Doktor beni hamile bıraktı inanamıyorum

Sosya medyada paylaş:

Okulların kapanması ile kendimi ailemin yazlığına atmıştım ama dinlenmek mümkün mü? Önce annem sonra babam sonra babamın kardeşleri sonra kocamın diğer akrabaları. Resmen hizmetçi gibi koşturarak geçti üç hafta. En son anneme patlayınca tamam tamam yalnız kalın biraz karı koca diyerek toplanıp gittiler. Yalnız kalsak ne olacak sanki, attı mı mangalda kül bırakmayan herif tatilde olmasak da yapacağı şeyi yapacak. Yaz veya kış farketmez Cumartesi babasının dükkanından çıkacak o akşam üstümde on onbeş saniye tepinecek, pazar günü sabah aynısını bir daha yapacak sonra öğlene kadar uyuyacak. Farklı olmadı zaten o gece de. Üç hafta görüşmememin üstüne, üstüme çıkması ile inmesi daha bile kısa sürdü sanki. Sonra yine her zamanki gibi beni suçlayacak. Hala döl tutmadın mı sen dedi, sen de doktora gidecektin bu kadar çabuk olmaması için dedim. Sinirlendi yine.

Gittim gittim hap verdi düzelecek ama sen de bir görün bakalım ne imiş derdin. Sanki doktora gitti de ne değişti. İki yıldır aynı, tüm yeni evli arkadaşlar saatlerce yataktan çıkmadıklarını anlatıyor, hafta sonu yazlığa gelen kocalarından sonra iki gün bacak aralarındaki sızının geçmediğine gülüyorlar. Ben kös kös oturuyorum yanlarında. Ben de bir şey yok dedi doktor senden kaynaklanıyor olabilir diye kestirip attı yine. Senin kadınlığın uygun olmayabilir laflarına başladı yine. Benden mi yoksa diye düşünmeden de edemiyorum ki. Bir yıldır hep aynı şeyi söylüyor çünkü. Çok iş yapmış gibi de döndü kıçını uyudu. Yarım kalmış zevkim ile hamile kalamadığım, sevişmekten zevk alamadığım için sorun bende mi düşüncesi ile uykusuz geçti gecem. Sabah yine kaldırdığı aleti ile beni okşamaya başladı, uyuyamadım gece diye kalktım yataktan. Bak isteksizsin işte diye söylendi arkamdan.

Öğle saati evin bahçesindeki süs havuzundan bozma küçük havuza girdim çıktım terim sıkıntım gitti en azından üzerimden ve havuz kenarındaki kanepeye yayıldım. Bahçe içinde kaldığından bikini giyebildiğim tek yer. On dakika geçmedi ki, başımda beliren gölgeye gözümü açtım. Babamın arkadaşlarından Kemal Amca. Nerede senin ki diye sordu uyuyor dedim. Ben uyandırırım diye içeri girdi. Toparlandım üstüme bol bir penye geçirdim. Benden yirmi beş yaş büyük ellisini geçmiş bir adam ama yine de yiyecek gibi bakıyordu her yerime. Ben fark edene kadar da seyretmiştir herhalde yaşından başından kel kafasından utanmadan. Kocam ile biraz konuşup bana seslenerek gitti. Ne vardı dedim kocama. Yok bir şey ya, basit bir ilaç filan sormuştum bir arkadaş için onu vermeye gelmiş dedi. Öğleden sonra da kocam atladı arabaya döndü şehre.

Yemek sonrası kızlar aradı plaj için. Yok dedim şimdi kocalarını övecekler karşılıklı nasıl ter içinde kaldıklarını anlatacaklar, biri hamilelikte şişen karnını gösterecek, diğeri ağzımdan çıkacaktı yeter dedim de bıraktı diyecek, ben ne diyeceğim ki. Aldım kitabımı tekrar yayıldım havuz başına. Yarım saat geçmişti ki bahçe içindeki ayak seslerine ve poşet içindeki şişe şıkırtısına döndüm. Kemal Amca yine. Kocan yukarda mı diye sordu yok dedim az önce çıktı. Hadi ya bira almıştım hazır taş kafalı baban yok evde kimseye görünmeden içeriz demiştim. Babam oldukça tutucu hayatta izin vermez, ben de hayatım boyu bir iki kereden fazla denememişimdir.

Torbadan çıkardı bir şişe sana bırakayım bari, hanım evde bana da izin vermez şimdi, gel dedim Kemal Amca otur benim de canım çekti. Bu sefer bikinim üzerinde penyem var daha rahatım karşısında. Kemal Amca komiktir, ağzı da laf yapan iyi bir doktor. Birer şişeyi güle oynaya içtik. Benimki ne ilacı istedi sorusuna hasta gizliliği diyerek cevap vermedi. Bak dedi sen yabancı değilsin biraz votka da katsam biraya bizim hanıma söylemezsin değil mi? Yok dedim birasına çıkardığı küçük mataradan kattı. Bana da uzattı almadım. Muhabbet iyice koyulaşınca kendisine yaptığı votka takviyesinden teklifsizce bana da ekledi. Daha acı geldi biranın tadı, bir kaç yudumdan sonra daha huzurluyum sanki. Biraz rahatlayınca neymiş kocamın bana söylemediği derdi dedim tekrar.

Senin de bildiğin derdine çare arıyoruz be kızım. Güçlendirici filan yazdım ihtiyacım yok dedi. Yok muymuş dedim şaşkınlıkla sonra pişman olup sustum. Önemli olan nasıl desem dedi kısa sürmesine çare bulamadık. Nasıl da pat diye söyledi derdimizi. Son verdiğim ilacı nasıl kullanacak onu anlatmak için gelmiştim aslında sabah ama o başka dertlerden bahsetti. Yüzün düşmesin, bir çözüm buluruz derdinize. Nedense votkalı biranın etkisinden herhalde utanacağıma kahkaha patlattım, ay dedim gelip sana mı anlattı bunları. Doktoru benim kızım kime anlatsın, arada sen de olunca senin mutluluğuna yardım etmek için elimden geleni yapayım dedim. Sabah aradı sorun bizim hanımda galiba, nasıl desem kızım işte şey dedi. Ne dedi Kemal Amca diye üsteledim, isteği az dedi kızım.

O yüzden bir damla getirmiştim sana da vermesi için. Offf ne boş boğaz şu adam. Poşeti karıştırdı küçük siyah bir şişe. Denemek istersen damlat bir bardak suya doğurganlık artırıcı bir zararı yok. Ben kalkmayınca kalktı bir bardak su getirdi her sabah üç damla dedi alkol aldım dedim önemli değil o kadar dedi, suya damlatıp içirdi

Bir yarım saat boş beleş konuştuk yine, sonra ne kadardır çocuk için denediğimizi sordu. Dört ay dedim. Sustu bir süre çok değil ama her şey olabilir. Dediği kadar kötü mü peki diye sordu. Ne kötü mü diye salakça cevapladım. Hiç mi beceremiyor seninki. Bunları konuşmak zor benim için derken bir yandan da kıkırdıyordum. Değil değil çözecez derdini güven bana ben doktorum, neler geliyor bize bir bilsen. Gözlerimi kaçırarak aylardır iyiye değil kötüye gitti, doktorunu değiştirsin bence deyince kahkahalar ile tekrar güldük. Biraları tokuşturdu ve birer yudum daha alıp bitirdik şişeleri. Sorun ısrarla sende diyor kocan. Cinsel konularda kimseyle konuşmayan ben konun kapansın istemiyorum. Yok ya dedim bende bir sorun yok. Belli olmaz dedi gittin mi doktora emin misin boş yere ilaç dayamayalım adama.

Evet ya dedim yine kıkırdayarak ne olacak biraz da ilaçlı deneyelim. Yine gereksizce güldüm. Bir beş dakikadır filan bacakaramda bir karıncalanma var. Bacaklarımı kapasam baskıdan inleyeceğim, açsam sanki sular akacak. Uzatıp duruyorum ikisini de sürekli yer değiştiriyorum oturduğum yerde. Kızardın biraz bu iyiye işaret şimdi uslu bir kızcağız olarak seninle utanma sıkılma olmadan doktorculuk oynayalım mı dedi. Ben iğneden korkarım diye kahkaha attım yine. Niye böyle oldu, gereksiz bir gülme ihtiyacı ve kadınlığımda gezen ateş var içimde. Korkma korkma diye dizlerimin üstünde duran elleri ile bacaklarımı iki yana açtı, uzan sen şöyle. Dizlerime dostça bir dokunuş bile kaslarımı gerdi. Geniş kanepe minderinde bir süredir yarı yatar haldeydim zaten. Kocanın bu sorunlarının kaynağı sen olabilirsin Kemal Amcan yabancı değil. Kapat sen gözlerini bakayım sorun sende mi? Sende ise sorun laf yayılmasın küçük yer burası. Gençsin yıllarca teşekkür edersin bana. Bende ise ne yaparım Kemal Amca dedim. Yok yok güven bana çözeriz rahat ol.

Gözlerimi kapatmadan mayoma batıp duran göğüs uçlarıma baktım penyeden bile belli, nasıl da kabarmışlar öyle.Hiç jinekolağa gittin mi dedi. Evet dedim evlenmeden önce. Tamam kapa gözlerini jinekolağa gittiğini düşün. Utanırım senden olmaz dedim. Doktorum ben de itiraz istemem. Elleri ile bacaklarımı iyice araladı. Penyeni topla biraz dedi. Kıkırdaya kıkırdaya belimden yukarı çektim penyeyi. Nasıl da utanmıyor sıkılmıyorum. Gittiğim jinekolog kadındı ama onun karşısında bile yerin dibine girmiştim bacaklarımı açarken. Şimdi aile dostumuzun önünde bacaklarımı aralamak rahatlatıyordu beni. Rahat ol kızım, derin nefes al. Eli aniden bikinim üzerinden kadınlığımı avuçladı. Kemal Amca ne yapıyorsun dedim. Tepki vermeden bir ağrı yok değil mi diyerek iyice bastırdı avuç içini.

Hımmm yok. Peki şimdi söyle diyerek daha da bastırdı elini iyice ovaladı. Parmakları arka deliğime kadar her yeri gezindi. Offf ateş dayanılmaz boyutlarda bacaklarım istemsizce kapandı. Elini aşağı yukarı bastırınca zevk daha da arttı. Acı mı var dedi zevk mi? Bilemedim ki dedim sıkılarak. Elini çekmeden emin değilim ama sorun sende galiba kızım fısıltısı ile, sert baskısını sürdürdü. Avuç içi kadınlığımı yoğururken içimdeki alev yükselmeye başladı, off balayımdaki kadar ıslağım, yangın var aşağıda, sadece orda mı göğüs uçlarım acıyor gerilmekten. Dudaklarını ısırıp kendini sıkma rahat bırak hissettiklerini çekinmeden söyle diye uyardı. Dediğini yapıp dudaklarımı ısırmayı bırakınca istemeden bir inilti çıktı ağzımdan. Senden bir şey rica edeceğim dedi elini çekmeden, penyeyi indir kalçalarını ört iyice bikininin altını çıkar. Ayy Kemal amca olur mu öyle diye nefes nefese konuştum.

Olur kızım gençsiniz siz önünüzde uzun yıllar sürecek bir hayat var, ikinizin de mutlu olmasını istiyorum. Bakmıyorum ben rahat ol, ört kalçalarını. Elini çekti, off çekmese daha mı iyiydi biraz da sürse dayanacak halim kalmayacak ellerine bırakacaktım kendimi. Gözlerimi açtım. Kafasını yana çevirmiş hadi dedi bu hafta çözelim şunu haftaya kocan geldiğinde altında inim inim inletsin seni. Adam şanslı senin gibi bir karısı var. Kadın olmak nasılmış gör sen de, yazık bu güzelliğe. Güzel miyim gerçekten diye tekrar kahkaha attım. Çok hasta geçti elimden taş gibisin maşallah. Bikinimin altını iki yandan çözüp kalçalarımdan düşürdüm, penyemi çekiştirdim hazırım dedim. Yanıma doğru oturup elini yine bacak arama soktu. Sıcak eli çıplak tenimde gezince dişlerimi sıktım iyice. Ahh ne zor bir durumdayım, devam etse boşalıp rezil olacağım ama dursun da istemiyorum. Bu çok ilginç dedi. Ne oldu ki dedim. Hep bu kadar çabuk mu ıslanırsın. Evet galiba bilemiyorum dedim.

Bu iyi çok iyi, bak bakmıyorum rahat et dedi. Gözlerimi açtım. Yanımda oturmuş eli kadınlığımı avuçluyor o ise bacak arama değil gözlerimin içine bakıyordu. Yaşlı gözleri kızarmış sanki. Canın yanarsa haber ver bir şey deneyeceğim şimdi. Bir parmak kadınlığımı dolaştı ve içime girdi. İnledim bacağımı hafif aşağı indirdim. Yok yok dedi aynı kalsın bacakların. Doktor adam dinlemek gerek yine jinekolog masasındaki gibi kıvırdım bacaklarımı. Parmağı içimde durdu bu kalınlıkta var mı bizim damadınki. Bilmem ki dedim. Peki bu nasıl dedi şimdi iki parmak içimdeydi. Daha uzun inledim. Kemal Amca duralım lütfen deyince biraz daha itekleyip oynattı parmaklarını, bitiyor bitiyor az kaldı.

Bu kadar galiba dedim. Parmaklar kocamınki gibi gidip geliyordu içimde. Tamam o zaman dedi biraz ince imiş kocanınki ama iş görür yine de. Senin kadınlığın daha fazlasını da alır. İki parmak içimde oynarken avuç içi bızırıma baskı yapmaya başladı. Kemal Amca ama duracaktın dedim. Kızım ne durması nasıl belin geliyor görmek lazım, galiba sende değil sorun emin olmak üzereyim dedi. Gözlerim kararıyor artık, içimden sular damlıyor sanki. Parmaklar kadar bızırıma bastıran avuç içi gıdıklıyor içimi. Diğer eli de penye üzerinden bir göğsümü sıktı. Buralarda acı var mı? Yok dedim yoook. İki parmak gitgeli bırakmış içimde çengel olmuş daha önce ezilmemiş bir yerlerimi eziyor. Avuç içi alev alev. İkimizin nefes alması ve alttan gelen giriş çıkış seslerinin şakırtısı. Kemal Amca ölüyorum yapma diyerek eline uzandım elimi itekleyip dur kızım bitmek üzere diyerek o noktayı ezmeye devam etti, çengel gibi yaptığı parmakları ile.

Dokunduğu nokta açma kapama düğmem sanki bastırdıkça belimi havaya kaldırtıyor. Sol eli göğsümde boynumda gezdi. Gözlerim kapalı, dudaklarımın yakınında dudaklarını hissettim. Dili dolaştı üzerlerinde. Öldürdün beni Kemal Amca, bittim ben oooo diyerek düştü bacaklarım. Kızların anlattığı tükendik dediği orgazm bu olmalı. Yarı ölüm gibi. Karnımda kelebekler, kapalı gözlerimde şimşekler. Eli çıktı içimden. Kulağımın yanında fısıltısını duydum çok iyiydi, hiç bir şeyin yok, şimdi son bir derinliğini ölçelim mi amcığının. Sonra birer bira daha içeriz. Sen kapa gözlerini dinlen. Amcık dedi. Evet amcığım var ve yanıyor hala, göğüs uçlarım bikinime sürttükçe daha da büyüyorlar sanki.

İki el ile açıldı bacaklarım iyice tekrar kıvrıldı, penye göğüslerimin üstüne kadar toplandı. Off sende hiç bir sorun yok kızım, sık biraz dişlerini beş dakikaya bitecek dertlerin. Ne zamandı en son adetin? Bugün yarın olacağım galiba dedim iyi iyi dedi. Sonra çığlığım inletti bahçeyi. Sert sıcak erkekliği o kadar hızlı girdi ki içime az önce boşalmış kadınlığım acı ile kasıldı. Ne yaptın Kemal Amca dur diye iteklemeye çalıştım, göbekli yaşlı adamı üstümden. Bacaklarımı aralarken ne yapacağını biliyordum aslında ve yapmasa yapması için yalvaracaktım. Döl kanalları açık mı ona bakacağım yanımda da alet yok başka diye hareketlendirdi belini. Şimdi o da offlayarak inliyordu.

Nasıl sızın filan yok değil mi diye fısıldadı. Çok doldu içim ama dedim. Kocanınkinden biraz büyük galiba benimki ama sorun değil sen daha büyüklerini de alırsın dedi. Belini oynatırken bikinimin üstünden iki göğsümü çıkardı ortaya. Off ne kocamanmış bunlar diye uçlarını sıktı parmakları ile. Oynuyor mu bunlar ile dedi. Yoookk dedim çok az. Nasıl oynaması gerektiğini de öğretecem sana. Yatakta tam bir orospu olmayı öğretecem sana. Sütle dolacak daha da büyüyecekler sorun bende değil diye sallayacaksın ortada. Değil değil diye doladım bacaklarımı beline. Daha sert vurmaya başladı içime. Sikilmek istiyordum delice bir oyunun parçası olup olmaması önemli değil.

Hızlı hızlı giderken içimde offf tam bir döl yatağı bu amcık, her sene çocuk çıkacak buradan diye yüklendi. Kesik kesik hiç bir sevişmemde olmadığı gibi sesler çıktı ağzımdan. Eğilip dudaklarıma yapıştı. Geldi mi belin dedim. Ne gelmesi be. Gel içeri geçelim çok bağırıyorsun burada dedi. Farkında değilim ki bağırdığımın. İçimden çıkınca bir rüzgar esti bacakarama doğru. O önde ben arkada mutfak kapısından içeri girdik. Gitti içerdeki ikili koltuğa oturdu. Kocam dışında çıplak gördüğüm ilk adam, yarı kel kafası, göbeği ve önünde dikilmiş kocamınkinden uzun ve kalın erkekliği ile beni seyrediyordu. Çok güzelmişsin kız. 24 saat sikilecek bir vücut varmış sende. Gel bakalım kucağıma.

Halim olsa koşarak atlayacağım üstüne, nasıl da istiyorum sikilmeyi. Kucağına otururken ilk defa erkekliğine dokundum. Büyükmüş diye kıkırdadım yine. Çok büyük sayılmaz dedi sen sik görmemişsin, ama bugün işimizi görür yerleştir bakalım, bitirelim şu tedaviyi. Çatır çatır sikiyordu ama hala bırakmamıştı oyun oynamayı. Daha sakin yerleştim üzerine, kocam ile bir iki kere bu pozisyonda sevişmiş on saniyede indirmişti üzerinden. Dibime değince tekrar inledim, kalın, sert ve içimi dolduran bir sıcak kütük sanki. Kafasını göğüslerime gömdü, dili aralarını yakarak dolaştı, eli kalçalarımda toplarına kadar yerleştim. Yavaş yavaş sallanmaya başladık. Ah ulan gençken düşecektin elime zıplata zıplata sikerdim götünü diye okşadı kalçalarımı. Bu bile bana fazla, sanki dakikalarca sürdü kucaktaki sakin tedavim. Sertleşmiş göğüs uçlarım ezildi elinin altında. Göğüslerim ve bacakaramın birbirine bu kadar bağlı olduğunu ilk defa fark ettim. Her ikisinden de zevk akıyor içime.

Bağır kızım rahat ol bağır. Bağırıyorum evet sesim ne kadar fazla çıkıyor. Kendini biraz geri attı. Hadi hızlıca in çık ben yoruldum. Tempoyu ben yönetmeye başladım. Gözlerim açık ama çevrem bulanık. Dakikalardır içimde sert, uzun, sıcak bir sik var. Aaaa evet sik var. Sik beni. Sik beni. Yavaş yavaş kız kıracan sikimi diye kalçalarımı bastırdı kendine. Bahçedeki boşalmam hiç birşey değilmiş. Gözlerimden yaşlar akıyor. Göğüs uçlarım batıyor oysa aldırmadan dişliyor uçlarını. Öldüm yine ben. Hareketsiz kaldım üstünde. Kadınlığım kasılmaları acıya dönecek neredeyse. Elli yaşındaki adam kocamın hayal edemeyeceği kadar süredir sikiyor beni. Parmakları kalçalarıma battı, boynu geri düştü. İçimi gerçekten dolduran ilk sik kıpır kıpır sıcak döl bırakıyor derinliklerime.

Koltuğa yan yana devrildik. Kalktı bir su içti. Giyindi. Adedin geçince ara. Daha uzun bir teste sokayım seni dedi. Gidişini seyrettim, kapıyı kilitleyip bacaklarım arasında kızların hep anlattığı o tatlı sızıyı ilk defa hissederek kanepede sızıp kaldım.

Bacakaramdaki yoğun ıslaklığa uyandım. Gece olmuş, susamışım ağzım kupkuru ama canım çok tatlı istiyor. Zorla kalktım adet olmuşum. Kemal Amca mesaj atmış iyi misin diye. Cevap vermedim temizlendim bir şey yiyip yattım. Üç gün gereksiz bir neşe ile geçti. Akşamları babamı tanımayan bakkaldan bira alıp birer şişe bitirdim. Cuma akşamı tekrar mesaj geldi Kemal Amca’dan. Müsaitsen ara diye. Bir oyun gibi başlasa da isteyerek kendimi siktirmiştim. Sanki bir daha hiç görüşmeyeceğiz gibi düşünmemeye çalışmıştım yaşananları ama günler geçtikçe içimdeki sıkıntı ve pişmanlık azalacağına artmıştı. Bitsin bu eziyet diye geri aradım.

Merhaba nasılsın faslından sonra sağlığımı sordu. İyiyim dedim. Tahmin ettiğim gidiydi dedi hiç orgazm olamamak germiş seni. Kocan gelince yakınlaş yine sakin sakin cilveleşin. Muayyen günüm bitmedi dedim. Onun boşalması için engel değil, erkek olduğunu hissettir, bak haftaya çok daha eğlenceli geçecek. Sendeki enerjiyi çok uğraştık ama dışarı attık sayılır kocanı da rahatlattık mı tamamdır. Hala oyuna devam ediyordu çakal. Kemal Amca beni kullandın bıraksana bu oyunları çok pişman oldum sonrasında dedim. Tedavin güzel gitmedi mi ama dedi, bu hafta neşen yerindeydi değil mi. Oyunu devam ettiriyordu ısrarla. Haklıydı cevap vermedim yine de.

Daha da iyi olacaksın kadın oluyorsun gerçekten. Doğurganlık için verdiğim damladan adetin bitince günde üç damla sabahları almaya başla Salı başka bir doktor var çok işinin ehli seninle ona gideriz biter tüm dertlerin dedi. İstemiyorum bir yere gitmek deyince, seneye yaza kucağında bebeğin ile gelirsin yazlığa, tedavimizi bitirirsek. Cevap veremeden telefonu kapattı. Kocam yarın öğle gelir, benim adedim varken onu nasıl boşaltacam ki? Soracağım tek kişi ne yazık ki yine o. Mesaj atıp Kemal Amca’ya sordum ben de. Senin muayyen günlerinde istediğinde yapmıyor musunuz dedi. Yok dedim hiç istemedi. Şimdi seni özlemiş gelir buraya adamı eli boş gönderme, arkanla filan boşalt işte.

Utandım. Cevap yazmayınca anladım siz onu da yapmamışsınızdır. Oral ile filan boşalt eşini o zaman. Benden cevap gelmeyince onu da yapmadınız mı hiç diye bir mesaj daha geldi. Pis bir şey o istedi bir kere ben istemedim yazdım. Yapmadan gönderme adamı valla ben olsam boşardım seni kız biraz cilveli ol. Salı bunları da konuşuruz. Bu gideceğimiz arkadaşım çok bilgili. Boşanmak, döl tutmayan bir dul olarak anılmak ve kocasını aldatan bir şıllık olmak, hepsi fazla geldi ağlamama engel olamadım.

Cumartesi kocam gelince biraz tedirginlik yaşadım. Saflık, merak ve azgınlık sonucu aldatmıştım adamcağızı. İlk ikisi benim ama üçüncü neden onun suçuydu. Müsait değilim deyince uyuduk cumartesi gecesi. Pazar sabahı doğurganlık hapını aldıktan yarım saat sonra yine başladı ter basma ve bacakaramdaki yangın. Kemal Amca’nın sözleri aklıma geldi, yukarda hala uyuyan kocamın yanına sadece altımdaki külodum ile girdim. Üstüne eğilip öpmem ile uyandı ve önünde sallanan göğüslerime şaşkınlık ile baktı. Hani uygun değildin dedi. Bugün bitti galiba ama seni böyle göndermek istemedim diye dikilmeye başlayan aletini sıvazladım. Göğüs uçlarım dokunmadan alev alev, yavaşça dokununca ise inledim. Yatarken giydiği şortu ayağından çıkardı elimi aletine attım.

Dudakları göğüslerime değdi offf bu aşk oyunlarını balayından beri yapmamıştık. Cilveli ol sözünü dinleyip göğüslerimi ağzına bastırdı, sakince emdi ısırmadan çocuk gibi. Bu halde bile ıslaklık var kadınlığımda. Elimdeki aleti sıcak eğilip ucunu öptüm. Kemal Amca’nın senden boşamasın sözünün etkisi ile dilimi gezdirdim kocamın aletinde ilk defa. Offf aşkımm diye inledi. Aylardır aşkım demiyordu. Hayatımda ilk defa ağzıma soktum baş kısmını, iğrenecek bir şey yokmuş, çok güzel baş kısmı sıcak, kadife gibi. Çıkardım tekrar ağzımdan kocamın gözlerindeki şaşkınlık azgınlığa dönüşmüş. Nedensizce aklıma Kemal Amca’nınki geldi. Onun aleti daha büyüktü kesin.

Yine ağzıma aldım biraz daha sokunca ahh dikkat, dişin değdi galiba dedi. Sakince git gel yapıp dilimi gezdirdim başında. Aman geliyorum demesine kendime gelip geri çekildim ama dölleri biraz dudağımın iç kısmına biraz burnuma geldi. Sıcak sıcak hafif ekşi dudağımdan damlayanlar. Koşa koşa banyoya gittim. Kokusu ve dudaklarımda tadını aldığım döller beni iğrendirmemişti. Tam tersine dokunulmamış kadınlığım Kemal Amca’nın siktiği günkü kadar ıslanmıştı. Duş yaptım soğuğa yakın suyla içimdeki ateş sönmedi bir türlü.

Özür dilerim aşkım diyen kocam benden sonra banyoya girdi. Çıktığında siki kalkık yanıma girdi. Ne bu hal dedim. Doktor bir ilaç vermişti dün gece ondan almıştım sevişiriz diye diyerek göğüslerimi okşadı. Göğüslerime tekrar değmesi bile titretti gövdemi. Bitmiş yıkadım her yerimi diye açtım bacaklarımı. Üzerime eğildi yıllar sonra uzun uzun dudaklarımı emerken içime rahatlıkla kaydı aleti. Kafamı geri attım, bacaklarım arasına sıkıştırdım kocamı. Alıştığım temposundan daha hızlı idi. Ben de alışmadığım gibi inliyordum. Boynum belim gerildi titredi, ooo amın titriyor dedi şaşkınlıkla. Yıllar sonra bir sevişmemizde ikinci defa boşaldı. Yine çabuktu ama üç beş saniye bile uzun sürmesi ve ilaç benim de boşalmamı sağlamıştı. İçimde gezinmesini milim milim izledim sanki döllerin. Sarılarak uyuya kaldık.

Pazartesi sabah ilaç aldıktan yarım saat sonra başladı yine aynı dertler. Bana ne yapıyorsa bu ilaç almasam mı? Saatlerce plajda kaldım kızlar ile ama birisi dokunsa boşalacak haldeyim. Öyle de oldu zaten. Evde ılık duş altında, vücuduma değen her damla elektriklendirdi bedenimi. Kadınlığımı yıkarken evlendiğimden beri ilk defa bacakarama sıkıştırdım elimi ve bir parmağım içime girerken Kemal Amcanın arayıp bulduğu noktayı aradım içimde. O kadar ıslaktım ki bulmam gerekmedi bile. Duşun zeminine oturarak, göğüs ucumu sıktım acıtarak ve ahhlar içinde boşaldım. Yerde nefes nefese otururken bir hafta içinde yaşadığım orgazmların şaşkınlığı içindeydim.

Salı farklı geçmedi, ilaç sonrası azgınlığı ev temizleyerek, denize girerek atmaya çalıştım, akşam bu sefer iki şişe bira uyutabildi beni. Çarşamba sabah sırılsıklam bir külot ile uyandım. İlacı almadım bu sefer onbir gibi aradı Kemal Amca. Dün arayamadım müsait değilmiş yarım saate alırım seni kapıdan araba ile onbeş dakika gideceğiz dedi. Yolculuk sanki aramızda yaşananlar hiç olmamış gibi muhabbetler ile geçti. Yan kasabanın rıhtımında yürüdük ve küçük bir tekneye gelince durduk. Tamam bu dedi. Tekne mi diye şaşırdım. Çok ünlü bir evlilik ter****ti kızım ayrıca yirmi yıllık dostum o kadar çok ünlüye yardım etti ki inanmazsın dedi. Biz geldik diye telefon etti, yarım saate burada imiş gel biz oturalım diyerek tekneye atlayıp minderlere oturduk.

Dolabı karıştırıp iki şişe bira çıkardı. Biraz içince verdiğin damla bana ateş bastırıyor dedim. Normal dedi doğurganlığın yükseliyor iki haftaya bırakırsın. Bu sabah almadığımı söyleyince kızdı, çabuk al bakalım bekletme adamı. Yanımda değil deyince aradı gelecek arkadaşını, yanında getir almamış dedi. Erkek mi doktor diye cevap verdim. Ne olacak kızım yanında ben varım. Aslında neler olabileceğini o kadar iyi biliyordum ki, bir haftadır dönüştüğüm kadından vazgeçmek istemiyordum sadece. Yarım saat sonra Kemal Amca gibi yarı kel göbekli bir adam yerine filmlerdeki kır saçlı uzun boylu adamlara benzer karizmatik sportif biri geldi tekneye. Tanıştık. Güzel doğurgan görünüyor diyerek çekinmeden geniş kalçalarıma baktı.

Öğle yemeğini nerede yeriz tartışması yaparken Kemal Amca, Erkan Beyin getirdiği damladan bardağıma koydu. Akvaryum koyuna yakın bir balıkçıda karar kılarak tekneyi çözdüler.

Erkan Bey dümende iken ne birası ya diyerek Kemal Amcaya birer kadeh cin tonik hazırlattı hayatımdaki ilk cin tonik ve ateşi yükselen kadınlığım eşliğinde sahilden ayrıldık.