Cuckold’a nasıl başladık eşimle

Sosya medyada paylaş:

Merhabalar hikayelerioku.info kullanıcıları. 30’lı yaşların başında Cuckold fantezisini seven ve yaşayan çiftiz. Sizlere bu fanteziyi yaşamaya nasıl başladığımızı anlatacağım. Öncelikle mobil olarak yazdığım için yazım ve imla hataları olursa şimdiden affınıza sığınıyorum. Kişisel gizlilik açısından yaşadığımız anıların ana temasını değiştirmemek kaydıyla ufak detaylarda bazı değişiklikler yaptım.

Dışarıdan bakıldığında son derece normal bir aile görüntümüz var. Bir çok insanın olduğu gibi bizim de sırlarımız var. Bu sırlarımızdan en büyüğü ise çok sevdiğimiz cuckold fantezisi. Evliliğimizin ilk yıllarından sonra bu fanteziyi kurmaya başladık ancak reel olarak yapma fikrimiz hiç yoktu. Sevişmelerimizin bir çoğunda gerek kadınları gerekse erkekleri fantezi dünyamızda aramıza alıyorduk. İlk başta tamamen yabancı olan bu kişiler zamanla yakın çevremizden birileri olmaya başlamıştı. Başka kadın fikri beni heyecanlandırıyordu ama başka tek erkek fikri beni adeta delirtiyordu.

Tek erkek fantezisi kurduğumuz sevişmelerimizde, ben de eşim de çok şiddetli boşalıyorduk. İnsanoğlu açgözlüdür ve hep daha fazlasını ister. Reel yapma fikri ise yavaş yavaş oluşuyordu. Karıma reel ister misin diye soruyordum ama hep hayır diyordu. Hiçbir zaman üstelemedim ama hep ısrarla sordum.

Daha sonraları tam boşalacağı sırada sormaya başladım ve bingo. En şiddetli anlarında “Evet, istiyorum.” demeye başlamıştı. Sevişmemin sonunda gerçekten istiyor musun? diye sorduğumda “Saçmalama” cevabı alıyordum. Yılmayacaktım, felsefik olarak evet diyorsa biyolojik olarak da evet diyecekti.

Uzunca bir süre bu fantezilerimiz devam etti. Tek erkek olarak da benim yakın arkadaşlarımdan iki tanesini daha sık düşünmeye başladık. Bu kişilerden biri Eren’di.

Artık reel olarak bu fanteziyi gerçekleştirme konusunda iyice emindim. Eşimin memlekete gittiği bir hafta Eren’i aradım, “ev boş gel içeriz, biraz muhabbet ederiz” dedim. “Çok iyi olur uzun zamandır görüşmüyoruz” dedi.

3 biradan sonra kafalarımız iyice çakırkeyf olmuştu. Konu dönüp dolaşıp sekse geldi. Ben de alkolün verdiği gazla Eren’e sex hayatımızdan üstü kapalı bahsetmeye başladım. Çok şaşkın bir şekilde beni dinliyordu. Sonra o da sohbete alışmaya başlayınca 4 yıllık evli olup bu şekilde sık ve ateşli sex yapan fazla çift yoktur dedi. O an dilimin ucunda olan fantezimizden bahsetmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyordum. Kendisini çok iyi tanıyordum. Bağnaz ve yargılayıcı biri değildi ama insanların böyle bir konuda nasıl tepki vereceğini kestirmek zor.
Hızlı içeceğim son bir biranın bana o cesareti vereceğini düşünerek birer bira daha getirdim. Midem neredeyse doluydu ama fantezinin ateşi ağır basıyordu. Neredeyse birkaç yudumda son birayı içtim.

Etkisi iyice kendisini göstermeye başlayınca tüm cesaretimi toplayıp “Bizim bir fantezimiz var, sana söylemeyle, söylememe arasında gidip geliyorum.” dedim. Zaten zeki biriydi anlamış olmalı diye düşünerek devamını getirmedim. O da benim ağzımdan duymak istercesine “Söylesene!” diye ısrar etti. “Bilmem ki nasıl söylenir, mmm ya hiç cuckold diye bir şey duydun mu?” O an bir sessizlik oldu. Aklından neler geçiyordu acaba. Heyecan ve korku kapladı tüm beynimi. Hani bir cevap verse de belli olsa diye düşünüyordum.

“Çok şaşırdım” dedi. Yüzünden olumsuz bir ifade okumamıştım. Bir cesaretle “Bu fanteziyi beraber yaşayalım ister misin?” Diye sorduğumda iyice şaşırmış bir vaziyette ” Evet, isterim ama emin misiniz? Size ve arkadaşlığımıza zarar gelmesinden çekiniyorum.” Deyince kuralları koyarız o kurallara göre hareket ederiz dedim. O geceyi daha fazla konuşmadan bitirdik.

Ertesi gün ilk iş eşime mesaj attım. Şakayla karışık dün konuştuğumuzu ona söylediğimizi anlattım. Tepkisini çok merak ediyordum. Eğer çok sert tepki verirse şaka yaptım diyecektim. Bana “Gelince konuşuruz.” yazdı. Bu cümle nerdeyse kabul ettiği anlamına geliyordu.

Memleketten geldiğinde yemekten sonra bu konuyu konuştuk. O da istiyordu ama kötü gitmesinden, bu ilişk**en sonra kendisinden soğuyabileceğimden endişe ettiğini söyledi. Ben “Eğer emin olmasam böyle bir şeye girişmem, korkma eğer beğenmezsek bir daha konusunu bile açmayız.” Dedim. En son o sihirli cümleyi söyledi “Tamam”. Hemen arkadaşımla görüştüm ve ikimizin de hazır olduğunu söyledim. Nasıl olacak, nerede olacak planlarını yapmaya başladık. Onun evinde yapmaya karar verdik. Günü ayarladık ve o günü beklemeye başladık.

Akşam hava karardıktan sonra görüşecektik. Eşim o gün kuaföre gidip ağda yaptırdı. Sonra makyajı da burada yaptırayım mı diye mesaj attı. Ben de tabi ki dedim. Kuaförün önünde beklemeye başladım. İşi bitince arabaya geldi. Zaten güzel bir kadındı, makyajdan sonra çok daha güzel olmuştu. Vakit kaybetmeden Eren’in evine gittik. Eren kapıyı açınca çok şaşırmıştı. Eşimi öyle makyajlı olarak sadece düğünümüzde görmüştü. Mutfağa geçtik ve nerdeyse 3 saat havadan sudan konuştuk. Eşimde hafif bir göğüs dekoltesi vardı. Konuşmalarımız sırasında Eren’in gözlerinin kaçamak ve şaşkın bakışlarına şahit oluyordum. Heyecan ve sabırsızlığı gözlerinden okunuyordu.

“Burada otur otur sıkıldım salona geçelim.” Salona giderken Eren’e sen geç biz geliyoruz dedim ve çantamızı bıraktığımız odaya geçtik. O gece için özel getirdiğimiz kıyafeti giyecekti. Göğüs, sırt ve minicik eteğiyle üç yandan dekolteli tek parça elbisesini ve jartiyerini giydi. Sonra topuklularını da giyince tam bir afet olmuştu. Hazır mısın?diye sordum. Evet anlamında başını salladı. Sonra salona girdik. Eren karımı o halde görünce ikinci bir şok yaşadı. Resmen gözleri ile karımla sevişmeye başladı. Artık o da iyice rahatlamıştı. Bence biz yatak odasına gidelim dedi ve yatakodasına doğru kalktık. Eren karımın güzelliğini güzelce izlesin diye en önden ben çıktım karım arkamda onun da arkasında Eren onu izleyerek geliyordu. Aklında sadece bir düşünce “Bu afeti birazdan çatır çatır sikeceğim”.

İlk olarak karımla ben sevişmeye başladım. İyice rahatlayınca Eren’e bırakacaktım. Biz öpüşürken Eren karımın amını yalamaya başladı. İnanılmaz derecede heyecanlıydık. Karım kucağıma oturdu ve yavaş yavaş gidip gelmeye başladı. Çok geçmeden “Hazır mısın?” diye sordum ve o mükemmel cevap geldi. “EVET”.

Ben çekildim ve Eren’e, hadi karım senindir bakışı attım. Bugüne kadar benden başka bir erkeğin girmediği amına gözlerimin önünde başka bir erkek girecekti. Nabzımın o gün kadar öyle yüksek attığına hiç şahit olmamıştım. O mükemmel an geldi ve Eren artık karımın içindeydi. Resmen karımın ikinci gerdeğine şahit oluyordum.

Her şey o kadar güzel ve yolunda gidiyordu ki rüya gibi bir gece olmaya başlamıştı. Tüm endişelerimiz ve acabalarımız tamamen yok olmuştu. Ben iyice kenara çekilmiş, karımla Eren’in öpüşmelerini, karımın sırılsıklam olmuş amında geliş gidişlerini izliyordum. Evliliğimizin ilk yıllarında aşırı kıskanç olan, en ufak dar kıyafete bile karşı çıkan ben karımın başka bir erkeğin altında zevk iniltilerini dinliyordum. Eren görevini çok iyi yerine getiriyordu. Karımın ağzı kurumuş ve su istemişti. İkisini yanlız bırakıp mutfağa gittim ve bir bardak su getirdim. Karım sikilmesine ara vermeden suyunu içti ve bir daha istedi. Hemen tekrar mutfağa koştum. O an gerçekleşmekte olan sanat eserininin bir saniyesini bile kaçırmak istemiyordum. İçeri girdim ve bardağı uzattım. ” Sen dışarı çıkınca daha sert sikiyor aşkım.” Ne kadar güzel bir cümleydi bu.

O gece Eren karımı bir çok pozisyonda sikti. Ben heyecanımı kaybetmemek için hiç boşalmadım. Gece boyunca onları izledim.

Eren de artık yorulmuştu ve duşa girdi. Hemen karımın yanına uzandım. Nasıldı diye sordum. “HARİKAYDI!” Sonra biz de beraber duşa girdik. Biraz önce en yakın arkadaşlarımdan birinin gece boyunca siktiği karımı duşta ben yıkadım ve temizledim.

O gecemiz öyle bitti. Ondan sonra birçok kez daha görüştük. Sonra hayatımıza başka bir tek erkek daha girdi. Eren ile olan diğer hikayelerimizi ve diğer tek erkeğimizle olan hikayeleri beğeni ve istek olursa anlatmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı eksik etmeyin.