Yengem bana düğün günü verdi

Sosya medyada paylaş:

Yurt dışından 4 yıl sonra ilk defa memleketime dönmüştüm.Amcam’ın büyük oğlunun düğünü olacağı için dönmüştüm yoksa dönme planı yoktu.Aslında Amcam’ı çok sevmem.Neredeyse en son 10 yıl önce görüşmüştük fakat amcamın evlenecek olan oğlu yani kuzenim benim için bir taneydi.Onu çok severdim,yurt dışındayken sürekli onunla konuşurduk bilgisayardan,telefondan ve o beni çağırınca da kıramamazlık yapmadım.Önce İzmir’e indim uçakla ve babam beni garajdan aldı.Onu da bayadır görmemiştim.Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyordu gerçekten.Çok özlemediğimi düşündüğüm babamı birden karşımda görünce elim ayağım boşaldı resmen.Ağlamamak için kendimi zor tutsamda gözümden birkaç damla yaş süzüldü.

Babam ise daha profesyoneldi.Ne kadar duygulansa bile göz yaşlarını tuttu.Şakayla karışık omuzlarımdan silkerek “Sana yurt dışı yaramış.Aslan gibi olmuşsun.” dedi.Arabaya atladık ve eve gittik.Resmen evimin yolunu bile unutmuştum.Mahalleye bir yabancı gibi bakarken bakkaldan bir adam çıktı.Bana doğru geldi ve birden sarılarak “Koçum benim be hoş geldin.” dedi.O an tanıdım onu bizim bakkal İrfan amcaydı.Ben görmeyeli çok değişmişti.4 sene de resmen saçlarına aklar düşmüştü.Biraz muhabbet ettikten sonra eve çıktım.Annem ile hasret giderdikten sonra yemek yedim ve odama çekildim.Odamı özlemiştim gerçekten biraz vakit geçirdim odamda.

Akşam yemeğine oturduk.Masada güzel bir sohbet dönüyordu.Babam “Oğlum erkenden yat şimdi.Yarın saat 6’da havalaanına gideceğiz.Oradan da Erzurum’a.Hayret sen Amcan’ı pek görmezdin nereden esti de biz davet etmeden düğüne geldin?” dedi.Bende “Amcam ile hala görüşmüyorum da kuzenim benim için farklı.Yurt dışında hep onunla konuştum.Davet edince kıramadım.” dedim.Babam “Aferin bak yurt dışına gitti ailesini unuttu demesinler.Gelmen iyi oldu.” dedi.Yemekler yendi,babam rakısını içmeye başladı.Haziran ayında olduğumuzdan balkona kurdurdu sofrasını.Bende odama gidip uyudum.Saat 4.30 gibi annem’in dürtmesiyle uyandım.Yaklaşık 30 saat ayakta kaldığımdan erken yatsam bile uyku bana yetmemişti.

Açılmak için duşa girdim ve soğuk su ile duş alıp giyindikten sonra evden çıktık.Uçak işlemlerini hallettikten sonra yaklaşık 20 dakika kalmıştı kalkışa.Kapılara yöneldik saati geldiğinde ve yerimize geçtik.Ben uçakta biraz daha uyudum.İnişe yakın Annem uyandırdı beni.Erzurum’a indik en sonunda ve taksi tutarak Amcam’ın evine gittik.Ufak bir köyde yaşıyorlardı.Zamanında babamlar Erzurum’dan göç etmişti,Amcamlar ise dedemden kalan arsaları sürmeye devam ettiler orada o yüzden gelmediler.Amcamların evine geldiğimizde selamlaşmalar bitti ve kuzenimle birlikte onun odasına çekildik.Yengem yoktu nedense evde ve bizde kuzenimle sohbet ettik.

Kuzenim sürekli bana “Sağ ol ya işlerini bıraktın ta Amerika’dan buraya geldin.” dedi.Bende “Önemli değil ya kuzenimiz bir kere evleniyor ona da gelmeyeceksek ne anladım ben o işten.” dedim.Saat 15.30 gibi kapı çalındı.Bir süre sonra kapıyı çocuklardan biri açtı.Bir kadın sesi “Geldi mi Amcan?” dedi.Kuzenim “Annemlerde geldi.” dedi.Odadan çıktık ve yengem ile koridorda karşılaştık.Yengem birden “Aslanım.” dedi ve boynuma sarıldı.Göğüslerini bana bastırdıkça ufaktan tahrik oluyordum.Yengem hala değişmemiş,hiç kilo almamıştı.Yengem Nurhan,49 yaşındaydı ama yaşını çok göstermezdi.Gerçekten süt gibi bembeyaz bir teni ve siyah saçları vardı.Göğüsleri büyük ve yaşına rağmen sarkmamıştı.Kalçaları da tam ayarında büyüklükte ve çıkıklıktaydı.Hafiften balık etliydi ama şişman değildi.

Yengem’i görünce yine bende bir hareketlenme olmuştu.Arkasından gelen kızını gördüğümde tanıyamadım.Ben en son gördüğümde küçüktü ama şimdi 19 yaşında bir kız olmuştu.İsmi Dilan’dı onunda.1.75 boylarında,beyaz tenli ve siyah saçlı yengemin aynı gençlik haliydi.Göğüsleri orta boylarda dik,kalçalarıda biraz ufak ama dolgundu.Yengemlerin evi müstakil iki katlı bir evdi ve üst katı kuzenimle gelinlerine vereceklerdi.Yengem beni salona çekti ve “Ee bakalım seni ne zaman evlendiriyoruz?” dedi.Gülümsedim ve “Daha var yenge.” dedim.Güldü ve “Ne daha varı be? 30 yaşına geldin neredeyse.” dedi.Bende “Bakarız ya daha yaşımız genç.” dedim.Yengem “Anladım senin orada görüştüğün kızlar var tabii.Evlenmek istemiyorsun.” dedi ve omzuma hafifçe vurarak güldü.

Yengem’in bu bel altı esprisine şaşırmıştım.Gerçi ortamda sadece ikimiz vardık belki yalnız olduğumuzdan mı yaptı diye düşündüm.Yengem güldükten sonra “Ben yemeğe bakayım.” dedi ve kalktı.Kalçalarını kıvırta kıvırta gitti mutfağa.Dilan’da,Yengem’de normalde türbanlıydılar ama evin içinde biz olmamıza rağmen türbansız dolaşıp,rahat kıyafetler giyiyorlardı.2 gün boyunca yedik,içtik ve en sonunda düğün akşamına geldik.Yengem dar bir mor elbise giymişti uzun kollu ve etek kısmı ayak bileklerine kadar inen.Ama dardı kalçalarının yarığı belli oluyordu rahatça.Düğünde eğlenirken bir yandan da yengemin o müthiş kalçalarını kesiyordum.

Yengem bir ara “Benimle gelsene Mert.” dedi.Evin içine girdik ve “Pastalara yardım et.” dedi.Yerdeki tepsileri alırken domalıyordu ve uzun bir süre öyle kalıyordu.Sikim yine kalktı ama yengemdir diyerek bakmamaya çalıştım.Fakat Amerika’da bile bu kadar güzel kalçalı bir kadın görmemiştim.Hemde yengem 50’sine merdiven dayamıştı.Fakat artık dayanamıyordum ve yengem ile muhabbeti hafiften sekse getirmeye çalıştım.Önceleri normal muhabbet ederken “Yenge 6 tane çocuk doğurdun ama hala vücudun harika.Nasıl koruyorsun formunu?” dedim.

Eğer ters çıkarsa bende merak ettiğim için sordum diyerek geçiştirecektim ama cevap veriyorsa ilerletecektim konuyu.Yengem gülümseyerek “Bizimde kendi sırlarımız var tabii.” dedi.Tam muhabbeti ilerletecekken içeriye çocuklar girdi ve muhabbet bozuldu.O gece düğün saat 1’e doğru bitti ve ben de odama girdiğimde hemen soyunup yatağa attım kendimi.

Fakat uyuyamıyordum.Yarrağım kalkık bir şekildeydi ve uyutmuyordu beni.Sürekli kendini hatırlatıyordu.Saat 2’ye yaklaşmışken yan tarafta kuzenim ve karısının sevişme sesleri bana gelince iyice zıvanadan çıktım.31 çekmek için kalktım ve lavaboya gidecektim ki kapıyı açar açmaz yengem’i bir sandalye ile kuzenimin kapısının önünde otururken buldum.Yanına gittim ve fısıldayarak “Yenge ne yapıyorsun bu saatte burada?” dedim.Yengem “Kuzenini dinliyorum.” dedi.Bende “Niye?” dedim.Yengem “O işi iyi yapıyor mu diye.” dedi ve güldü.Bende “Burada bekleme çok.Amcam’ın ihtiyaçları vardır belki.” dedim.Gülerek “Ah! Ah! Amcan emekli oldu o işten.” dedi.Yengem gerçekten profesyoneldi ben onu sıkıştırayım derken öyle laflar söylüyordu ki ben şaşırıyordum.

Türbanlı yengemde böyle laflar beklemezdim asla.Yengem ben bir şey diyemeden “Ama senin ihtiyaçların var her halde.” dedi ve gözüyle sikimi gösterdi.Eşofmanımın altından kabak gibi belli oluyordu.Yengem’e “İhtiyacım var ama karşılayacak kız yok.” dedim.Yengem gülümseyerek kalktı ayaktan ve elimden tutarak “Gel.” dedi.

Odama girdik ve yengem kapıyı kilitleyip direkt dudaklarıma yumuldu.Yengem’in bu şekilde cesaretli olacağı aklıma bile gelmezdi.Öpüşerek yatağıma kadar gittik ve sırtüstü yatağa attım kendimi.Yengem de kucağıma oturduktan sonra dudaklarıma yapıştı tekrardan.Uzunca bir süre öpüştük.Ellerim yengemin büyük kalçalarındaydı ve yanaklarını doyasıya okşuyor,sıkıyor ve tokatlıyordum.Yengem öpüşmeyi bitirince üzerimdeki atleti çıkartıp kenara attı ve göğüs uçlarımı hafiften emdi.Sonra ayağa kalktı,beni de kaldırıp duvara sırtımı dayadı ve eşofmanımı boxerımla birlikte indirip çıkarttı.Sikimi tutarak “Ooo bizim yeğende iyi yarrak varmış.” dedi ve emmeye başladı.Yengem resmen bir porno filmi yıldızı gibi sikimi emiyordu.

O kadar iyi emiyordu ki resmen boşalmamak için zor tutuyordum kendimi.Yengem ellerini taşaklarıma götürüp okşamaya başladığında tutamadım ve ağzına boşaldım.Yengem döllerimi yutmaya başladı ama çok boşalınca bir kısmı ağzından aktı.

Onları da toparlayıp yuttuktan sonra gülümseyerek bir daha sikime yumuldu.Çok kısa bir süre emdikten sonra ayağa kalktı.Arkasını döndü ve “Fermuarımı indir.” dedi.Fermuarı boynundan tam beline kadardı.Yavaş yavaş indirdiğimde yengemin bembeyaz sırtı karşımdaydı.Yengem,elbisenin omuz kısımlarını indirince elbise üzerinden kaydı gitti.Siyah bir sütyen ve siyah bir külot vardı altında.Önce sütyenini çözdüm.Yengem’i kendime doğru döndürdüm ve göğüslerini emmeye başladım.

Yengem beni göğüslerine doğru bastırıyordu.Ben de boğulacak gibi olsamda emiyordum o yumuşacık beyaz göğüsleri.Yengem “Oohhhh.” diyordu ben daha fazla azıyordum. Daha sonra yengemi dayanamayıp birden bacaklarından tutarak kucağıma aldım ve duvara yaslayıp yine göğüslerini emmeye başladım.Yengem gülüyordu ve “Hadi koçum.” diyordu.Göğüslerini bıraktığımda yengem hemen yatağa koştu. Sırt üstü yatarak “Külotumu çıkart aslanım.Hadi yengenin amını yala.” dedi. Külotunu çıkarttığımda amcığı kaymak gibi karşımdaydı.Tüy bile yoktu üzerinde ve emmeye başladım. Yengem o anda “Ihhh! Ahhh!” diye inledi. Yengem inledikçe ben daha hızlı yalamaya başladım.

Yengem türbanını çözecekken “Dur,çözme yenge.” dedim. Sinirli bir şekilde baktı ve “Yenge deme bana.” diyip tokat attı.Bende ona “Çözme aşkım.” dedim. Güldü ve “Tamam aşkım.” dedi. Yengem’in amını 10 dakika yaladım ve yengem anca orgazm oldu. Fakat öyle bir boşaldı ki resmen çarşaf su oldu. Yengem’in amından akan zevk suları ile yatağım ve suratım yıkandı resmen.Yengem uzun süredir boşalmıyordu anlaşıldığı üzere. Boşalması bittiğinde “Ohh!” dedi ve “Hadi aslanım sik karını. Parçala.” dedi. Sikimin damarlı iyice belirginleşmişti ve patlayacak gibiydi. Hemen rahatlamam lazımdı ve sikimi yengem’in amına birden soktum. Yengem “Ahhh!” diye bağırınca ağzını elimle kapattım.Yengem bir yandan değişik sesler çıkartıyordu ama gözleri dönmüştü zevkten.

Bir süre sonra alışınca ağzını açtım. Yengem inlerken bende hızlı hızlı amına giriyordum. Öyle zevki en güzel kadından almadım Amerika’da.Resmen yengem’de ki gizli hazine’yi bulmuştum.Yengem’i sikerken “Kuzen sen yanda karını sikiyorsun,bende burada ananı sikiyorum.” dedim. Yengem iyice zevke gelerek “Sik koçum sik,dağıt kuzeninin anasının amını.” dedi. Artık iyice küfürlü konuşmalarımız artıyordu ve 15 dakika sonra yengemin amına işer gibi boşalmıştım. Yengem’in amına akıttığım döllerle 1.5 çay bardağını doldururdum.Boşalmam bitince ikimizde “Ohh!” dedik. Resmen zevkten dört köşe olduk ikimizde ama yetmemişti bu.Yengem’in yanına uzandım ve “Dünya varmış aşkım,acayip rahatladım.” dedim.

Yengem “Süperdi.” dedi sadece.İkimizde soluk soluğayken yan taraftan biraz inleme sesi geldi. Kuzenim boşalmıştı.Yengem gülerek “Bizimkilerde boşaldı.” dedi. Gülüştükten sonra tekrardan yengem’in üzerine çıktım ve “Götünden sikebilir miyim aşkım?” dedim.

Gülerek “Tabii.” dedi. Yengem domalma pozisyonuna geçti.Kalça yanaklarını ayırdığımda karşımda göt deliği duruyordu. Hemen tükürükleyip biraz parmakladım. İki parmağımda rahatça girmeye başladığında bırakıp götüne dayadım sikimi.Bastırmamla birlikte yengem “Ahh!” dedi. Türbanını çıkartıp attım ve siyah saçlarını elime dolayıp yastığa bastırdım.Yengem’in götünü hızlı hızlı sikerken bir yandan da kalçalarına tokatlar atıyordum.

Hiç bitmesin istiyordum ama boşalacağımı anladığımda içinden çıktım ve kalçalarına doğru boşalmaya başladım.Kalçalarını da dölledikten sonra kendimi yatağa sırt üstü attım. Resmen eriyip bitmiştim.Yengem kalktı ve dölleri iç çamaşırına sildikten sonra üzerine elbiseyi geçirip “Ben gidiyorum.” dedi. Dudağımdan öperek odamdan çıktı ve bende uykuya daldım.