Ev partisi dediler beni deli gibi siktiler

Sosya medyada paylaş:

Ben Özge. 24 yaşındayım ve İstanbul’da okuyorum. Anlatacağım olay okulumun bitmesine 1 ay kala gerçekleşti. Erkek arkadaşım Zafer’den ayrılalı 2 ay etmişti. Evde oturuyor, ev arkadaşlarım Seçil ve Elmas ile sohbet ediyordum. Erkek arkadaşımın beni aldattığına hemen hemen emin olduğum Sinem ile ayrıldığını konuşuyorduk. Yani biz ayrıldıktan 1 hafta sonra beraber olmaya başlamışlardı. Bu bende büyük bir hayal kırıklığı uyandırmış ve özgüvenimi baltalamıştı.

Toparlanma sürecim 1 ayı bulmuştu. Arkadaşlarım olmasa o da bayağı uzun sürecekti bence. Uzun süreden sonra unutmaya başlamıştım ama bunları duymak gene kötü geliyordu. Kızlar da ne kadar azaltmak istese de konuşuyorlardı. İşte bu dönem içinde sınıfça bir plan yapıldı. Önce güzel bir yerde yemek yiyeceğiz. Sonra ise Beykoz tarafında 2 katlı, müstakil, genişçe bahçesi olan bir evde ev partisi yapacaktık. Hakan da orada olacaktı. Hatta orospu Sinem de orada olacaktı. Başta reddettim katılmayı. Sadece kötü anıları geri getirecekti. Daha sonra ise kızların baskısı ile ben de gelmeye karar verdim. Dedikleri şey mantıklıydı. Kaybeden ben olacaktım ve gidip Hakan’ı köpek gibi kıskandıracaktım.

Ev partisi sonuna gelmişti. Kızlarla hazırlanmaya başladık. Seçil seksi dar bir gömlek ile altına güzel bir etek giymişti. Elmas mini etek ve üstüne seksi bir büstiyer ile ceket eklemişti. Çok güzel bir göğüs dekoltesi ile kombinini taçlandırmıştı. Ben ise siyah ince askılı bir siyah elbise giyinmiştim. Altıma fishnet adı verilen çoraplardan giyinmiştim. Göğüslerim bayağı açıktaydı ve ilgi çekiyordu. Kırmızı rujum ile süsledim kombinimi.

Elmas’ın erkek arkadaşı bizi götürecekti yemek yiyeceğimiz yere. Mekan bayağı şatafatlı bir yerdi. Herkes gelmişti. Sınıfımın orospu kızları her türlü şaklabanlığı yapıyor, okul bitmeden son bir kere daha seks yapmanın yollarını arıyorlardı. Lavaboda İrem ile karşılaştım. Lezbiyendi kendisi. Beni görünce sarıldı bana. Elleri ile kalçamın üstünde gezindi bir iki saniye. Lezbiyen değildim ama bir anlık libidom tavan yapmıştı açıkçası. O da farkında olacak ki sarılmayı uzun tuttuğumun birazcık daha sarıldı. Sarılmamız bitince çok seksi olmuşsun diyerek küçük bir öpücük kondurdu dudaklarıma. Ne tepki vereceğimi şaşırmıştım. Çok seksisin, yanlış anlama lütfen diyerek gülümsedi.

Ben şaşkınlık içinde ona bakarken o bir daha bu sefer daha uzun bir öpücük bıraktı dudaklarıma. İçeri Seçil girince bir kendimizi düzelttik. O da ne oluyor bakışı atmıştı bize. İrem benden ayrılıp, Seçil’i de küçük bir öperek lavabodan çıktı. Kocaman kalçalarını sağa sola sallarken ben ve Seçil gözlerimizi bir süre ayıramadık. Seçil’e durumu anlattığımda kahkaha attı ve hoşlandın mı diye sordu. Sırıtarak bilmiyorum dedim. Ama çok hoşlanmıştım. İçeri yemeğe geçtik.

Oturma düzeni yoktu. Boş bir yere oturdum. Solumda Seçil sağımda ise Oğuz vardı. Hakan ise çaprazımda oturuyor, arada bir ile bana bakıyordu. Yemek boyunca takip etti beni. Yanında Selin vardı. Yeni takılmaya başlıyorlardı sanırım. Bayağı samimilerdi. Moralimi düşürmeye yetmişti bu durum. Bir ara tekrar lavaboya çıktım. Ağlamak üzereydim. Seçil hemen gelmişti arkamdan. Lütfen diyor, yapma diyor beni durdurmaya çalışıyordu. Makyajın bozulacak dediğinde bile durmadığımı görmüştü. O an Seçil beni kendine çevirdi ve dudaklarıma yapıştı. Bir gecede ikinci kere bir kadın ile öpüşüyordum ve gene yükselmiştim. Bu sefer ben de karşılık vermeye başladım.

Üzüntümü unutmuş 2 senelik ev arkadaşım ile tuvalette öpüşüyordum. Kabinin kapısını kapattım ve bir süre daha öpüşmeye devam ettim. Nasıl bir şeydi bilmiyordum ama Seçil’i deli gibi istiyordum. Beni ters çevirdi. Bir erkekten beklediğim hareketi o yapıyordu. Ben de onun isteklerini kabul ediyor kendimi ana bırakıyordum. Eteğimi kaldırıp, tangamı yana ayırması 10 saniye sürdü. ve delice vajinamı yalamaya başladı. Seçil ne yapıyoruz diye sordum inleyerek. Sus ve kendini bana bırak. İrem ile öpüşmeni gördüm. Ben biseksüelim kızım. Kaç zamandır saklıyorum dedi beni dilleyerek. Çok zevk alıyordum ama bu çok yanlış dedim. Sırılsıklam olman mı yanlış diye sordu tekrar. Ahhh ahh diye inliyordum. Islaklığım çok artmıştı. Bu esnada Seçil arkamdan çekildi ve yeter dedi. Yemeğe geçmeliyiz. E artık evde de bunu yaparız diye güldü. Ben hala anın şoku içindeyken lavaboda aynaya bakarak kendime gelmeye çalışıyordum.

Yemeğe geri döndük. Hakan’ı umursamıyordum bu sefer. Seçil’in mesajını gördüm. Oğuz ile ilgilen yazmıştı. Oğuz ile bir dönem hafif bir flört yaşamıştık. Hiç sevişmemiştik ama bayağı güzel bir sevişme yaşamıştık. Elini sikine at işte yazdı kızgınlık emojisi ile. Nasıl diyerek ona bir bakış attım. O da gülerek başını salladı. Aman allahım, çok fena azmıştım ve kendimi kontrol edemiyordum. Elimi ona bakmadan penisinin üstüne attım. Çok şaşırmıştı. Sağ tarafı masanın sonuydu. O yüzden kimse göremezdi. Boğaza bakıyordu o taraf. Elimle gezinmeye devam ediyor, kendimi kontrol edemiyordum. Artık iyice kaşarlaşmıştım. Durmadan yerdiğim sınıf arkadaşlarım gibi olmuştum.

Ortamdaki em orospu bendim o esnada. Kimsenin görmeyeceğinden emindim. Seçil’de olasılığı azaltmak için biraz öne eğilmişti. Onun solundan kimse göremezdi. Karşısında oturan Murat’a da göğüslerini gösteriyordu bu esnada. Elimi özgüvenle fermuarına attım. Oğuz hayır anlamında başını sallarken hiç engellemiyordu. Karanlığın o da farkındaydı. O yüzden biraz daha rahattı sanırım. Fermuarını çözdüm ve Oğuz’un aletini serbest bıraktım. Boxer’ından kurtarma işi ona kaldı. İç çamaşırım sırılsıklam olmuştu. O da elini bacak arama attı.

Imhhh diyerek hafif bir inledim. Seçil gülüne kendimi toplamam gerektiğini anladım. Boxer’ı gidince sikini görebilme şansı elde etmiştim. O sevişmelerimiz esnasında bir kere bile görememiştim. Açıkçası Hakan vardı o aralar aklımda. Büyüktü ama Hakan’ın penisi kadar büyük değildi. O beni okşarken ben de onu sıvazlıyordum. Keşke bu salon boş olsa da masanın üstüne atıp becerseydi beni. Bunlar da yetmiyormuş gibi Seçil’de elini bacak arama attı. Ben Oğuz’u sıvazlarken Oğuz ve Seçil’de ellerinş bacak aramda birleştirmiş beni okşuyorlardı. İyice azmıştım. üçümüz de artık durumun tehlikeli olduğunu farketmiş olacağız ki yavaş yavaş ellerimizi çektik. Yemek bitene kadar sessiz sessiz oturmaya çalıştık. Arada bir bacak arama tekrardan inen eller hariç başardık da. Bundan benim orospu gibi çatalı ağzıma götürerek Oğuz’u azdırmam da etkiliydi tabii.

Kalktığımızda Oğuz heyecanla ikinizde benimle geliyorsunuz dedi. Partiye benim arabamla gelin dedi. Ben tamam derken Seçil kabul etmedi. O İrem ve Jale ile gideceğini söyledi. Onun planı belliydi. Bizi de yalnız bırakmak istiyordu sanırım. Hakan’ın bakışları altında Oğuz’un arabasına bindim. Araçta da elimi penisine attım. Araç kullanıyorum dediyse de sik beni diyerek onu susturdum. Oğuz’a bir yere çekmesini, Beykoz’un ormanlarının çok güzel olduğunu söyledim. Orospu diyerek güldü. Ev partisinin olduğu lokasyona 15 km uzaklıkta bir yerde kenara çekti Oğuz. Bende o zaman hemen pantolonunu çözmeye yoğunlaştım. Çıkardığım aletini direkt olarak yalamaya başladım. Offf harikasın Özge diyor, başımı sikine doğru itiyordu.

Hakan olmasaydı bu alete daha önce ulaşırdım ama şu an ateşimi söndürmesi bile yeterdi. Biraz sonra artık beni aletinden uzaklaştırdı. Arkaya geçelim dedi. Ben ise arkaya değil dışarıya geçelim dedim. Hmmm diyerek memnuniyetini belli ediyordu. Karanlıkta, aracın kaputuna oturttu beni.

Bacaklarımı aralayıp çorabımı tek seferde yırttı. Bayağı geniş de bir yırtıktı. Bu gece giyemezdim bunu. Önemli de değildi. O an tek düşündüğüm klitorisime inen diliydi. Ormanda ben ve Oğuz deli gibi sevişiyorduk ve inlememlerim tüm orman boyunca yankılanıyordu. İzbe yerlerdi buralar bu yüzden çok büyk bir dert olmazdı bize. Dilini çok güzel kullanıyordu. Ucuyla fırça gibi yalıyordu. Klitorisim sertleşmiş, kabarmıştı. Dİlinin ıslaklığı ile vajinamın sıcaklığı birleşmişti.

Yala beni diyordum başını iterken. Sırılsıklam sıvılarımı yalıyor, sonra beni öpüyordu. Daha fazla dayanamadım ve titreye titreye boşaldım Oğuz’un ağzına. Çok uzun süredir böyle hisler yaşamamıştım ve deliriyordum. Kendimi titremenin etkisinde kurtarıp dudaklarını öpmeye başladım. Sik beni, lütfen. Ağzıma boşal, çok istiyorum seni diyerek onu kaldırdım. En yakındaki ağaca ilerledim bir elimle onu kendimle birlikte çekerken. Ağaca doğru eğildim ve kalçamı, yırtık çorap altındakini vajinamı ona sundum. Aletinin ucuna biraz tükürüp içime girdi.

Offf çok özlemiştim içimde bir sikin dolaşmasını. Imhhh, sik beni Oğuz lütfen diye diye onu hılandırıyordum. Ağaça domaltılmış serin hava da beceriliyordum. Seçil de burada olsun diye söyleniyordum Oğuz’a. Onu da sikeceğim seninle beraber diyordu içimde gidip gelirken. Aleti iyi bir hız kazanmış, sıvılarım ile iyi bir uyum yakalamıştı. Ağaca tırnaklarımı geçirmiş onun beni sikmesi için en uygun pozisyonu ayarlamaya çalışıyordum. Yaklaşık 1 saatlik bir aksiyonun içindeydik ve artık o da dayanamaz hale gelmişti. Geliyorum dediğinde aletini içimden çıkardım.

Dizlerimin üstünde aletini yalamaya başladım. Arkam ağaca dönük onun karşısında diz çökmüştüm. Aleti gelmeye yakın olduğunu belirtiyordu. Off geliyorum dediğinde saçlarımı daha sert bir tutmaya başladı. En sonunda da boğazıma sıcak sıcak döllerini boşalttı. Ayakları titriyordu garibimin. Hepsini yutarak ona gülümsedim. Hadi araca geçelim dediğinde sesi titriyordu hala. Araçta kendime baktım. Makyajım biraz bozulmuştu ama düzeltilmeyecek gibi değildi. Ama herkes çoraplı geldiğim yemeğin devamında neden çorapsız olarak ev partisine geldiğimi merak edecekti.

Bu hikaye bir hayranımın başından geçen bir olaydan esinlendi. Ortak yazdık bu hikayeyi, umarım beğenirsiniz..