Akif lavaboya giderken Murat bir anda önümde eğilip zevk sırası sende diyerek penisimi yalamaya başladı. Orta halde duran penisim kısa sürede kendine gelip sertliğini kazanmaya başlayınca Murat penisini ağzından çıkarıp Akifin anlattığı kadar kalınmış seninki de neden acı çektiğini anlamış oldum derken tekrar penisimle ilgilenmeye başladı.

Akifte lavabodan çıkıp kanepeye geldi ve penisini yeniden bana uzattı.Bir süre penisini yalattıktan sonra arkasını dönüp hafif eğilerek deliğiyle ilgilenmemi istedi. Ben deliği yalarken Murat ise kıtlıktan çıkmışcasına penisimi yalıyor beni zevkten kudurtuyordu.Akifin deliğini parmaklarımın da yardımıyla genişletmiştim ki Murat bir anda ayağa kalkarak yeter kudurdum azgınlıktan diyerek Akifi tuttuğu gibi koltuğa domalttı ve direk deliğe temas ettirmeye başladı.1-2 dk kadar uğraştı ama başaramayınca bana dönerek sen gir seninki girer diyerek yerini almamı sağladı. Parmağımla 1-2 dk kadar masaj yapıp deliği biraz daha genişlettikten sonra penisimi deliğe doğru ittirmeye başladım ve Muratınkinden daha az kalın olması sayesinde başını sokmayı başardım.Muratı da kanepeye çıkartıp penisini yalamayı sürdürürken bir yandan da Akifin deliği alışşın diye yavaş yavaş hareket ederek sonunda köküne kadarını sokmayı başardım..

Hepsini soktuğum an Akif derin bir ohhh çekerek rahatladı.Bir süre hareketsiz kalarak Akifin acı çekmemesini sağladım ve delik penisime uyum sağladığı an hareketlenmeye başladım.3-4 dk kadar Akifi siktikten sonra Muratın penisinin de kazık gibi olmasıyla yerimi Murata bıraktım. Penisini kökünden tutan Murat deliğe öyle bir kökle di ki Akifin feryadı odada yankılanmıştı. Başını arkaya çevirip yavaş derken Murat azgınlığın verdiği o hisle Akifin dediklerini duymadan öne arkaya hareket etmeye başlamıştı bile.Akif 2-3 dk nın ardından daha fazla dayanamayıp öne doğru hamle yapıp Murattan kurtuldu ve kendini kanepeye bıraktı.

Akif Murata dönüp bu iyice azmış valla benden bu kadar deliğim sızlıyor siz devam edin ben dışarda takılıyorum derken giyinmeye başladı.Akifin odadan çıkmasıyla Murat bana dönüp ne dersin yapalım mı diye bana sorunca sonuçta buraya bir şeyler yaşamaya geldik ve yaşamalıyız deyince Muratın gözü parladı adeta.Sen bekle hemen geliyorum diyerek bende lavaboya girdim.Hızlıca temizliği yapıp odaya döndüğümde Murat kanepeye uzanmış penisini sıvazlıyordu.Yanına gelip eğildim; tam başımı penisine doğru uzatmıştım ki beni ters döndürüp üstüne uzanmamı sağladı.Klasik 69 pozisyonu halini almıştık. Bacaklarımı karnıma doğru çektirip deliğimi tam yüz hizasına getirip direk dil darbeleri atmaya başlayınca ohh sesleri çıkarmaya başladım.

Bir süre önümde duran canavarı unutup kendi zevkimi alıyordum ki Muratın yala komutuyla kendime geldim. Penisi hafif yumuşamış bir haldeyken ağzıma almamla murat ohhh işte bunu çok seviyorum diye mırıldanmaya başladı.Arada penisini köklüyor sonra elimle 31 çeker gibi hızlıca sıvazlıyorken muratta parmaklarıyla deliğimi genişletmeye başlamıştı.Arada penisimi arkaya doğru çekip ağzına alıyor bir süre yalayıp yeniden deliğimle ilgileniyordu. İki parmağı ile genişletmeyi tamamlamış daha fazla genişletmeyeyim yoksa zevk almam diyerek beni üstünden kaldırdı.Kendide koltukta yatar pozisyondan oturur hale geçti ve ayaklarını ileriye uzatıp kucağına oturmamı daha kolay hale getirdi.

Pozisyonumu alıp sırtım Murata dönük halde penisini kökünden tutup deliğime hizaladım.Baş kısmı çok kalın değildi bu sayede hemen başını sokmuştum.Ama gövdesi giderek kalınlaştığı için her kalkıp oturmamda acı yükseliyordu. Milim milim kalkıp oturmalarımın ardından sonunda penisinin hepsini deliğime alabilmiş tenini hisseder olmuştum. Onbeş saniye kadar kökleme halinde oturduktan sonra yavaş yavaş oturup kalkmaya başladım.Murat elini kalçama koymuş benim oturup kalkmama yardım ediyor arada ufak şaplaklar atıp kendi hazzını da yaşıyordu. Sanırım deliğin alıştı sıra bende diyerek beni belimden tuttuğu gibi ayağa kalktık ve ters döndürerek ellerimi koltuğa dayatıp belimi eğerek kendine uygun bir pozisyon aldı.

Elini belimden tuttuğu gibi hızlıca girip çıkmaya başladı.Deliğim alıştı diye düşünmeme rağmen her köklemesin de içimin zonkladığını hissediyordum.Resmen makina gibi hızlı hızlı girip çıkıyor nefes almama fırsat bile vermiyordu. 5-6 dk kadar bu pozisyonda sertçe sikip bir anda beni ters döndürdü ve kanepede bacak omuzda haline getirdi.Elleriyle bacaklarımı havaya doğru kaldırıp deliğimi penisi hizasına ayarlayıp direk sokmaya başladı.Penisinin hepsini çıkartıyor sonra yine köküne kadar sokarak beni zevkten uçuruyordu.Bunu sıkılmadan 7-8 dk dan fazla yapmışken birden ellerini koltuğa dayayıp üstüme doğru ağırlığı verdi ve hızlı hızlı pompalamaya başladı.

Öyle sert darbeler vuruyordu ki aldığım zevkten ve penisimin ikimizin vücudunun arasındaki hareketinden dolayı bir anda boşalmaya başladım.Murat hiç istifini bozmadan önden boşaldın sıra arkadan boşalmakta derken giderek daha sert ve seri halde beni sikmeyi sürdürdü. Dizlerim öyle bir titremeye başladı ki deliğimden çıktı ve sonunda oldu derken deliğimden aşağıya doğru sıvılar süzüldüğü hissettim.3 parmağını deliğime sokup ileri geri yaparken resmen içerde su sesine benzer sesler geliyordu.

Murat parmaklarını deliğimden çıkartıp gururlu bir edayla sıra bana geldi diyerek beni koltukta döndürdü ve sırtım yukarı gelecek şekilde üstüme uzanıp penisini direk deliğe sokup girip çıkmaya başladı.Ellerinide iki yanıma koymasıyla öyle sert darbeler atmaya başladı ki beni kanepede zıplatmayı başarıyordu.Hareketleri iyice hızlanmış artık oda sınırına geliyordu.Başını kulağıma doğru getirip nerene boşalayım diye sorunca sadece sen bilirsin diyebildim.İçine boşalacağım o sıcaklığı hisset sende derken kökleyip beklemeye başladı.Biz hızlı hızlı soluklanırken içime sıcak döllerini bırakmış penisi de hafiften inmeye başlamıştı.Üstümden kalktığı anda resmen arkamda bir boşluk oluşmuş gibi hava girişi oldu.

Bir süre ayakta bana baktıktan sonra peçete getirip baya çok boşaldım kalkarken yere damlamasın bunu koy deyip elime tutuşturdu. Peçeteyi arkama tutmam da fayda etmiyor içeri doğru kaçıyordu ki yere damla düşürmeden lavaboya gitmeyi başardım. Öyle çok akıtmıştı ki beş dakika kadar beklemem gerekti lavaboda.İşimi bitirip odaya döndüğümde süperdi inanılmaz hazlar yaşattın diyerek bana teşekkür etti ve lavaboya girdi.Üstümü giyinip Akifin yanına çıktığımda nerdesiniz ya kaç dakika oldu diyerek yalnız kalmasının öfkesini kustu bana. Benim elimdeki bir şey değil ki Murat bir türlü boşalamadı deyince ben sana kolay boşalmıyor diye söylemiştim diyerek güldü.Nasıldı peki dediğinde ise ben gülerek çok iyiydi ama yıprattı baya beni diye söz edince Akif birden hafif sinirli halde ben ne olacağım diyerek sitem etti.

Seninle de yarın yaparız ne var ki bunda deyince yüzü iyice düştü ve elini penisinden çekip bir sigara yaktı.Meğersem bizim seslerimizden etkilenmiş ama bizi bozmamak için içeri girmeyip dışarıda o sesler eşliğinde azgınlığı tavan yapmış halde bekliyormuş.Akifin haline dayanamadım ve elimle penisini okşamaya başladım.Bunu yaptığımı gören Akif hafif tebessümle ohhh ya biran beni unuttuğunu düşündüm deyip eşofmanını sıyırdı ve penisini bana sundu.Direk yalamaya başlayınca sigarasını daha keyifli içtiğini fark ediyordum.Ben saxoyu sürdürürken Muratta yanımıza gelmiş gördüğü manzara karşısında sen yapmasaydın ben yapacaktım bunu Akif e diyerek aynı şeyi düşündüğümüzü onaylamış oldu.

Yalnız Akifin saxo ile boşalacağı pek yoktu bunu hareketlerindeki sakinlikten anlayabiliyordum ki bir anda oturduğu yerden kalkıp siz sikiştiniz ben de istiyorum diyerek pantolonumu ve boxerımı bir anda dizlerime kadar sıyırıp beni duvara doğru sürükledi.Ellerimi duvara dayatıp penisini tuttuğu gibi daha kapanmamış deliğime bir hamlede hepsini köklemeyi başardı.Akifin hızı da Muratınkinden aşağı kalır değildi resmen makina gibi arkamda gidip geliyordu.

Bu pozisyonu sevmemiş olacak ki beni kendine çekip belimi tamamen aşağı eğerek girip çıkmaya başladı.Ama her darbesinde adım adım öne doğru gitmem yüzünden Murat hemen önüme geçerek bunu engelledi.Ellerimle Muratın bacaklarından tutmuş Akifin pozisyonunu bozmamak için uğraşırken Murat bir anda pantolonunu indirdi ve yarı kalkık haldeki penisini ağzıma sokuverdi.

İçimden ne doyumsuzmuş bizim Murat derken bir yandan da Muratın penisinin ağzımda sertleşmeye başladığını hissettim.Akif soluksuz giriş çıkışının sonuna gelmiş olacak ki bir anda içimden çıkıp çiçeklere doğru fışkırarak boşalmaya başladı. En az 7-8 kez fışkırmasıyla hayrete düştüm. Çünkü bu derece dolgun ve sayı olarak fazla boşaldığını görmemiştim.Boşalması bitince bana dönerek süperdi ya bugünkü kadar hiç zevk almamıştım fena azmışım diyerek gülmeye başladı.Ben hafiften doğrulmaya başlamıştım ki Murat penisini tutmuş çok etkilendim kızmazsan 5 dk daha girip çıkayım diyerek benden onay bekliyordu.Akif bir anda önüme gelerek penisini ağzıma verip bir yandan kalanları temizlettiriyor bir yandan da biraz önce sizi izleyemedim nasıl sikiştiğinizi görmek istiyorum diyerek benim yerime kararı vermişti bile.

Bunun üstüne Murat hemen arkamdaki yerini alıp hiç oyalanmadan direk deliğime giriş çıkışa başlamıştı. 5 dk diye başladığı sikiş yıldızların altında yaklaşık 25 dk boyu türlü pozisyonlar eşliğinde sürmüş en son çimenlerin üstünde yüzüme boşalırken son bulmuştu.

İçeri geçip temizliğimi yapıp yanlarına oturduğumda üçümüzde birbirimize bakıp hayretler içinde kalmıştık.Kısa bir sessizliğin ardından Murat yerinden kalkıp diz çöktü ve biz ikişer kere boşaldık ama sen bir kez boşaldın diyerek penisimi ağzına alıp beni de saxoyla boşaltmayı başarmıştı. Bir süre daha sohbet edip mutluluk içinde vedalaştığımızda yeni başlayan arkadaşlığında keyfini sürüyorduk.

Başka bir yaşanmışlıkta görüşmek üzere…