Boyacının çırağı gizlice sikti

Sosya medyada paylaş:

Merhaba, ben Gizem. 29 yaşında 1,70 boyunda, biçimli ve fit vücuda sahip, beyaz tenli, siyah saçlı, yalnız yaşayan bir kadınım. Lise yıllarından beri hep güzelliğimle dikkat çekmişimdir. O zamandan beridir de aktif seks hayatım oldu, geçen seneye kadar. Geçtiğimiz yıl 2 yıl süren uzun bir ilişk**en çıkmıştım. Yaklaşık 3 aydır depresyondayım. Kendimi toparlamak için Mersin’e taşınmaya karar verdim ve çalıştığım şirketin Mersin şubesine transferimi yaptırdım. İlk defa gittiğim şehre apar topar taşındım.

Yeni evime yerleşeli bir hafta olmamıştı, evin duvarlarını ve tavanını boyatmak için bir usta tuttum. Boyacı ustası çırağıyla birlikte sabah ben işe gitmeden geliyor, akşam ben işten gelince de paydos edip gidiyorlardı. İlk gün toplamda yarım saatlik karşılaşmada çırak dikkatimi çekmişti. Saf bir çocuktu, ustası sürekli bağırıp kızıyordu, benle de hiç konuşmuyor, hatta gözlerini kaçırıyordu…

İkinci gün sabah çırak yine yüzüme bakmıyordu, ama bu sefer bacaklarıma bakarken yakaladım. Yakalanınca utanıp hemen arkasını döndü ve işiyle oyalanmaya başladı. Ama ustası daha arsızdı, bakışları sürekli memelerime, bacaklarına kilitleniyordu. Aslında bu tür tacizkar bakışlar lise ve üniversite yıllarımda çok sinirimi bozuyordu. Ama artık bundan fazlasıyla sıkıldığım için sinirlenmek yerine görmemiş gibi yapmayı tercih ediyordum.

Akşam eve gelince çırak yine garip davranıyordu, arada bir bakıyor, sonra arkasını falan dönüyordu. Bir ara yine önünü dönünce anladım ki çocuk çadırı kurmuş, benden saklamaya çalışıyor, eli sürekli önünde, sikini sağa sola yatırıp gizlemeye çalışıyor, ama Maşallah o koca sikini saklayamıyordu. Gülsem mi, sinirlensem mi, yoksa çocuğun o haline üzülsem mi bilemedim. Neyse paydos edip, sabah geri gelmek üzere gittiler. Ben de yemek yeyip yatağıma yattım, ama kendimi adını bile bilmediğim çırağı ve yarağını düşünürken buldum. Çırak 1,80 boylarında, 18 veya 19 yaşında, beyaz tenli ve aptal biriydi. Benim gibi bir kadın bunda ne buluyordu bilmiyorum, ama onunla sevişip sikiştiğimi hayal ederek uyudum…

Sabah geldiler. Çırak beni görünce yine hareketleri değişti, çadırı kurdu. Ben de o sabah mini siyah etek, üzerime de göğüs dekolteli beyaz gömlek giymiştim. İkisi de gözlerini benden alamıyordu. Ben de artık kafaya koymuştum, 3 aydan fazladır biriken ateşimi bu gence söndürtecektim. Bunları düşünerek işe gittim. Akşam muhakkak birşey yapmam lazımdı, çünkü evimde işleri bitmişti, bir daha ortam yakalayamazdım…

Akşam eve gidince ustaya anlaştığımız parayı verdim. Sonra da yerleri değiştirilecek bazı eşyalarımın olduğunu, çırağının 1-2 saat daha benle kalıp kalamayacağını sordum. Yavşak usta hemen atladı, “Ben yaparım, o sakar beceremez şimdi!” diyerek. Ben de, “Gerek yok, çok birşey yok zaten, hem çocuğa da bahşiş vermiş olurum!” dedim. Usta üzülse de, çırağına, “Cemal, ablanın taşınacak eşyaları varmış, onları halledip git!” diye seslenip çıktı gitti. Ben de yeni sikicimin adını öğrenmiş oldum.

Cemal’e iş olsun diye, evdeki masa, dolap, koltuk gibi birkaç eşyanın yerini değiştirttim, birkaç eşyayı da balkona götürmesini söyledim. Ben de o sırada üstümü değiştirip, kot şortumu ve askılı tişörtümü giydim. Sonra, “Yorulmuşundur Cemal, gel dinlen!” diyerek soğuk bira teklif ettim. Ama Cemal, “Abla ben içki içmiyorum!” dedi çekinerek. Bu çekingen halleri içimi hoş ediyordu doğrusu. Ben de ikimize birer meşrubat koyup, karşısında bacak bacak üstüne atıp oturdum. Yine bakışlarını benden kaçırıyor, ama göz ucuyla da bacaklarımı dikizliyordu. “Çekinme Cemal, rahat rahat bakabilirsin bacaklarıma!” dedim. Şok oldu, kızarıp bozardı.

“Niye utandın, gündüz gayet rahat güzel kesiyordun bacaklarımı!” dedim. “Yok abla, bakmıyorum…” diyebildi yarım ağız. Oturduğum koltuktan kalkıp, üçlü koltukta oturmakta olan Cemal’in yanına oturdum, bir bacağımı kucağına koydum, “Hiç bir kadının bacağına elledin mi?” diye sordum. Yine yarım ağız, “Hayır…” dedi. “Ne duruyorsun, ellesene o zaman!” dedim. Terden yapış yapış olmuş eliyle ürkekçe okşamaya başladı. Sonra biraz daha rahat ellemeye başladı, ama baldırıma çıkmaya cesaret edemiyordu halen. Bakir olduğunu öğrenmem hoşuma gitti, bu körpe delikanlının seks hocası olacaktım.

Hafifçe doğrulup, kulağına, “Bu akşam seni erkek yapacağım, hem de benim erkeğim olacaksın!” diye fısıldadım. Bir anda doğrulup beni üzerinden alıp koltuğa attı, neye uğradığımı şaşırdım. Bir çırpıda pantolonunu ve boxerını çıkardı. Göbeğine değen yarağı demir gibi sertleşmişti. Benim şortumu ve külodumu da hızlıca çıkarıp, yarağını amıma soktu. Sokmasıyla böğürerek boşalması da bir oldu. Ben ne olduğunu anlamadan Cemal gelmişti bile. Sinirle koltuktan kalkıp, küfürler ederek banyoya girdim. Duşta amımdaki dölleri temizleyip, bornozla banyodan çıktığımda, Cemal altı çıplak, elinde külotum oturuyordu.

“Aferin, şimdi karnımdaki çocuğa nasıl babalık yapacaksın?” dedim, bir anda çok korktu. O böyle korkunca şakayı uzatmadım, “Şaka yapıyorum, merak etme ben korunuyorum!” dedim. Sözümden çıkmaması karşılığında bir kere daha deneyebileceğimizi söyledim. “Tamam abla, ne istersen yaparım!” dedi. “İlk önce bana abla demeyi bırak!” dedim ve bornozumu çıkarıp kucağına oturdum. Memelerimi ağzına verdim. Ayı gibi emiyor, yalıyordu memelerimi…

Altımda yarağının yeniden sertleştiğini ve bacaklarıma değdiğini hissetiğimde üzerinden kalktım. Koltuğa uzandım ve çok yavaşça içime girip beklemesini söyledim. Her şeyi istediğim gibi yapıyordu. Yarağını yavaşça amıma soktu, içimde hareketsiz bekliyordu. Yavaşça git gel yapmaya başlamasını söyledim. 1-2 dakika öyle güzel gidiyorduk ki, yine boşaldı. Canım cidden çok sıkılmıştı, gerçekten beceremiyordu bu işi. Öfkeyle, “Kalk üstümden!” diye bağırdım.

Korkmuş ve pancar gibi kızarmış bir şekilde üstümden kalktığında, çocuğa bağırdığım için pişman olmuştum. Ben de kalkıp, elinden tuttum ve “Gel benimle!” diyerek banyoya götürdüm. Onu ve kendimi güzelce yıkayıp temizlendikten sonra kurulandık. Yine elinden tutup banyodan çıktık, bu sefer onu yatak odama götürdüm. Yatağa sırtüstü yatırıp, inik yarağını ağzıma aldım, emip yalamaya başladım. Yarağı kısa sürede yeniden sertleşmişti. Ee, olacaktı okadar, gencecik bir delikanlıydı sonuçta.

Bir süre daha Cemal’e sakso çektikten sonra sırtüstü uzandım. Cemal bu tabii, hemen üstüme çıkıp, yarağını amıma sokmaya yeltendi. “Hoop, ağır ol bakalım!” diyerek engel oldum ve “Bu sefer öyle hemen sikmek yok, önce amımı yalayacaksın!” dedim. Cemal, “Tamam abla!” deyip aşağı kaydı, amıma yumuldu hemen. Aynı salonda memelerime yaptığı gibi, şimdi amımı da ayı gibi yalıyordu. Ben de saçlarından tutmuş Cemal’i yönlendiriyor, bazen yüzünü amıma bastırıyor, bazen de amımdan uzaklaştırıyordum. Arada bir de, “Erkeğim benim!” , “Sikicim benim!” diyerek gaz veriyordum. 15-20 dakika amımı yalayıp, dilini içime sokarak, klitorisimi emerek, beni ciyaklata ciyaklata Orgazm etti. Amımın sularını bile yalayıp yuttu. Anlaşılan am yalamayı çok sevmişti.

Kalktım ve Cemal’i sırtüstü yatırıp üstüne çıktım. Elimle yarağını amımın girişine yerleştirip, yavaşça oturdum. Cemal hemen alttan pompalamaya yeltenmişti ki, sert bir tonla, “Kımıldama! Ben demeden hareket edersen sikini kökünden keserim, sonra kızlar gibi oturarak işersin bak!” dedim. Korkmuş bir şekilde, “Tamam abla!” dedi. Ben de sikinin üstünde yavaşça yukarı aşağı kalkıp oturmaya başladım, “Sakın ben demeden boşalma!” diyordum. Gözüm sürekli yüzündeydi, boşalacakmış gibi olduğunda yüz ifadesi değişiyordu. Yüzü değiştiğinde hemen kalkıyordum üstünden, yüzüne oturup amımı ağzına veriyor, bir süre amımı yalattırıyordum. Sonra tekrar yarağını amıma alıyordum. Bu şekilde bir 20 dakika kadar Cemal’in üstünde oturup kalkarak kendimi siktim.

Cemal artık altımda çarşafı tırnaklıyor, dudaklarını ısırıyor, boşalmamak için olağanüstü çaba sarfediyordu. Çocuğun bu haline üzüldüm, kalktım üstünden. Hemen domaldım ve “Hadi bakalım, şimdi istediğin gibi sik beni!” dedim. Cemal hemen fırladı, arkama geçtiği gibi yarağını amıma kökledi ve anında sikmeye başladı. O kadar hızlı sikiyordu ki, ‘Şak, şak, şak!’ sesleri odayı doldurmuşken, ben 2-3 dakika içinde Orgazm oldum. “Boşal hadi erkeğim!” dememle birlikte, Cemal, “Ağıııhhh!” diye bağırarak içime boşalttı döllerini…

“Çıkma hemen içimden, biraz kal öyle!” dedim. Yarağı içimde küçülene kadar köpekleme pozisyonunda kaldık öylece. Sonra kalkıp banyoya gittik, temizlenip, duşumuzu aldık. Cemal’i kendi ellerimle kurulayıp, elbiselerini giydirdim. Cebine harçlığını da koydum. Bu yaptıklarımızın sır kalması gerektiğini, yoksa başına çok kötü şeylerin geleceğini iyice tembihleyip evden gönderdim 🙂