Artık abaza kalmıcam kesinlikle

Sosya medyada paylaş:

Merhaba. Adım Zafer. 35 yaşındayım. 10 yıldır İstanbul’un deniz kenarı güzel bir semtinde kapıcılık yapıyorum. Bundan öncesi kendimi bildim bileli inşaatlarda çalıştım. Babam inşaatlarda kalfaydı. Annemi çok küçükken kaybettiğim için babamın peşinden sürüklendim durdum. İlk okulu zor bitirdim bu yüzden. Hayatımı değiştiren olay 10 sene önce oldu maalesef. Çalıştığımız bir inşaatta babam oldukça yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Yıkılmıştım gerçekten. İnşaatın sahibi hem yıllardır tanımamız sayesinde, hem de şikayet etmemem için elimden tuttu.

Yüklü miktar bir parayı kan parası olarak verdi. Ayrıca oğlunun apartmanında kapıcı arandığını, eğer istersem orada çalışabileceğimi rahat edebileceğimi söyledi. Zaten doğru düzgün evim de yoktu. Genelde şantiyelerde kalırdık, boştaysak ta ucuz otellerde kalırdık. Onlar da rezil yerler olurdu genelde. Teklifi kabul ettim ben de. Zaten inşaatta çalışasım yoktu artık. Kemal beyin oğlunun apartmanında 4 dairesi vardı zaten. Diğer mal sahipleri de onun ricasını kırmadı. Netice de bekardım. Başkası olsa istemeyebilirlerdi. Kısa sürede taşınıp işe başladım. Zaten çok bir eşyam da yoktu. Çok rahat etmiştim burada. Her gün temizlik yapıyor, servisti, çöptü günlerim geçiyordu. Elimden her iş geldiği için de dairelerin ufak tefek tamir vs. işlerini de yapıyor, apartmandakilere kendimi sevdiriyordum.

İnşaatlarda çocuk yaşlarımdan beri süründüğüm için burası bana cennet gibi gelmişti. Daire sakinleri baya zengin tiplerdi. İnsana yüksekten bakıyorlardı. Umurumda değildi açıkçası. Apartmanın yöneticiliğini Kemal bey’in Oğlu Onur Bey yapıyordu. Daha doğrusu eşi Aslı hanım ilgileniyordu. Zaten burnu havada bir tipti. Ama dediğim gibi takmıyordum. Ay sonları hesap verme zamanı iki saat kan kustururdu. Ama Allah var, güzel kadındı. Kahverengi saçlı,ela gözlü, balık etli seksi bir şeydi. Ama Onur beyle araları iyi değildi. Akşam kavgaları bitmezdi. Şunu öğrenmiştim. Para huzur getirmiyordu. Apartmandakiler zengin tipler olunca adamlar paralarının gücüyle dışarıda her haltı yiyor, evlerinde huzur olmuyordu. Bir vakit Aslı hanım küçük banyolarında bazı tadilatlar istedi.

Onur bey ne gerekiyorsa yap diyip emeğimin hakkı için bir aylık maaşım kadar para vermişti. Alışveriş için bir yapı markete erkenden Aslı hanımla beraber gittik. Fayanstı, musluktu öğleni bulduk. Alışkın olduğum işler olduğundan Aslı hanıma yardımcı oluyor, işleri çabucak hallediyorduk. Aslı hanım yardımımdan memnun olmuştu. Onur hiç anlamaz, erkek dediğin anlamalı böyle şeylerden diyince şaşırmıştım açıkçası. Aramızdaki buzlar eriyordu. Neyse ben banyodaki işleri yapmaya başlamıştım. Apartmanın işleri de olduğundan gidip geliyordum daireye. Aslı hanım nasıl derler evde rahat giyiniyordu. Mini etekler, dekolte bluzlar vb aklımı başımdan alıyordu. İş yaparken sık sık geliyor bir şeyler soruyor, yaptığım işlere bakmak için eğilip kalkarken bolca frikik veriyordu. O ara Onur beyle kavga etmişler, işi bahane edip bir yerlere gitmişti Onur bey. Aslı hanım sinirden kuduruyordu.

Öbür sabah eve gittiğimde kapıyı sabahlıkla açmıştı. Mavi saten hoş bir şeydi. Dekoltesi sağlamdı, yürürken de bacakları üst baldırına kadar gözüküyordu. Kadınca bir düşünceyle kocasından intikam alıyordu. Bir kapıcı parçasına kendini teşhir ediyordu. Bakmamaya çalışıyordum ama sık sık yanıma gelince de yapacak bir şey yoktu. O gün şaşırtıcı bir şekilde kendimi tuttum. Rezillik çıkmasını istemedim. Bir kaza çıkmadan banyonun işini tamamladım. Aslı hanım da Onur beyden ayrıca para vermişti. İstemedim ama ısrar edince almaya mecbur kaldım. Apartmandaki diğer dairelerde de ufak tefek tamirler vs cıkınca yapıyor, aldığım bahşişlerde artım oluyordu. Aslı hanımın 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kız bütün gün okulda oldugundan evde tekti. Bazen şeytan dürtüyordu ama bir hata yapıp buradan kovulmak istemiyordum. Genellikle burnu havada tiplerdi ama farklı olanlar da vardı elbette.

Özellikle Nevin hanım çok iyiydi bana karşı. Kibar, nazik bir kadındı. 43-44 yaş civarı ama daha genç gösteren kumral, renkli gözlü hoş bir kadındı. 18 yaşında bir kızıyla 12 yaşında bir oğlu vardı. Çocuklar da anneleri gibi güzeldi. Kocası tekstil işi yapıyordu. Ayın yarısı evde yoktu. Bildiğin ayının tekiydi. Gecenin ikisinde arar rakı isterdi. Huyunu öğrendiğim için kenara koymuştum bir kaç şişe. İki katına çakıyordum. Bu da işime geliyordu. Nevin hanım sağ olsun yaptığı yemeklerden verir, kocasının fiziği bana uygun olduğu için eskilerini de verirdi. Halimi hatırımı sormadan geçmezdi. Yaşadığım hayat dolayısıyla hayatımın hiç bir alanında kadınlar olmamıştı. O yüzden davranışlarını yanlış yorumlamaktan çekiniyordum. Daha önce sadece orospularla birlikte olmuştum. Onlarda 3. sınıf tiplerdi.

Bacaklarını açar veya domalırlardı. Ben de işimi görürdüm. Bir gün sabah servisini dağıttığım sıra çocuklarını okula uğurlarken kapıda karşılaşmıştık. Kahvaltı yapıp yapmadığımı sormuştu. Ben de hayır diyince işini bitir gel beraber yapalım diyince tamam demiştim. İşimi bitirip gittiğimde gülen bir yüzle karşıladı. Saçlarını taramış, hafif bir makyaj yapmıştı. Ama hala sabahlıklaydı. Kahvaltıyı hazırlamıştı ben geldiğimde. İyi mi yaptım, kötü mü bilmiyordum. Kahvaltıyı mutfakta yapıyorduk. Birbirimize yakındık. Keyifli bir sohbetti. Pek alışık değildim bir kadınla sohbete. İdare etmeye çalışıyordum. Sabahlığının yakasından gözüken dekoltesi ise gözlerimi alıyor, ama bakmamaya çalışıyordum. Aslı hanım kadar dolgun değildi göğüsleri ama gene de iyiydiler. Özellikle çay servisi yaparken dekoltesi iyice açılıyor, kapatma gereği duymuyordu. 1 saate yakın oturduk böyle.

Müsaade isteyip kalktığımda teşekkür ederek ara sıra gelmemi istedi. Eşimle hiç oturup böyle konuşamıyoruz. İyi geldi diyip yanağıma bir öpücük kondurdu. Kıpkırmızı olmuştum, hemen daireme inip duşa girdim. Patlayacak gibiydim. İki kere boşalınca anca rahatladım. Ne yapmam, nasıl yaklaşmam konusunda şüpheliydim. Kadın arzulu gibi gözüküyordu ama yanlış anladıysam sonum ne olurdu bilemiyordum. Birkaç gün olaysız geçti. Bır gece ne olduysa içimde bir huzursuzluk oldu, uyku tutmadı. Çıkıp hava alıyım dedim. Apartman kapısının açık olduğunu farkedince yukarı çıktım ve Onur beylerin kapısını açmaya çalışan hırsızı fark ettim. Patırtı koptu tabi. Adamı bir güzel dövüp polise teslim ettim. Bütün apartman ayağa kalkmıştı tabi. Herkes şok geçirmişti. Daha önce böyle bir şey olmamıştı hiç. Onur bey defalarca teşekkür etmişti. Sonraki gün apartmanı temizlerken Aslı hanım arayıp teşekkür etmek için öğle yemeğine gelmemi istedi. Tamam diyip dediği saatte dairelerine gittim.

Kapıyı açtığı zaman ise gördüğüm şey muhteşemdi. Kırmızı bir tulum giymişti. Dekoltesi inanılmaz sağlam, kalçaları ise dehşet olmuştu. Muhtemelen tanga giymişti çünkü iç çamaşırı izi yoktu. Salona güzel bir sofra kurmuştu. Yemek sırasında oldukça sıcaktı bana karşı. Gece için defalarca teşekkür edip kabarık bir zarf uzattı bana. Eşinin teşekkür için bıraktığını söyledi. Almamak aptallık olurdu. Yemek faslından sonra Aslı hanım sofrayı toplayım, sonra bir keyif kahvesi içeriz demişti. Tamam deyip ben de yardım etmeye başladıım. Ben masadakileri taşırken Aslı hanım’da makinaya dizmeye başlamıştı. Eğilip kalkarken kalçaları dehşet gözüküyordu. İnsanın karnı doyunca kanı kaynamaya başlarmış.

Giderek penisim kalkmaya başlamıştı. Apartman geldiğimden beri hiç bir kadınla birlikte olmamıştım ve feci azmıştım. En son masadan bir şeyler getirdiğimde Aslı Hanım lavaboda bir şeylerle uğraşıyordu. Nasıl yaptığımı anlamadığım bir şekilde arkasına doğru sokuldum. Kulağının dibinde yapabileceğim bir şey var mı diyince irkildi birden. Kafasını çevirmeden yok keyfine bak sen deyince tamam keyfime bakıcam deyip ellerimle beline sarılıp kalkmış sikimi kalçalarına yasladım. Hiç tepki vermemişti. Sadece ellerini tezgaha yaslayıp beklemeye başladı. Sikimi iyice kalçalarına bastırıp gidip gelmeye başlamıştım tulumunun üzerinden. İnce kumaştan ateşini hissedebiliyordum. Boynundan ve ensesinden ufak öpücekler kondurmaya başladım önce. Nefes alışverişleri hızlanmıştı. Olayın etkisiyle düşünme kabiliyetimi yitirmiştim zaten. Ellerimi belinden göğüslerine attım. Tulumunun düğmelerini açıp ellerimi göğüslerine daldırdım.

Göğüslerini sıkıştırıp uçlarını sıkıştırıyordum. Tulumun üstünü indirip belden üstünü çıplak braktım. Deli gibiydim. Omuzlarını ısırıyor emiyor, göğüslerini hayvan gibi eziyordum. Yavaş morartma diyordu ama içimdeki hayvan çıkmıştı bir kere. İlk kez bir kadının tadını böyle çıkarıyordum. En sonunda kendime döndürüp önce göz göze kaldık bir süre. Dudaklarımız birleşti sonra. Ben tekrar boynuna yumulduğum zaman elleri sikimin üzerinde gezmeye başlamıştı. Dayanamayacaktım. Kontrol edemiyordum kendimi. Güzel göğüslerine yumuldum önce. Çok güzellerdi. Deli gibi emiyor,ısırıyor, göğüs uçlarını yalıyordum. Artık Aslı çığlıklarını tutamıyordu. Göğüslerini emmeyi bırakınca Aslı önce bir kendine gelmek için durup nefes alışverişini kontrol etmeye çalıştı. Sonra kemerimi çözüp sikimi dışarı çıkardı. Tekrar öpüşmeye başladık, bu arada sıvazlamayı hızlandırdı iyice. Açıkçası nasıl yaptım hala bilmem ama omuzlarından bastırıp önümde diz çöktürdüm. Gözlerine bakıp ağzına sikimi soktum.

ÇoK güzel emiyordu, zaten kendimi zor tutuyordum. Artık dayanamayıp ağzına volkan gibi patladım. İlk gelenleri boğazına patlattıktan sonra ağzından çıkardı. Ben hala boşalmaya devam ediyordum. Yüzü, gözü, saçları hep döllerimle kaplanmıştı. Şaşkınlık içinde bakıyordu. Hem erkendi, hem de inanılmaz döl gelmişti. Boşalınca aklım başına gelmişti. Malum sike kan yürüyünce beyne kan gitmezmiş. Hemen pantalonumu toplayıp dışarı çıktım. Kapıcı daireme girdiğimde ne yaptığımı düşünüyordum. Aslı da istemişti ama kadın yaptığından pişman olup beni apartmandan attırabilirdi. Kendime gelmek için duşa girip uzun soğuk bir duş aldım. Belime bir havlu sarıp yatağa uzandım. Kafam karmakarışıktı. O sırada kapı çaldı. Belimde sadece havlu olduğunu unutup gidip kapıyı açtım. Gelen Nevin hanımdı. Yemek için bir şeyler getirmişti. Beni öyle görünce şaşırmıştı. Ben de şaşkındım. Hiç daireme gelmemişti daha önce. Kolsuz şifon beyaz bir gömlek giymişti. Altında da koyu yrşil dar bir etek vardı. Geceki kahramanlığım için teşekkür etmek için geldiğini, yanlış bir zaman galiba derken gözlerini vücüdumdan ayırmıyordu.

Aslıyla yaşananlardan sonra kafam karışıktı zaten, bir de böyle kapıma gelince kontrolumü kaybetmiştim gene. Yemekleri mutfağa bırakmasını söyleyince gülerek tamam dedi. Mutfağa yürürken ben de kalçalarını izleyerek peşinden gidiyordum. İzlendiğinin farkındaydı ama rahatsız değildi bundan. Yemekleri tezgahın üstüne bırakıp döndüğü zaman göz göze gelmiştik. Aramızda neredeyse hiç mesafe kalmamıştı. Yeşil gözlerinde tedirginlik vardı. Kocasından başka bir erkek tanımamış bir kadının tedirginliğiydi. Ama istekliydi. Buraya ne için geldiğini biliyordu. Bir şey demeden elinden tutup yatak odama götürdüm. 1 saat önce delice boşaldığım için rahattım ve acelem yoktu. Nevin’i yatağa oturttum. Rahatlaması için saçlarını ve yüzünü okşadım. Yüzünü okşarken elimi tutup avucumun içini öptü. Bu benim için yeterliydi. Uzanıp dudaklarına bir öpücük kondurdum. Göz göze geldik tekrar. Sonra kendisi bana doğru hamle yaptı. Sakince öpüşmeye başladık. Ellerimle saçını okşamaya devam ediyordum. Neden sonra ellerini ürkekçe üstümde gezdirmeye başladı. Bir süre öpüştükten sonra beni durdurup ayağa kalktı.

Açıkçası vazgeçtiğini düşünmüştüm. Gözlerini bana dikip gömleğinin düğmelerini çözmeye başladığı zaman yanıldığımı anladım. Eteğinin fermuarını çözüp iç çamaşırlarıyla kaldığı zaman ben yatağa uzanmıştım bile. Ellerim başımın arkasında onu bekliyordum. Havluyu özellikle çıkarmamıştım. Kalan son parçaları da çıkardığı zaman yaşına göre çok diri bir vücudu olduğunu fark ettim. Kocası pek eskitmemişti. Yavaş yavaş yatağa çıkıp tekrar dudaklarıma yapışınca, ben de ellerimle vücudunu keşfetmeye başlamıştım. Vücudu yanıyordu resmen. Öpüşmekten nefesimiz kesilince ufak bir mola verdik. Sonra yavaş hareketlerle belimdeki havluyu çözüp yere attı. Sikime bakınca yüzünde bir gülümseme oluştu, gördüğünü beğenmişti. Narin parmaklarıyla üstünde gezindi biraz. Sonra sakince orale başladı.

Bu işte çok iyiydi. Sakince öpücükler konduruyor,yalıyordu. En sonunda ağzına almaya başladı. Emerken de diliyle yalıyordu aynı zamanda. Kocasında baya pratik yaptığı belliydi. Bir süre emdikten sonra emmeyi bırakıp taşaklarımı emmeye başladı. Oldukça zevk alıyordum. Sonra taşaklarımla makatım arasındaki bölgeyi yalamaya başladı. Aldığım zevk inanılmazdı. Sakin ev kadını görüntüsünün altında becerikli bir orospu yatıyordu. En sonunda beni çok şaşırtan bir şey yaparak deliğimi yalamaya başladı. Bunu beklemiyordum işte. Hiç ummayacağım bir şekilde de zevk almaya başlamıştım. Yalamayı bırakınca yatakta ileri çıkıp amını ağzımın üstüne getirdi. Yalamamı istiyordu ama daha önce hiç yapmamıştım. Neresi gelirse yalamaya başladım. Yalamamdan acemi olduğumu anlamıştı sanırım.

Kalkmamı söyleyip yatağa uzandı. Başımdan tutup amına çekti. Onun yöneltmesiyle amını delice yalamaya başladım. Tepkilerine göre zevk aldığı yerleri anlıyordum. Çok geçmeden yeter artık diyip başımı ittiğinde vakit gelmişti artık. Gözlerime inanılmaz bir arzuyla bakıyordu. Rahatça sikebilmek için yastığın birini alıp kalçalarının altına koydum. Sikimi elimle tutup yavaşça girmeye başladım. Yarıya kadar girdiğimde dudaklarını ısırmaya başlamıştı bile. Ellerini başının kenarına koyup pozisyonumu aldıktan sonra sikimin kalanını sertçe kökledim. Kendini tutamayıp çığlığı basmıştı. Umursamadan sikimi kafasına kadar çekip tekrar kökledim. Acıdan ve zevkten dudaklarını ısırmaktan kanatmıştı.

Yavaş yavaş sikmeye başladım. Tempoyu giderek artırıyordum, dudaklarındaki kan çekici gelince öpüşerek kanını emmeye başladım. Vücutlarımızın uyumu muazzamdı. Elleriyle kalçalarıma bastırıyor, sanki taşaklarımı da sokmamı istiyordu. 15 dakika kadar böyle devam ettikten sonra kollarım ağrımaya başlamıştı artık. Kucağıma alarak kendim yatağa uzandım. Nevin de üstümde zıplamaya başladı. Ellerini göğsüme bastırıyor, hiç durmadan sikimin üstünde zıplıyordu. Neden sonra tırnaklarını resmen göğsüme saplayıp durdu. Derin derin nefes alıyordu. Orgazm olmuştu. İlk defa normal bir kadınla olmam sebebiyle böyle şeylere acemiydim. Üstümden kalkıp göğsüme uzandı. Sen daha gelmedin mi diyip gülerek penisime uzandı.

Tekrar yoğun bir saksoya başladı. Çok maharetliydi bu konuda. Geliyorum deyince saksoyu bırakıp eliyle sıvazlamaya başlayıp sikimi karnıma doğru boşalttı. Oldukça zevk almıştım ve ter içindeydik ikimizde. Harikaydın diyerek dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Göğsüme doğru yatınca ben de sarılmıştım. Ellerimle kalçalarını okşuyordum bir taraftan. Uzanıp telefona baktığımda saat 5’e geliyordu. Bunu söyleyince Nevin telaşlandı. Çocuklar gelir birazdan diye kalkıp giyindi hemen. Giderken son bir öpücük kondurup gitti. Mecburen kalkıp duş aldım tekrar.

Akşam çöpleri toplamak için çıktığımda Aslı’nın kapısını çalmakta kararsızdım. Mecburen kapıyı çalınca kapıyı Onur bey açtı. Genelde bu saatte gelmezdi. Muhtemelen dünkü olaydan dolayı erken gelmişti. Tekrar teşekkür edince ben de hediyesi için teşekkür ettim. Çöpü alıp giderken Aslı hanım geldi kapıya. Aynı tulumu üzerindeydi. Yarın bir uğrar mısın ? Duşa kabinde sıkıntı var diyince tamam dedim. Niyeti neydi hiç bilmiyordum gerçekten. Uzun zaman sonra iki kere boşalmanın etkisiyle rahat bir uyku çektim. Sabah kalkıp rutin işlerimi yapmaya koyuldum. Saat 10 gibi ne olursa olsun diyip Aslı’nın kapısını çaldım. Kapıyı açıp içeri buyur ettiğinde beni gene şaşırtmıştı.

Saçlarını açmış, hafif bir makyaj yapmıştı. Üstünde siyah transparan uzun bir gecelik vardı. İçinde siyah bir külot vardı sadece. Göğüsleri ayan beyan belliydi. Ama çok mesafeliydi. Banyoya gittim direkt. Yatak odasında işim var. İşin bitince haber verirsin diyince tamam demiştim.İşim bitince elimi yüzümü yıkayıp yatak odasına yöneldim. Hesapta sağı solu topluyordu. Kapıya doğru domalmıştı resmen. İri kalçaları adamı delirtirdi gerçekten. Direkt olarak kalçalarına saldırdım. Kalçasına sağlam bir şamar attım. Yavaş diyip doğrulmaya çalıştı ama izin vermedim. Bir elimle yatağa bastırıp öbür elimle geceliğinin altından kilotunu sıyırdım hemen . Hesapta direniyordu ama hikayeden bir direnişti.

Yatağa bastırmayı bırakıp geceliğini kaldırdım belinin üstüne. Pantalonumu indirdiğimde sikim hazırdı zaten. Dün Nevin’den aldığım dersler sayesinde akıllanmıştım. Eğilip amını yalamaya başladım. Bunu beklemiyordu sanırım. İnlemelerinden hoşuna gittiğini anlıyordum. Yeterince ıslandığına emin olduktan sonra sikimi amına yaslayıp birden kökledim. Dün yarım kalan işi tamamlamıştım. Hiç durmadan pompalıyordum, bir taraftan da kalçalarına sağlı sollu tokatlar atıyordum. İtirazlarını duymuyor, çığlıkları hoşuma gidiyordu. 10 dakika sonra geleceğimi anladım ama ara vermeden devam ettim. Sonra da hiç sormadan olanca gücümle içine boşaldım. Aklıma korunup korunmadığı gelmemişti. Aslı da bir şey demedi. Biraz dinlenince sikimin inmediğini fark ettim. İçinden çıkıp Aslı’yı ters çevirdim ve bacaklarını omzuma attım.

Şaşkın şaşkın bakıyordu. Sanıyorum hala dik olmam tuhafına gitmişti.Hiç durmadan kökledim tekrar. Bacaklarını iyice ona doğru yasladığım için iki büklüm olmuştu. Sikim iyice derinlere girdiğinden bas bas bağırıyordu. Umurumda değildi açıkçası. On beş dakika pompaladıktan sonra içinden çıkıp yan yatırdım. Bu pozisyonda yorulmadan sikiyordum. Sol elimin parmaklarını emdiriyordum. Boşalmam yaklaşırken Aslı da gelmişti. Çabuk ol içim kurudu diyordu. Ben de çok bekletmeden içine boşaldım tekrar. Sikim küçülene kadar içinde durup sonra tuvalete işemeye gittim. Döndüğümde yüz üstü yatıyordu. Kalçaları şahaneydi. Orospumu bir kere de götten sikmek istedim. Daha önce siktiğim orospuların götüne kolum girerdi ama Aslının hoşuna gideceğini sanmıyordum.

Çok düşünmeden makyaj masasından bir vücut losyonu aldım. Elime bolca döküp sırtına sürmeye başladım. Güzellikle tamam demiyceğini biliyordum. Masaj hoşuna gitmiş kendini salmıştı iyice. Kalçalarına ve bacaklarına bolca sürdüm. Arada da sikime iyice sürdüm. Kalçalarına sürerken amını parmaklıyor, bızırını okşuyordum. Kendini bana bırakmıştı. Masaj yaparken küçük deliğini yanlardan genişletiyordum. Daha önce sikilmediği belliydi arkadan. Yeterince hazırdı bence. Üstüne uzanıp sikimi kalçalarının arasından kaydırmaya başladım. İleri geri yapıyordum. Ordan bir yastık alıp kalçalarının altına koydum. Önce amına sakin bir giriş yaptım. Tatlı tatlı kalçalarını oynatıyordu. Vaktin geldiğini düşündüğüm zaman da sikimi çıkarıp göt deliğine sokuverdim. Birden sikimi kökleyince Aslı canhıraş bir çığlık atıp altımdan kaçmaya çalıştı. Müsaade etmeyip üstüne uzandım. Küfür ediyor, yalvarıyor. İçinden çıkmamı istiyordu.

Öyle bir niyetim yoktu. Yavaş yavaş sikmeye başladım. Hayatımda siktiğim en dar delikti o güne kadar. Yarısına kadar çıkartıp sokuyordum. İki kere boşalmanın etkisiyle acelem yoktu. Rahat rahat sikiyordum. Artık alışıp tepinmeyi bırakınca sırt üstü çevirip öyle sikmeye başladım. Kızgınca bakıyor, hayvansın sen diyordu. Sen de benim orospumsun diyip sikmeye devam ediyordum. Artık boşalmanın eşeğinde gelince içinden çıkıp o çok beğendiğim memelerini sikmeye başladım. Çok geçmeden içimde kalan ne varda Aslının yüzüne boşaldım. İtiraz etmemişti bu sefer. Bu son boşalmanın etkisiyle pilim bitmişti. Aslı bir tarafta, ben bir tarafta yorgunluktan uyuya kalmıştık. Uyandığım zaman saat beşe geliyordu.

Hemen Aslıyı uyandırıp giyinip evden çıktım. Bundan sonra abaza kalmayacağım kesindi bu apartmanda.