Annem ile olan oldu artık

Sosya medyada paylaş:

Annemle başımdan geçen o şehvetli geceyi öncesi ve sonrası olarak detaylı bir şekilde anlatacağım. Askerden bayram için izne geldiğimde nasıl bir gün geçirdiğimi, ve annemle olan hikayemizin nasıl başladığını tüm detaylarıyla açıklayacağım. Evet sevgili ensest sever arkadaşlar hikayeme başlıyorum. Sizlerle Annemle başımdan geçen o şehvetli geceyi öncesi ve sonrası olarak detaylı bir şekilde anlatacağım. Askerden bayram için izne geldiğimde nasıl birgün geçirdiğimi, ve annemle olan hikayemizin nasıl başladığını tüm detaylarıyla açıklayacağım.Evet sevgili ensest hikaye sever arkadaşlar hikayeme başlıyorum.

Annem işveli, yani biraz nazlı bir bayandı. Olgun ve çok tecrübeli olması beenim ona olan arzumu daha da çekici kılıyor. Onu tadından yenmeyen bir bal peteği yapıyordu. 43 yaşında 1.70boylarında sarışın yeşil gözlü, vücudunun hatları oldukça belirgin, dolgun bir vücuda sahip ve beyaz tenlidir. Açık giyinen bir kadındır. Fakat dışarıdaki giyimi daha tutarlıdır. Evde ise daha rahat ve güzel kıyafetler giymeyi tercih eder. Özellikle iç giyiminde çok zevklidir. Gardrobunu çok kurcaladığım için biliyorum. Anneme olan ilgimin başlangıcı çocukluk yıllarımdan beridir.Annemin beni banyoda temizlediği zamanları hala unutamıyorum. Dantelli sutyeninden taşan diri göğüslerinin salınmasını, kalçalarının arasında sıkışan küçük siyah külotunu, kasıklarının zevk üçgeni bugün bile gözümün önünde canlanıp duruyordu.Annemde boş kadın değildi.

Bir şeylerin farkındaydı. Ne kadarını bildiğini bilmiyorum amma benim ona karşı müthiş bir ilgi duyduğumu anlamıştı galiba. Arada şak yolluda olsa yakınlaşıyorduk ama gerçek niyetimi hiç bir zaman anneme açamamıştım. Zaten maddi durumu yerinde mutlu bir aileydik. İşleri zorlaştırmaya gerek yoktu, aramızda belki olacaksa kendiliğinden bir şeyler olabilirdi. Günler aylar böyle geçerken askerlik zamanım gelmişti. Üniversiteyi kazanamayınca biran önce askere gidip geleyim dedim. Gidiş zamanım yaklaştıkça evden çıkmıyor, annemle daha fazla vakit geçiriyordum. Aklımda hep o fikir vadı acaba bir şeyler olur mu diye düşünüyordum.Ama yinede anneme bir şey söylemeye cesaret edemiyordum. Sonunda askere gittim. Acemilikten çok annemi özledim. Her gün telefonla arıyor en çok annemle konuşuyordum. Sesini duymak rahatlatıyordu beni.

Banyo zamanıda annemin resminide elime alıp içeri giriyordum. Kısa banyo süresinde ilk yaptığım şey annemi düşünüp mastürbasyon yapmak oluyordu. Acemilikte karar verdim eve gidince anneme bütün olanları ve ona karşı düşündüklerimi söylüyecek yani ilanı aşk edecektim. Üç ay zorda olsa geçti eve geldim izinim biir haftaydı. O da çabucak gelip geçmişti ama beende kayda değer bir gelişme yoktu. Nasıl edecek ne yapacakta söylüyecektim? En sonunda yine ayrılık vaktim geldi. Gece otobüse binip gidecektim. Planlarımı gerçekleştirememiştim. Bunda bir nedende sanki annemin olayı anlamış gibi, beenim konuya girme teşebbüsü yaptığım her zaman konuyu akıllıca manevra ile değiştirmesi olmuştu. Valizleri hazırladık. Herkes geliyordu beni yolcu etmeye.

Annem babam kardeşim amcam yengem kuzenlerim. Arabalar çalıştırıldı. Tam arabaya binecekken babam komşumuz ve alt kat kiracımız olan Kazım amcaya uğrayıp uğramadığımı sordu hayır dedim. Git iki dakika uğra ayıp olur adam seni sordu her zaman dedi. Annemde haydi beende geleyim gidelim dedi. Beraber 3ncü kata çıktık içeri girmeden kapıda Kazım amcanın ve karısının elini öptüm vedalaştık. Annemle asansöre bindik, o ara yanlışlıkla bodrum katın düğmesine basmışım. Asansör zemin yerine bir alta indi.Kapıyı açınca annem de şaşırdı. Ama been şansın bu yardımına sevindim. Babamlar apartmanın tarafında arabada beklerken biz annemle apartmanın arka tarafına yani bahçeye açılan kapısına inmiştik. Asansöre yeniden binmeyip annemide kolundan dışarı çektim. Burda yalnızdık ve kimse bizi duyamazdı. Anneme sarıldım birden. Annem şaşırdı. Nefesimi toplayıp anne seni çok seviyorum sana aşığım dedim ve annemin şaşkın bakışları arasında annemi dudaklarından öptüm. Annem öylece duruyordu.

Tekrar eğildim ve bu sefer dudaklarını ağzıma alarak şehvetle annemi öptüm, Bunu yaparken annemin üzerindeki beyaz askılı badisinin önüne elimi koyarak göğsünü hafifçe sıktım. Annem uyanmıştı elimi tutarak aşağı indirdi. Son anda tatsız bir şey olamaması için işi uzatmadım ve yukarı çıkmak için merdivene yöneldim. Annem ses çıkarmadan beni takip ediyordu. Kapıya çıktık arabalara binip otogara gittik. Zamanı geldiğinde otobüse binmek için herkesle vedalaştım sıra anneme gelince elini öptüm annemle kucaklaşırken, annem kulağıma seni yaramaz çocuk seni deyip tatlı tatlı gülüyordu…. Askerde annemle sık sık telefonla konuşuyorduk. İlk başta been biraz çekinsemde annemin hiç bir şey olmamış gibi davranması beni rahatlatıyordu. Zamanla konuşmalar eski halini aldı. Ama aklımda iyimi yaptım kötümü karar veremiyordum. Günler aylar derken 5 ay sonra şeker bayramı için izin alarak eve geldim.

Tam arife gecesi gelmiştim ertesi gün bayramdı. Gece bilgisayarı açarak arkadaşlarla sohbet ederek ve tabiki seks sitelerinde ensest videolar seyrederek neredeyse sabahladım.Bayram sabahı babamın bayram namazına çağıran sesi ile uyandım. Off yaa yapılır mı bu.Namaz niyaz işlerinde gözleri olmasa da cuma ve bayram namazlarını kaçırmıyordu bizimkiler. Neyse kalkıp elimi yüzümü yıkadım. Banyoda birisi vardı galiba duş sesi geliyordu. Salona geçtim kanapeye eşofmanlarımla uzandım. Babamlar giyiniyor olmalılardı. Kardeşim hazırlanmıştı bile ortalıkta dolanıyordu. Beenim gözlerimden ise uyku akıyordu. Babamın sesi ile kanepeden doğruldum. Hadi acele edin biraz geç kalacağız diyordu. Salona gelip hadi Yavuz sen daha giyinmemişsin dedi, tam eee kem küm diyecekken arkadan yetişen annem vaziyeti kurtardı. Aman yaa Yavuzu rahat bırak, yorgun çocuk, o bayram yapmaya geldi dedi ve gülerek üzerime eğilip beni yanağımdan öptü. Banyoda olan annemmiş demek ki. Üzerinde bornozu vardı.

Babam bayram namazına gitmeden bayram olur mu filan gibi homurdandıysada beni bıraktı. Annem hadi hadi gidin siz geç kalmayın dedi. Bu arada bana bakıp gülümsüyordu..Babam ve kardeşimin evden çıkmasından sonra yeniden kanepeye uzandım. Gözlerimi kapatmıştım ki annemin geldiğini farkettim. Sabaha kadar bilgisayar başında oturursan şimdi gözünü açamazsın tabii diyordu. Hala üzerinde bornozu vardı amma elinde de galiba bayram için yeni aldığı giysileri vardı. İyi de neden buraya getirmişti ki? Annem bana göre yan tarafımda duran kanepe sırtını bana dönerek oturmuştu. Saç kurutma makinesini çalıştırıp saçlarını kurutmaya başladı. Bir süre sonra bornozu omuzlarından sıyrılmış sırtı açılmıştı.

Heyecanlanmış, gözlerim açılmıştı. Tam kalkayım mı kalkmayım mı derken annem yerinden kalkarak bornozunu düzeltti ve odadan çıktı. Ardından bakakalmışken annem bir dakika geçmeden odaya döndü.Tam karşımda odanın orta yerinde ayakta dururken bornozunu üzerinden çıkartıp kanepenin üstüne bıraktı.. Nefesimi tutmuştum. Sırtı bana dönük ayakta duran annemin üzerinde sadece beyaz renkte kalçalarını arasına kaçmış küçük bir külot vardı. Beense yerimden doğrulmuş oturumuma gelmiştim. Neler oluyordu.. Annem sırtı bana dönük vaziyette halıya dizlerinin üstüne oturdu. Yan tarafta kanepenin üzerinde duran elbiselerine uzanmış bir şeyler yapıyor, elbiselerini kontrol ediyor gibiydi. Uzanıp elbiselerinin arasından beyaz sutyenini çekti. Sütyen askılarını kollarından geçirip arkasından iliklemeye çalışıyordu. Aslında bu işi her kadın rahatça yapardı amma annem nedense beceriksizce davranıyordu,, Artık beende heyecandan yerimde oturamaz olmuştum, yerimden fırlayıp biir kaç adım önümdeki annemin tam arkasına yerleşip dizlerimin üstünde oturmuştum.

Annemin sutyenini uçlarını tutup bir birine ilikliyor gibi yaptım ama iliklemedim.. Sutyenini bırakım ve ellerimi kollarının altından geçirip öne uzattım ve annemin dolgun büyüklükteki memelerini avuçladım. Annem hayır olmaz oğlum.. dediyse de ben annemin memelerini sıkıp sıkıp bırakmaya şehvetle okşamaya devam ettim. Anne harikasın çok seksisin çok çekicin seni çok seviyorum aşığım sana diye kulağına fısıldıyor yavaşça boynunu ve kulak memelerini öpüyordum. Annemin memeleri dehşet güzeldi. Bak kızıyorum oğlum filan dediysede dinlemedim. Annemi kucağıma doğru geriye çekip yatırdım. Dur ay bağımı kıracaksın filan diyordu amma bunların hepsinin cilve ve naz olduğunu anlamıştım. Kucağıma yatırdığım annemin dudaklarına eğilip öpmeye baş aldım önce durduysada sonra karşılık vermeye başladı. Annemi doğrultup halını üstüne yatırdım bir kaç defalık uzun ve hararetli öpüşmelerden sonra sutyenini çıkartıp göğüslerini emmeye başladım. Hep hasretin mi çektiğim odiri memelere doyamıyordum. Yalıyor yalıyor öpüyor emiyordum. Annemin memeleri ağzımın suyu ile sırılsıklam olmuştu.

Durmayıp aşağılara indim. Annemin pürüzsün bacaklarını kasıklarını öpüyordum. Beyaz külotunu çıkardım. Yeni traşlı amına ağzımı dayayıp yalamaya başladım.Annem kendinden geçmiş inlemeye başlamıştı. Aldığı zevk nedeniyle annemde kendini okşuyor memelerini elleriyle sıkıyordu. Annemin amından zevk suları gelmeye başlamıştı. Annem başını kaldırıp kısık sesle hadi hadi gel fazla zamanımız yok dedi. Hemen üstümdekileri çıkardım.Annemin üzerine uzandım. Annem bacaklarını kaldırıp iki yana aralayarak beni bacak arasına aldı. Dizlerimin üstünde taş gibi sertleşmiş sikimi annemin amına sürterek zevk sularıyla ıslattıktan sonra 18 cm lik orta kalın sikimi annemin amına yerleştirdim.

Sikimin başı annemin amını yararak içine daldı peşine hepsini yavaş yavaş iteledim. Annem ıhh diye inleyerek belini köprü gibi kaldırmıştı. Been içine ittirdikçe annem kalçalarını kaldırıp oynatarak amını rahatlatıyor, sikimi santim santim içine çekiyor zevkine zevk katıyordu. Beende annemin bacaklarını tutarak destek alıyor aldığım hazdan kendimden geçiyordum. Böyle bir am, böyle bir zevk yoktu dünyada. Annemin içine iyice yerleştikten sonra bacaklarını alıp omuzlarıma koydum ve başladım annemi düzmeye. Sikim taş gibi gerilmiş annemin amın da gidip geliyordu. Annemin içi alev alev yanıyordu. Ne kadar girip çıktım bilmiyorum. Annemde beende zevkin zirvesine çıkmıştık ikimizde ahh ohh sesleri ile inliyorduk.

Hızlandım. Annemin iki bacağınıda kaldırıp karınına doğru iyice yasladım ve ayaklarıma direnerek adeta şahlandım, var gücümle annemi sikiyordum..

Birkaç defa şiddetle annemin amına kökledim, geriye çıkıyor sonra sikimin tamamını annemin içine sokuyordum..Annem halinden pek memnun ohhh ahhh ohhh çekip inliyordu…derken ikimiz birlikte boşalmaya başladık. Annemin amını döllerimle doldurmuştum. Hala durmadan gidip geliyordum. Annemin bacaklarını bıraktığımda iki yana açılıp kalmıştı. Beende yorgunluktan annemin üzerine yığıldım.

Ne müthiş bir sikiş yaşamıştık. Ne büyük bir zevk dalgası bizi sürüklemişti anlatamam. Annemin üzerinden kalkıp küçülen sikimi çıkartarak amına sürttüm son kalan döllerimi de annemin beenim için traşladığı gül goncası amının üstüne boşalttım.Kendimize geldimiz de annem kalktı banyoya gidip temizlendi, alel acele külotunu çekti, ben annem sarılarak öpüyordum açıkta salınan memeleride eğilip öpücükler konduruyor meme uçlarını emiyordum… Annem gülerek seni hınzır dediğini yaptın sonunda dedi.. T

amam bugünlük yeter hadi yakalanacağız dedi.. Gülüştük. Annem giyinirken been de banyoya girdim…

Harika bir bayramdı…