Adanada unutmadığım Büşra

Sosya medyada paylaş:

Adana’da günübirlik bir işim çıkmıştı. Uçağa atlayıp oraya gittim ve işlerimi hallettim, eve dönüş bileti almak için havayolu şirketini aradığımda o gün için tüm biletlerin satılmış olduğunu söylediler. Bu en az 1 gece orada kalmam demekti. Karımı arayıp bunu söylediğimde bana “E Büşra’yı arasana, nasılsa koca evde tek başına yaşıyor, orda yatarsın gece” dedi. Büşra!


Karımın eski arkadaşlarından koca memeli, koca kalçalı Büşra.
Hemen aradım Büşra’yı, “Aaa eniştee” diye açtı telefonu, evinin yerini tarif etti, taksiye bindiğim gibi soluğu evinde aldım. Kapıyı açtığında üzerinde iyice kısa bir şort ve göbeği açıkta bırakan bir tişört vardı. İri memeleri tişörtü zorluyordu.


Hemen boynuma sarıldı, hoşgeldin enişte derken teninin sıcaklığı içime işledi. İçeri geçtik oturduk, akşam yemeğimizi yedik, biraz televizyondaki yarışmaları izledik biraz havadan sudan konuştuk, ikişer tekila yuvarladık. Sevgilisi Büşrayı terk edip yurtdışından tanıştığı bir kızla çekip gitmiş. Büşra 2 saate yakın ondan bahsetti, çok üzülüyormuş onu çok fazla özlüyormuş, geceleri nasıl ağladığını anlattı. Anlattıkça ellerini kollarını sağa sola şiddetli bir şekilde oynatıyordu bu da iri memelerinin sallanmasına yol açıyordu, gözüm arada bir onlara kayıyordu ister istemez. Gece uyumadan onları hayal edip bi otuzbir çekeyim bari diye geçirdim aklımdan.


Saat iyice ilerleyince Büşra “Enişte senin yatağı hazırladım ben, istersen geç uyu” dedi, o sırada sehpadaki bardakları toplamak için önümde eğildi, iri ve süt beyaz kalçaları şortundan taşmıştı, gözlerimin 30 santim uzağındaydılar, şu şortu aşağıya çekip amına yumulabilsem keşke diye düşündüm, sikim sertleşmeye başladı.
Ben bi duş alıp öyle yatarım dedim Büşra’ya, hemen bana havlu ayarlayıp banyoyu hazır hale getirdi. Banyo ufaktı ve sadece bir duştan ibaretti.

Soyundum, suyu açtım ve altına girdim. O azgınlıkla hemen sikimi elime aldım gözlerimi kapattım ve Büşranın tüysüz amcığını siktiğimi hayal ederek otuz bir çekmeye başladım. Öteki elimle de taşaklarımı okşuyordum. Kısa bir süre sonra kasıklarımı bi güzel boşalttım. Gözlerimi açtığımda aralık duran banyo kapısının önünden geçen bir gölge görür gibi oldum, bunun ne olduğunu sonra anlayacaktım.
Kurulandıktan sonra Büşranın verdiği eski sevgilisinin pijamalarını üzerime geçirdim, ve salonda oturan Büşraya seslenip ben yatıyorum dedim. İyi geceler enişteciğiim diye seslendi.
Yastığa başımı koydum, sıcak duş ve o sağlam otuz birin verdiği rahatlama mükemmeldi gözlerim kapanıvermişti.


Bir anda uyandım. Battaniyemi çekmişti birileri, sonra tekrar örtüldü. Gözlerimi hafifçe açtım, Büşra yanıma yatmıştı! Şaşkındım… Sırtı bana dönüktü, ben de arkasında yan yatıyordum. Aramızda 10 santim ya vardı yada yoktu. Uyuyor gibiydi ama tam anlayamıyordum. Teninin yakınlığı ve teninin kokusu sikimi sertleştirdi, hem de çok fena sertleştirdi. 10 santim uzağımda Büşranın tüysüz, yumuşacık ve azmış amı vardı. Tam banyoya gidip bi kere daha otuzbir çekmeyi düşünürken Büşra kendini iyice geri itip bana neredeyse yapıştı. Sikim şu an Büşranın kalçalarına değiyordu. Patlayacak gibi oldum kısa bir an. Büşra uyumuyordu, Büşra sikilmek, yarak yemek istiyordu!


O kadar yakınlaşmıştık ki nefesim Büşranın ensesini ısıtıyordu, ben nefes alıp verdikçe onun da nefes alışverişi sıklaşıyordu. Üstünde ince bir külot ve bugün giydiği kısa tişört vardı. Ben acaba ne zaman patlarım diye düşünürken Büşra elini sikime attı!

“Banyoda beni düşünerek otuz bir mi çektin Engin” dedi. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Büşra bana eski sevgilisinin adıyla hitab etmişti. Ben ne yapacağımı düşünürken Büşra tişörtünü çıkardı, elimi tutup iri ve süt gibi memelerine götürdü, bana meme uçlarını okşatıyordu. Memeleri pürüzsüzdü. “Beni seviyormusun Engin” diye sordu bana, bende de artık ok yaydan çıktığı için suyuna gitmeye karar verdim. “Seni çok seviyorum Büşra” diye cevap verdim. Bunu duyunca kısık kısık inlemeye başladı: “Sikini istiyorum erkeğim” diyordu arka arkaya.


Sikim isyan etmeye başlamıştı zaten, Büşranın ince külodunu sıyırıp elimle amını yokladım. Pürüzsüz, ipek yumuşaklığındaydı amı. Ensesini öpmeye yalamaya başladım Büşranın. Çıldırmış gibi nefes alıyordu “Enginim beni seviyor musun?” deyip duruyordu “Seni her şeyden çok seviyorum Büşram” diye cevap veriyordum. Birbirimize dönmüyorduk, göz göze gelmiyorduk, ben onun için eski sevgilisi Engindim.
Yumuşak ve sıcacık kalçasını hafifçe yana çekip sikimi Büşranın amına dayadım. Amı o kadar ıslanmıştı ki kalın sikim kendiliğinden Büşranın içine kayıverdi. Yanıyordu! Büşranın amı içi kor dolu bir kömür sobası gibi sıcaktı. O sıcak delik çoktandır sikilmediği için de daracıktı.

Taşaklarıma kadar köklüyordum, bi elimle de memelerini okşuyor sıkıyordum. Büşra “Ihh Engin, sik erkeğim, sik kocacım” diye sayıklıyordu, o sayıkladıkça ben köklüyordum. Bu şekilde biraz siktikten sonra Büşrayı bi anda yüzüstü altıma aldım. Kalçalarına vura vura sikmeye başladım. Büşra bitmez tükenmez bir azgınlıkla yanıyordu, inlemeleri duvarları titretiyordu. Bütün mahalle Büşranın bu gece yarak yediğini biliyordu artık.
Büşranın süt beyaz teni yavaş yavaş pembeleşmeye başladı, kuduruyordu. Onu tutup bu sefer sırtüstü yatırdım, o an gözgöze geldik.

Büşra dondu kaldı. “Engini çok özlüyorum enişteciğim lütfen bana kızma, buna çok ihtiyacı var” dedi. Tam gözyaşları süzülmeye başladı ki dudaklarına yapıştım, bacaklarını belime doladım ve o tüysüz, sımsıcak ve daracık amcığı sikimle yarmaya devam ettim. Büşra altımda zevkten çırpnırken bir anda içinden çıkıp dudaklarımı amına dayadım, klitorisini emmeya başladım, çok kısa bir süre sonra Büşra 1 senedir özlediği şeyi yaptı ve vahşi bir atın coşkusuyla boşalmaya başladı, titriyordu, sikimi hemen kasılan amına sokup çok hızlı gidip gelmeye başladım. “Eniştee, sik beni, eniştem, sik sik sik sik!!” diye ağlıyordu Büşra. Tırnaklarını sırtıma saplamıştı.


En sonunda, bütün döllerimi o sımsıcak amcığın içine bıraktım, böğürerek boşaldım. Tükenmiş gibiydim.
Büşra sessizce ağlıyordu ve hala titriyordu. Usulca tekrar yan döndü ve uykuya daldı. Ben de uykuya daldım.


Ta ki sabah Büşra dudakları sikimde olarak beni uyandırana kadar…