Götünden çıkıp tekrar amcığına girdim

Sosya medyada paylaş:

Selma 28-29 yaşların 1.77-1.78 boyların esmer hafif balık etli, yolda görseniz akşama otuz bir çekmek için bi süre daha izleyeceğiniz kadar seksi bi hatun. Kahve sırasında önümdeydi gözlerimi alamamışım, ona baktığımı fark edince kendi kendine gülümsedi. O gülümseyince iyice arsızlaştım kahvesini alıp masasına geçti, masasına giderken kıçını izleme başladım. Saat gibi bi o yana bi bu yana vuruyordu. Sikim kotun altıda taş gbi olmuştu. Oturdu, bacak bacak üzerine attı. Hafif parlak siyah eteğinin altında siyah çorapları bacaklarını okşuyordu. Hafif çekiştirir gibi yaptı eteğini, güzlerime bakarak bi yudum aldı kahvesinden. Üst dudağında kalan kahve kremasını hafifçe emdi.

Mat koyu kırmızı dudaklarından ben emmek isterdim onu.
Kahvem hazırlanmıştı o sırada. Hayatımın en keyifli kararlarından birini vermek üzereydim. Masasına mı oturmalı, yoksa onlarca kişinin ortasında siktir yemekten kaçıp uzaktan mı izlemeliydim. Saçları kulağının arkasına attı. Boynundan aşağı göğüslerine doğru süzmeye başladım. Hafif kendini doğrulttu, gömleğini düzeltti. Siyah sütyeninin içinde beni bekliyorlardı sanki. Göğüslerini izlerken masasının yanında buluverdim kendimi. Başını kaldırıp bana baktı.

“Ne vardı?” der gibi kafasını salladı hafifçe. Şaşa kalmıştım, etrafa bakındım. (İŞTE BU. DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANI OLMALIYIM!) Hiç boş masa yoktu ve “Boş yer yok da, rahatsız etmeyeceksem eşlik edebilir miyim?” dedim. (Kafamın içinde Sadri Alışık bile “GOOOOOLLLLL!” diyo bağırıyordu resmen.)

Karşısındaki iki masaya göz ucuyla bakıp “Tabii, buyurun.” dedi. Biraz sohbet ettik (Ballandıra ballandıra uzatmak isterdim ama neticeyi bekliyorsunuz muhtemelen. :D)
Başka bi yere gitmek ister misin?” diye sordum. “Nereye mesela?” dedi. Bi an bana demek istedim ama ürkütmekten korkuyordum.
-Sen nereye istersen, dedim.
-Ben bi yer biliyorum aslında, dedi.


Arabasına bindik. Yan koltuktan bacaklarını izliyordum. Elimi atmamak için kendimi zor tutuyordum. Caddeler sokaklar geçtik. Ben bi bar veya bi club beklerken bi siteye geldik. Evine getirdi beni işte bi gol daha. 😀 Asansöre bindik. Üzerimde hangi boxer var acaba diye düşünürken dairenin kapısındaydık. Kapıyı açtı, içeri davet etti beni. Salonu gösterdi. Koltuğa kuruldum ve hala donumu düşünüyordum. 😀 Bi kaç dakika sonra bi adam geldi salonun kapısına. Dedim “SIÇTIK!” “Oğlum Aziz bunlar teşkilat, seni sikecekler yada öldürecekler haberin olsun.” Herif “Hoş geldin.” Dedi gülümseyerek. “Ben Burak” dedi kendini tanıttı. Çapraz koltuğa oturup sohbet etmeye başladı. Konuştukça daha da tedirgin oluyordum. Bi kaç dakika sonra Selma geldi. “Kocam Burak, bu da Aziz. Yeni tanıştık.” dedi. “Ben gideyim artık.” deyince Selma, “Yo rahat ol. Biz birbirimizin özgürlüklerini kısıtlamıyoruz. Kal lütfen” dedi. Burak, “Ben size içecek bişeyler getireyim” deyip kalktı. Burağın kalkmasıyla Selmanın dudaklarıma yapışması bir oldu.

Bi kaç saat önce o kremayı emmek istediğim dudakları emiyordum şimdi. Elimi beline atıp kendime çektim. Gömleğinin düğmelerini düğmelerini açmaya başladı. Elimi gömleğinden içeri solup eteğinin içinden çıkardım. Bacaklarında kavratıp kucağıma yan oturttum. Bu sırada gömleğini tamamen çıkarttı. Dudaklarını emmeye devam ederken sütyenini çıkarttım. Ve işte o sabırsızlandığım memeler meydanda. Ben memelerini okşarken o da sertleşen sikimin üzerinde sürtünmeye başladı. Bacaklarını okşayarak elimi daldırdım eteğinden içeri. Parmak uçlarımla amcığını yoklayarak okşuyordum bacaklarını. Eteğinin fermuarını açtı. Ayağa kaldırıp eteğini aşağı sıyırdım. Bu sırada Burak kapıda sikiyle oynuyordu.. Topukluları hala ayağındaydı. Eteğinden kurtulup kucağıma oturdu. Sikime sürterken kıçını tişörtümü çıkardım.

Göğsüme yaslayıp boynunu emerken elimi külotlu çorabından içeri daldırdım. Sıcacıktı amcığı. Islakk.. Külodun üzerinden oynarken elimi bastırdı amcığına doğru. Elimi külodun içine soktum. Sırılsıklamdı. İçinde gezindikten soran bi süre çıkartıp amcığıyla ıslanan parmaklarımı Selmaya yalattım. Kucağımdan kalkıp pantolonumu çıkartmaya başladı. Pantolonumu sıyırdı. Donum gri olanmış, kendi kendime idare eder deyip gülümsedim. Onu da sıyırıp sikimi ağzına aldı… Başını ıslak ıslak emiyordu.. Onlarca yıllık fahişeler tanıdım onlar bile bu kadar güzel oral seks yapamıyorlardı. Zevkten uçuyordum resmen. Gırtlağına kadar bastırıyor ardında taşaklarımı emiyordu. Artık onu bağırta bağırta sikmek istiyordum. Ellerinde tutup kedime doğru çektim. Boynundan emerek çorabını sıyırmaya başladım küloduyla beraber. Çorabını ve külodunu çıkarıp yüzü bana dönük kucağıma oturdu. Sikimi hafifçe amcığının ucuna yerleştirdim. Sikimi sıcacık sulu amcığına aldı.

Yavaş yavaş hızlanıyordu, kucağımda zıplarken götünü tokatlamaya başladım ben vurdukça hızlanıp daha da bastırıyordu kendini. Kucağımda kaldırıp kapıda hala sikiyle oynayıp zevkten kuduran Burağa yatak odasını sordum. Beraber Selma kucağımda, sikim onun içinde yatak odasına gittik. Yatağın üzerine yatırıp bacaklarını açıp Selmayı sikmeye devam ediyordum. Ben hızlandıkça Selmanın o iyice sulanan amcığından öyle güzel sesler geliyodu ki. “Şapp Şapp Şappp!” Ben Selmanın göğüslerinden tutup amcığını üzerinde zıplarken Burak bi çanta çıkarttı. İçinde kelepçe, ip, vibratör falan vardı. İşte tam bi seks yuvası!.. Buraktan Selmanın ellerini yatağa bağlamasını istedim. Selma gözleri kapalı zevkten inlerken Burak izin alır gibi Selma ya baktı, Selma ellerini uzattı. Selam nın elleri yatağın başına bağlı, bacaklarını açıp amcığına köklüyordum.

Dibine kadar bastıra bastıra. Bacaklarını yana atıp amcığına gir çık yapmaya başladım. Çığlık çığlığaydı. Sikime boşalınca sırılsıklam olan sikimi çıkarıp göt deliğine dayadım. “Uuuff..” demesiyle başını soktum. Gövdesini sokmaya başlayınca inlemeye başladı. Buraktan vibratörü istedim. Başını Selmanın ağzına sokup yalattırdım Islanan vibratörü amcığına dayadım. Hem amcığını hem götünü sikerken Burak da ağzına vermeye başladı. Dört bir koldan Selma zevkten çıldırtmaya çalışıyorduk.

Buraka elleri çözmesini söyledim. Domaltıp sikerken Burağın sikini yalamaya devam ediyordu. O yaladıkça ben azıyor daha çok bastırıyordum. Götünden çıkıp tekrar amcığına girdim. Sırtı bana dönük kucağımda zıplatırken Burak karşımızda boşalmış bizi izliyordu. Selma kaç defa boşaldı sayamadık bile. Artık titremeye başlamış fışkıracaktı belli. Öyle çok boşaldım ki Selma üzerimde zıplarken çıkıp kendiyle beraber döllerimi de fışkırttı. Selma üzerimde kasılırken Burak birer sigara yaktı. Hepimiz dinlenip devam etmeyi düşünüyorduk belli. Ki öyle de oldu… 😉