Yolda gördüğüm travesti sevgilim oldu

Sosya medyada paylaş:

Merhaba ben Furkan. İzmir’de yaşıyorum ve 19 yaşındayım. Sizlere yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatacağım. Daha önce bir kadınla beraber olmuştum ama küçüklüğümden beri hep travestiler benim için bir fantezi olmuştu. 19 yaşımın getirdiği enerjiyle bu fanteziyi gerçeğe dönüştürmek istiyordum. Uzun zaman birlikte olmak için travestileri araştırdım. İnternetten onlarca travesti numarası kaydettim. Bazılarını aradım da. Ücret ve yer bilgisi için aradığım travesti sayısı 20 vardır. Bir gün, daha önce aradığım bir travestinin evinin önüne gittim ve aradım. Adı Berrak’tı. İlk başta açmadı. Çok da heyecanlıydım. Israrlıca aradıktan sonra açtı ve müşterisinin olduğunu söyledi.

Ben de heyecanıma yenik düşüp eve döndüm. Dört hafta sonra yine evinin oraya gidip Berrak’ı aradım. Açmadı. Ben de bu sefer ısrar etmedim. O sırada bir parkın bankında oturuyordum. Telefonumda oyun oynarken birden sokaktan geçen topuz saçlı iri yarı bir bayan (yaklaşık 190 cm) gördüm. Ve gözlerimle süzdüm. Biraz uzaklaştıktan sonra takip etmeye başladım. Çok heyecanlıydım. Üzerinde siyah bir elbise, ayağında siyah bir ayakkabı ve elinde çantası vardı. Bir süre sonra takip ettiğimi anlamıştı. Uzun bir takipten sonra ona yetiştim. Yetiştiğim an onun da aradığım travestilerden biri olduğunu anladım. Adı Deniz’di. Şeklen de olsa görüşüp görüşmediğini sordum.

O da bana görüştüğünü söyledi. Ücreti sorduğumda 150 TL demişti ama ben 100 olmaz mı deyince kabul ediverdi. Bu diyalog caddede, insanların bizi görebileceği bir yerde geçmişti. Hatta pek çok kişinin bizi konuşurken gördüğüne eminim. Daha sonra beni takip et ama uzaktan dedi. Ben de biraz bekledikten sonra görüş mesafesindeyken takibe devam ettim. Bir kere arkasına baktı. Kısa bir süre sonra bir ara sokağa döndü. Evi sokağın girişinde sayılırdı. Kalbimdeki heyecandan dolayı hız yapıp biraz erken varmıştım. Bunun üzerine bana erken geldin dedi. Kapısını açtıktan sonra bana içeri gir dedi ve benden sonra o da girdi.

Girer girmez ona sizi geçen hafta aramıştım dedim. Numarasını nereden bulduğumu sordu. Ben de ona internetten bulduğumu söyledim. Daha sonra bana oturmamı söyledi ve bir şey içip içmeyeceğimi sordu. Ben de teşekkür ederek yolda su içtiğimi söyledim. Ve soyunmaya başladık. Yarı çıplak şekilde yatak odasına gittik. Kalanı da orada çıkarttık. Ama o tangasını çıkarmamıştı. Odasının perdelerini kapadı. Ücreti başta yada sonda verebileceğimi söyleyince başlamadan vermek istedim. Bana rahatlamam için yatağa uzanmamı söyledi. Güzeller güzeli memeleri sanki süt doluydu. Onlara dokunmak için yöneldiğimde yürüdüğü için vücudunun terli olduğunu söyledi. Aldırmadım.

Memelerini elime alıp emmeye başladım. Daha sonra sikime prezervatif takarak ağzına almaya başladı. Bir süre devam ettikten sonra dur aşkım amımı yıkayım diyerek banyoya gitti. Ben de inmemesi için sikimle oynamaya devam ettim. Döndüğünde çırılçıplaktı ve loş ortamda zor farkettiğim iri ve güzel siki karşımdaydı. Dokunabilir miyim diye sordum. Tabi aşkım demesine kalmadan ağzıma aldım o güzel yarrağını. Tadı da güzeldi. Aslında ağzıma sokmaya çok niyeti yoktu ama benim istekli olduğumu görünce elleriyle kafamı tutup ileri geri sokuyordu. Daha sonra yatağa uzandı. Yala aşkım dedi. Bu sözünden sonra kendimi güvenceye almak için ama sadece aktif olurum dedim. Tabi tabi aşkım dedi. Sikimi indirmemek için yalarken kendi yarrağımı da yatağa sürtüyordum.

Sakso çekerken kaç cm diye sordum. Sence diye sordu. 20 cm vardır dedim. Yala aşkım dedi. Uzun bir süre sakso çektikten sonra kendini kastı. Nedenini sorduğumda boşalmak istemediğini söyledi. Ağzıma almaya devam ettim. Kendini kasarak boşalmasını engelliyordu. Daha sonra bacaklarını havaya kaldırdı ve elleriyle göt yanaklarını açarak gir aşkım dedi. Hayatımın en unutulmaz anlarından biriydi çünkü yıllardır beklediğim fırsat gelmişti. Bir travestinin götü karşımdaydı. Yavaşça içine girdim. Sikmeye başladım. İleri-geri, ileri-geri devam ettim. Onu sikerken kadınım, çok güzelsin, canım gibi şeyler söylüyordum. O da bana aşkım, sevgilim, canım diye cevap veriyordu. Ona en sevdiğim pozisyonun bacak omuz olduğunu söyleyince bacaklarını omzuma indirdi. Sikerken memeleriyle oynamaya başladım. Dudaktan öpüşebilir miyiz diye sordum. Kırmızı rujlu dudağına bir kuru öpücük için izin vermişti. Sikmeye devam ederken öpücüğü kondurdum.

Vücudu pürüzsüzdü ve pamuk gibi yumuşacıktı. Biraz kiloluydu ama ben zaten balık etli kadınları severim. Biraz daha bacak omuzda devam ettikten sonra içinden çıktım. Eliyle sikimle oynamaya başladı. Biraz sonra domaldı. Boyu benden uzun olduğu için ancak üzerine çıkarak içine girebildim. Deliği çok güzeldi, poposu, memesi, yarrağı, bacakları her şeyiyle çok güzeldi (Allah nazardan korusun). Onu fazla zorlamamak için geriye doğru uzandım ve onu doğrulttum. Bu şekilde 2-3 dakika git gel yaptıktan sonra prezervatifin içine boşaldım ve içinden çıktım. Ve onun yarrağını ağzıma aldım. Bir süre yaladıktan 69 yapalım hayatım dedi. Üzerine çıktıktan sonra o da benimkini ağzına aldı. Yeni boşaldım bir daha gelmez dedim. Merak etme tatlım ben getiririm dedi.

Ben onun sikine sakso çekerken yine bacaklarını kasmaya başladı. Ben de hızımı azalttım. Bana istersen elimle boşaltıyım seni dedi ve prezervatifi çıkarttı. Tükürükledikten sonra eliyle sikime git gel yaptırdı. O sikimle oynarken ben de onun memesini, karnını, pürüzsüz vücudunun çeşitli yerlerini öpüyordum. 4-5 dakika sonra eliyle boşalttı beni.

Daha sonra yataktan kalktık. Bana banyoda duş alabileceğimi söyledi. Birlikte banyoya girdik. Önce ben onu yıkadım bir süre. Daha sonra giyinmek için çıktı ben de duşa devam ettim. Duştan çıktıktan sonra su içmemi teklif etti. Ben de ılık su içebilirim dedim. Su içtikten sonra giyinmeye başladım. Giyindikten sonra benle konuşmaya başladı. Havadan sudan, günlük hayattan konuştuk. Bana 41 yaşında olduğunu söyledi, doğursaydım çocuğum olacak yaştasın dedi gülerek. Ben de yaşın önemli olmadığını zaten olgun kadınları sevdiğimi söyledim. 16 yıldan beri burada, İzmir’de yaşadığını söyledi. Beni işaret ederek senin 3 yaşından beri dedi yine gülerek. Çıkarken her şey için teşekkür ettim. O da bana yine beklerim numaramı kaydet dedi.

Ben de kaydettim diyerek evden çıktım ve uzaklaştım.