Harika masajdan sonra ilişkimiz renklendi

Sosya medyada paylaş:

Ben Melike kocamla tanıştığımda henüz 20 yaşındaydım üniversite öğrencisiydim ve oldukça rahat yetişmiştim son derece rahat giyen sosyal sevgilileri olmuş bekaretini vermeden sayısız erkekle sevişmiş biriydim sonra kocamla tanıştık 4 yıl çıktık bekaretimi ona verdim ama sevgili iken bile kocam bana hayatı önce zindan etmeye başlamıştı eski sevgililerimle olan ilişkileri kafasına takıyordu sık sık ayrılıyorduk sonra bunları bana anlattırıyor sonrada kızıyordu anlam veremiyordum ayrıl barış sonunda evlendik kocam beni sevgiliyken zaten kısıtlamış artık ne o süper bini etekler ne mini şortlar nede plajlarda cheeky bikiniler giyebiliyordum.

4 yılımız böyle geçti kocamın ailesi de yaşamı da aslında son derece moderndi ama tipik Türk erkeği modeliydi bir gün evimize gelen yeni ortağı ve karısı ile bir şeyler değişmeye başladı. Ortağının karısı normal basma bir elbise giyinmişti önden düğmeli ama oturdu mu baldırına kadar açılıyordu etek ama ne kocası ne kendisi rahatsızdı bu durumdan. Misafirlerimiz gidince kocam üzerime saldırdı ve sevişmeye başladık bana sende öyle bir elbise al deyince sinirlendim sen kadından tahrik olup benimi sikiyorsun diye kızdım.

Kocam hayır aşkım çok güzeldi senin bacakların daha güzel deyince daha çok kızdım beni kaç senedir kısıtladın şimdi bunu mu istiyorsun dedim cevabı ilginçti artık evliyiz sana daha çok güveniyorum deyince ben daha çok sinirlendim ve gerçekten geri zekalı olduğunu söyledim sonraki3 ay son derece monoton geçti zaten zayıf olan cinsel ilişkimiz iyice zayıflamıştı. Bir gün Nişantaşı nda gezerken kocamı gördüm bir cafe de oturmuş 4-5 kişi sohbet ederken kızın tekiyle eli kol teması kızlar son derece sexi bir zamanlar benim giyimim gibi gibi diyorum çünkü ben gerçekten çok rahat giyerdim. Uzaktan video ya çektim akşam eve gelince videoyu kendisine gösterdim soğuk, soğuk terlemeye başladı bana – aşkım müşterilerimiz işte gizli bir şey yok inan bana dedi bende bu samimiyet ne peki dedim farkındayım bir ilişki yok ama senin yakınlaşmaya çabalaman var dedim.. Koltuğa oturdu bana – off evet senin o eski halini özlüyorum sanırım sana aşık olma nedenlerimden biriydi o sexi halin dedi.

Bende madem öyle yıllardır neden bana hayatı zehir ettin ilişkilerimi her detayına kadar anlattırıp beni siktin boşaldıktan sonra bana bağırıp çağırdın bunları unutmadım dedim. Kocamda – evet haklısın yetişme şekli işte o zaman sevişirken haz alıyordum sonra kıskanıp sinirleniyordum dedi.

Konuyu ortağının karısına getirdim. O günüde unutmadım kadını görünce akşam nasıl azdın sonra 3 aydır bana elini sürmedin dedim

Kocam – haklısın aşkım ama aslında senide öyle görmek istiyorum dedi.

Ben – sonra bana hayatı zehir et değil mi? Diye imalı ve sert bir şekilde söyleyince..

Biraz panik biraz heyecanlı – Hayır, Hayır asla seni kıskanmak bana zevk veriyor aslında ve artık biz bir birimiziniz seni kaybetme korkum yok tam tersi sana sahip olmuş olmanın zevki keyfi var her ne dersen onu yaşamak istiyorum dedi.

Ben – o zaman yarın hafta sonu beni alışverişe götürüyorsun dedim.

Kocamın Gözleri parladı tamam dedi bana sarılmak istedi ittim.

Akşam yatak da sırnaşmaya çalışırken yine kaprise başladım ya sana inanmıyorum ben hala hayatı bana zehir edeceksin yine deyince..

Kocam –hayır karıcım bak mesela bana hiç anlatmadığın bir anın var mı dedi?

Düşündüm.. aslında vardı.. anlatmamıştım çünkü aynı ortamda ve onun da tanıdığı biriydi.

O an karar verdim bunu anlatacağım artık nereden koparsa kopsun bakalım dediğinde samimi diye

Onun da ısrarları ve kendini ispat çapası ile tamam bak anlatacağım sonuçlarını göreceğiz dedim..

Üniversitedeyken çok yakışıklı ama sevgilisi olan bir çocuk vardı karın kasları harikaydı onu bir kaç kere üstsüz basket oynarken görmüştüm penisi şortundan beli oluyordu sporcu olduğundan vücudu harikaydı. Adı Şevket di. Başladım anlatmaya hani senin bir arkadaşın vardı Şevket diye..

Sordu hangi Şevket. Bahsettim kocamda arkadaşım değildi sade tanıyordum. Her neyse dedim işte seninle bir gün partiye gitmiştik senin arkadaşının evine Sarıyer’e çok kalabalıktı sen sızmıştın koltukta dedim.. Kocam heyecanla – Evet dedi ısrarla anlatmamı bekliyordu..

Sen sızınca biz seni bu çocukla bir odaya çıkardık ve orya yatırmıştık kocam evet sabah uyanınca nasıl geldiğimi anlamadım oraya sende yanında yatıyordun ama dedi. Evet dedim işte seni yatırdıktan sonra o odada bir tuvalet vardı çocuk oraya girmiş ben senin üzerini örterken fark etmedim bende tuvalete girmek için kapıyı açınca çocuk pantolonunu indirmiş düğmelerini açmış üzerini düzeltiyordu..

Kocam – Ne var bunda dedi? Ben gülerek işte altına külot giymemiş kocaman siki ortadaydı..

Kocam heyecanla – aa nasıl yani dedi? Bu sırada kocamın sikine gözüm takıldı kalkmıştı. Ona sen nasıl adamsın bundan heyecanlandın mı gerçekten dedim.. evet aşkım heyecanlandım dedi. Hoşuma gitti o zaman devam edeyim dedim. Biliyorsun çok arsızdım ben çocuğa bir dakika deyince şaşırdı bir şey sorabilirmiyim dedim donmuş bir şekilde – sor dedi? Büyük penislilerin şeyi sertleşmiyormuş doğrumu deyince çocuk gülerek -kim demiş onu dedi – dokunda gör dedi. Bede arsızca sordum dokunabilirmiyim diye çocuk çok korkmuştu ama dokun dedi işte o gün onun sikini elime aldım sonrada baklava dilimlerini öperek ve yalayarak ağzıma aldım ve onu senin uyanıp uyanmamanı kontrol ederek boşaltım dedim. Kocam donmuş kalmıştı. Tabi anlattıktan sonra bende panik olmuştum ama kocamdan hiç beklemediğim bir tepki geldi – ağzına sağlık iyi yapmışsın karıcığım dedi.

Ben doğruldum şakamısın sen dedim. Kocam –hayır ikimizde artık çok sıkıldık, bütün nedende benim farkındayım ama kafamda aştım artık bir şeyleri sonuçta karımsın seni seviyorum sende beni seviyorsun dimi? Diye sorunca.. ona geri zekalı seni çok sevmesem onca psikopatlığına rağmen evlenir miydim dedim. Gülüştük Kocam – yaptığım her şey için özür dilerim bundan sonra hayatın tadını çıkaralım dedi. Benim içime başka şüphe düştü ve yine kızdım senin amacında diğer kadınları götürmek değil mi dedim, seni boşarım dedim. Kocam – Yemin ederek, hayır aşkım sadece sensin benim derdim ve sen yetersin bana deyince.. o zaman artık beni rahat bırakacak mısın dedim. Kocam – rahat bırakmak ne demek her konuda hizmetindeyim dedi. Ve sevişmeye başladık sevişirken bana sordu – onun sikimi güzel benimki mi? Diye bir iç çekerek ne yalan söyleyeyim gördüğüm en büyük sik onunki dedim. Kocam – o zaman çok şey kaçırmışsın aşkım daha güzellerini görmek hakkın deyince. Ben sen galiba samimisin dedim. Kocam – göreceksin karıcığım dedi.

Sabah , alışverişe gittik genç kızlığımdaki kadar rahat kıyafetler aldım 10 gün sonra çeşme tatilimiz vardı cheeky bikini aldım kalçamı ve memelerimi tam gayet net gösteren. Her şey çok iyi di akşam geç geldiğim zamanlar oldu o 10 gün kocam yemek hazırlıyordu bir devrim yaşıyorduk Çeşme’ye gittiğimizde daha da aştım kocamı zorluyordum bikini üstümü açıyor o ufacık bikiniyi kalça arama kısmen sokuyor güneşleniyor bana bakanlara gülücükler dağıtıyordum geceleri minicik giyiyordum. Tatilimiz harika geçmişti her gün sevişip fantezi yapıyor kocama eski sikişmelerimi tekrar anlatıyordum kocam Çeşme de bana bakanları söylüyor dikkatimizi çeken yakışıklı çocuklar üzerine iki kadın gibi konuşup yorum yapıyorduk bu durum çok eğlenceli ve rahattı.

Bir gün kocamla dışarı çıktık bir alışveriş merkezine gittik gezerken bir şeyler almak için bakarken bir adam gördüm çok yakışıklıydı kocam fark etti – neye bakıyorsun sen? diye sorunca kocacığım şu adam çok yakışıklı dimi dedim. Kocam sen beğendiysen öyledir aşkım dedim bu sırada adamın yanına biri geldi oda ne uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım Melisa idi kocama söyledim kocamda yanlarına gidelim karıcığım dedi yanlarına gittik Melisa beni görünce çok şaşırdı öpüştük koklaştık o yakışıklı kocasıymış tanıştık bir yerde oturduk bir şeyler içerek sohbete başladık konu evliliğe geldi her şey mutluğumuzdan bahsettik karşılıklı sonra Melisa telefonuna baktı ve kocasına kalkmamız gerekiyor eve Masör gelecek dedi. Sonra ayrıldık eve giderken kocama sen kötü bir kocasın dedim.

Oda sordu – Neden? Diye bende bak herkesin kocası masör çağırıyor dedim Kocam – aşkım istediğim Masör olsun eve gidince çağırırız dedi. Eve geldiğimizde ben yorulmuştum kocamda bilgisayar başına geçti ve kilitlendi oraya 1 saat sonra yanına gittiğimde ne yapıyorsun diye sordum kocam –sana masör bakıyordum aşkım dedi. Bende yaşasın seni seviyorum kocacığım dedikten sonra buldun mu bari dedim. Kocam – ararken ilginç birkaç hikaye gördüm onlara kilitlendim aşkım dedim bende merakla bakayım dedim. O da neydi Massage for wife diye bir masaj hizmetinden bahsediyordu.

Hikaye çok heyecanlı sonu da mutluydu kocama sen böyle bir şeye izin vermesin ki dedim. Kocam – saçmalama çok güzel olur hoşuma gitti hem senin içinde değişiklik olur dedim. Ben şaşırdım ve aa eminmisin diye sordum. Kocam – sen iste buradakilerin fazlasını yaparım aşkım dedi. Ben bukadarına da inanmıyorum artık deyince. Kocam – dur o zaman dedi bu siteyi arattı massageformywife.com sitesin ulaştı mesaj attı bir müddet sonra cevap geldi yazışmaya başladılar bir selfimizi çekti gönderdi hatta masöre bizde fotoğraf isteyince o ne masaj fotoğraflarıydı. Sonra Kocam randevu aldı ertesi akşam için inanamamıştım çok heyecanlanmıştım o akşam öyle bir sikti ki beni uzun süredir ilk defa doymuştum. Sabah kocam çıkarken bana bugün git alışveriş yap masörün karşısına sexy çık dedi beni iyice merak sarmıştı Üniversiteli haylaz kıza geri dönmüştüm.

O gün kendime çok beğendiğim çift tarafı çok derin yırtmaçlı diz altı bir etek ve harika bir buluz almıştım göğüslerimi direk ortada bırakan akşam kocam gelince öyle karşıladım yemek yedik birer viski içtik sonra birer kadeh daha içip şakalaşırken telefon çaldı masör gelmişti kapıda karşıladık. Hoş temiz görünümlü biriydi biraz oturduk sohbet etmek istedim bir sürü soru sordum ustaca cevap verdi. Özellikle eşlerle ilgili. Sonra masaja geçeli mi dedi. Yatak odasına geçtik masör kocama eşinizi lütfen soyun dedi. Kocam beni soyarken gözleri parlıyordu. Sadece tangam kalmıştı Masör peki beni soymak isterimsiniz dedi. Ben evet diye atladım hikayede okuduğum sahane çok güzeldi.

Ben gömleğinin düğmelerini çıkarırken sende pantolonunu çıkar dedim biraz zor ama zevkli oldu masör de boxer ile kalmıştı ben kocama birlikte çıkaralım dedim ve masörün boxerını birlikte çıkardık bu harika bir keyifti kocanızla böyle bir şey paylaşmak masör uzanmamı rica etti ve masaja başladı önce ayaklarıma sonra bacaklarıma sonra kalçama derken masörün eli kalça arama oradan da vajinama girmişti ben inlerken kocam başucumda benim saçımı okşuyor beni sevdiğini söyleyip yanaklarımı ve dudağımı öpüyordu sonra masör benim dönmemi istedi biraz daha bacaklarıma masaj yaptıktan sonra kafasını bacak arama soktu ve vajinamı yalamaya başladı bu ne yalamaydı ben hayatımda bu kadar iyi bir oral sex olabileceğini düşünmüyorum ben inlerken kocam saçımı okşayarak bana iltifatlar sevgi sözcükleri yarım saate masör diliyle beni 5 kere boşalttı ama kocamla benim aramdaki ambiyansı görmeniz gerekti kocamın kucağında yeni iki sevgili gibiydik.

Sonra kocam kulağıma sende ağzına almak isterimsin dedi bende utangaç bir tavırla sen bilirsin aşkım belki sen servis edersen olabilir dedim. Kocam masörün yanına gitti sikini eline alarak bu güzel yarağımı aşkım diye bana gösterdi kocamın elinde siki görmek bana çok sexy geldi bilmiyorum başka kadınlar ne düşünür ama aşık olduğum adam benim için başka birinin sikini tutmuş sıvazlayarak dudaklarıma kadar getirdi ve eliyle tutarak ağzıma servis yaptı çok az yaladım her yalama da ağzımdan çıkarıp kocamla öpüşüyordum sonra kocam tekrar masörün sikini tutu ve bacak arama getirdi sonra masörün sırtından kalçasına doğru diğer eliyle sıvazlayarak kalçasına eliyle bastırarak içime girmesini sağladı artık kocamın eliyle bir başka adam beni sikiyor kocamda yanımıza uzanmış benimle öpüşerek zevk almamı izliyordu.

Aklıma kocamın daha fazlasını yaparım dediği gelmişti ne yapabilirsin aşkım başka dedim masör beni sikerken kocam masörden müsaade istedi ve kendisi yataktan yere inerek köpek gibi elleri ve ayakları üzerine durdu ve bana karıcım üzerime yatar mısın dedi masör anlamıştı bana yardım etti ve kocamın üzerine yattım ve masör beni kocamın üzerinde sikmeye başladı kocama sordum nasıl aşkım diye kocam – aşkım senin bütün titreşimlerini hiss ediyorum bu müthiş bir şey derken bir yanda da masöre hadi daha hızlı sik karımı diye bağırıyordu 5 dk sonra masör nereye boşalayım dedi kocam karımın amının üstüne boşalarımısın dedi masör denileni yaptı sonra ben yatağa uzandım ve kocam amımı yalayarak temizledi.

Bu Harika masajdan sonra ilişkimiz daha da renklendi kocamın kadın ruhundan geç anlamış olması çok zaman kaybettirmiş bize.