Beni ayy erkek güzeli yerim diye sevdiler

Sosya medyada paylaş:

Aslında her şey akrabalarımın beni ayy bu erkek güzeli yerim seni diyerek sevmesiyle başladı 9-10 yaşlarındayken duşa girerdim küveti su ve şampuanla doldurup kendimi suyun içinde ufak ufak parmakla başlamıştım bu bana inanılmaz zevk vermeye başlamıştı ve bunu uzun süreler devam ettirdim. Aradan birkaç yıl geçti ve kuzenim bizde kalmaya geçmişti salonda bize yer yatağı yaptılar bizde yattık televizyon falan izliyorduk sonra benim çok uykum geldi kuzenime iyi geceler dedim ve arkamı döndüm uyumaya çalışıyordum aradan yarım saat sonra arkamda bir sertlik hissettim.

Kuzenim beni uyudu sanıp sikini götüme sürtüyordu ilk başta çok heyecanlandım ne yapıcağımı bilemedim bir yandan çok hoşuma gidiyodu ama evdekilere yakalanma korkusu bastırdı içimi ve ne oluyor diye arkamı dönerken kuzenim kolumdan tutup dur oynama biraz eğlenelim dedi bende ya yakalanırsak dedim bişey olmaz herkes yattı dedi ve biraz rahatlattı beni bu söylediği birkaç dakika sürttükten sonra artık siki taş gibi olmuştu ve beni sikmek istiyordu bende çok korktum ama engel olamıyordum çünkü zevkin doruklarındaydım. Sonra kuzenim yavaşça pijamamı indirdi deliğime yaklaştırdı heyecandan ve zevkten ölücek gibi hissettim korkma diyip boynumu tuttu ve kendine doğru çekti beni biraz sokmaya başlamıştı.

Canım çok acıdı dur acıyor dedikçe daha çok üstüme geldi beni baştan çıkarmıştı engel olamıyordum bende serbest bıraktım kendimi ve kuzenim içime girdi bi anda çok acımıştı sessiz sessiz inlemeye başladım kısa bi süre sonra yakalanma korkusu içimi kötü yaptı ve dur lütfen diyip kendimi geri çektim kuzenim çok güzelsin diyip öpmeye başladı yarım saat kadar seviştikten sonra beraber uyuduk. artık kızlığım gitmiş gibi hissediyordum kuzenim kocam olmuştu resmen bir iki gün sonra evimiz boş olmuştu ve kuzenimi çağırdım hemen kısa bir süre sonra geldi ve hemen soyunmaya başladı yatağıma geçtik beni yalamaya başladı memelerimi emiyordu kendimden geçmeye başlamıştım.

Sonra beni yüz üstü yatırdı ve üstüme çıktı sikini biraz ıslatıp deliğimle oynamaya başladı çok dar oldugum için zor giriyordu biraz daha oynadıktan sonra tamamen içime girmeye başladı zevkten kudurmuştum resmen sonra pozisyon değiştirdik beni domaltıp tekrar ıslattı ve girdi içime artık tamamen kadın olmuştum sessiz sessiz inletiyordu beni beş dakika kadar daha sikildikten sonra ben orgazm olmuştum ve boşaldım o hala içime girip duruyordu zevkten titremeye başladım ve oda içimden çıkıp yüzüme göğüslerime boşalmaya başladı çok mutluydum çok iyi hissediyordum.

O anlarda sonra kuzenim gitti bende annemin çamaşır dolabını karıştırmaya başladım kırmızı renk jartiyer takımı buldum ve evin boş olmasını bekledim evdekiler gidince hemen kuzenimi çağırdım oda birazdan geliyorum dedi tamam diyip kattım telefonu ve hemen jartiyer takımını giydim bi süre sonra zil çaldı delikten baktım o gelmişti heyecanım deli gibi arttı o anlarda kapıyı açtım beni gördü ve işte benim kızım nasıl tatlı olmuşsun diyip öpmeye yalamaya başladı yatağa kadar sevişerek gittik beni yatağa yatırdı pantolonunu indirdi. ve ağzıma vermeye başladı.

Taş gibi olmuş sikini yalayıp duruyordum sonra yatağın baş ucundaki bebe yağını alıp deliğime ve sikine sürdüm arkama geçti yağdan dolayı çok hızlıca içime girdi o kadar çok canım yandıki gözümden yaş geldi kaçtım biraz trip attım yavaş ol diye tamam güzelim özür dilerim dedi ve yavaşça deliğimle oynaya oynaya içime girdi ve mükemmel bir zevk yaşattı bana sonra onu yatağa yüzükoyun yatırıp üstüne çıkıp zıplamaya başladım kırmızı jartiyerlerimle sarı uzun saçlarımla kadını olmuştum onun zıpladıkça orgazm olup boşalıyordum ve tekrar titremeye başladım.

Zevkten oda boşalmaya yakındı çıkardı ve ağzıma verip boşalmaya başladı sikini dudaklarıma vurup güzelim diyip duruyordu bende zevkten uçmuştum tabi ve evimiz her boş oldugunda onu çağırdım ve saatlerce sevişip sikiştik harika zamanlardı sizlele paylaşmak istedim hepinizi öpüyorum.