Gay olmak benim içimde her zaman vardı

Sosya medyada paylaş:

Uzun zamandir yasadigim seks maceralarini yazmayi planliyordum. Sonunda bugun kararimi verip ilk hikayemi yazmaya basladim. Ismimi vermek istemiyorum genel olarak kendimden bahsedecek olursam 180 boy 73 kiloyum suan 27 yasindayim. Gaylige ilk merakim i cocuk denebilecek yaslarda mahallede benden 3-4 yas mahalle dedikodularinin birbirleri ile yarisip ortalikta birbirlerine aletini gostermesi sirasinda basladi. Karsimda gordugum benimkine kiyasla oldukca buyuk aletler fazlasiyla ilgimi cekmisti. Ama universitedeki son yilima kadar bu konuda adim atmamistim. Zaman zaman icimde bastirip unutmaya calistim kendimle cok fazla celistim ama sonunda ortaya cikti ve ben internetteki gay chat siteleriyle tanistim.

Geceleri bilgisayar basinda bu sitelerde olgun aktif erkek arayislarim oluyordu ama hicbirisi ile gorusme cesaretim olmuyordu. Konustugum bi iki tanesiyle sohbeti ilerletip kamerada soyunma faslina kadar gelmistik ama otesi olmamisti. Bu sekilde devam ederken surec tanistigim biri dikkatimi cekmisti. Universitede ogretim gorevlisi oldugunu gizlemeden soylemisti.Calistigi okul benim okulumdu ama fakultelerimiz farkliydi. Bu sekilde onunla da sohbeti ilerlettik hic kamerada gorusmeden birbirimizi gormeden telefonlarimizi alip haftasonu bir alisveris merkezinde bulusmaya karar verdik.

Gun gelip bulustugumuzda benden oldukca kisa boylu hafif seyrek sacli gozluklu biri cikinca karsima basta vazgecer gibi olmustum ama oturup bir yerde sohbet edip kahve icerken bir sekilde aklima girmisti hos sohbetiyle.Kahve ictikten sonra alisveris merkezinde tur atarken arada belime sarilip ufak ufak popoma dokunmasi beni hem cok utandiriyo hem de cok heyecanlandiriyordu. O bulusmayi cay kahve ve ayakustu bir iki ellemeyle kapattik sonra 1-2 kez daha disarida bulusup yemek vs yiyip iyice tanisip guven sagladik karsilikli.

Havanin cok soguk oldugu bir gun Ankara kizilayda YKM magazasinin onunde bulusmayi teklif etmisti. Yine bulustuk yakin bir cafede bir seyler atistirtik. Sonra sinav kagitlarini okumasi gerektigini kagitlarin asistaninin Dikmendeki evindeki oldugunu soyledi ve birlikte dolmusa binip yola koyulduk. Apartmandan girip asansore binene kadar gayet normal giderken asansorde dudaklarimda parmaklarini gezdirip popomu oksasi kata cikana kadar. Daha sonra asansorden indik cebinden cikardigi anaharla kapiyi acti ve beni iceri davet etti. Evde bizden baska kimse yoktu. Beni salona aldi.

Salonda ayakta beklerken asistanin nerde oldugunu sordum. Disari cikmis gelir birazdan diyerek koltuga oturmami istedi. Ben oturup koltukta beklerken bir an icerideki baska bir odaya gidip bir sure gelmedi. Yanima geri geldiginde uzerinde sadece gri slip bir don vardi. Killi vucudu gobegi kalin bacaklariyla bana dogru yaklasti. Ben heyecandan hareket birl edemezken elimden tutup ayaga kaldirdi ve boynumdan tutup kendine dogru cekerek dudaklarimi opmeye basladi. Hayatimdaki ilk opucugum bu olmustu. Hic beklenmedik bir anda gelen ilk opucuk.

Ayakta bir sure opustukten sonra beni elimden tutup onden kendisi giderek yatak odasina kadar goturdu. Yatagina uzerine oturtup tekrar opmeye basladi. Bir yandan da gomlegimin dugmelerini cikarip soymaya basladi beni. Gomlegimi ve aletimi cikardiktan sonra sirt ustu yataga yatirip dugmemi ve fermuarimi acip pantolonumu cekip cikardi. Ikimiz de donlarimizla kalinca uzerime uzanip dudaklarimdan opmeye basladi tekrar. Bu sefer opusleri iyicce sertlesmisti. Arada dilini agzima sokuyor ben karsilik olarak dilimi agzina soktugumda acitana kadar emiyordu. Dudaklarimi boynumu goguslerimi uzun uzun opup emdi.

Sonra ayaga kalkip once kendi donunu sonra da benim donumu cikardi. Benim aletim 14 cm civari onunki benimkinden bile ufak inceydi. Ilk seferim acisiz olacak diye dusundum. Kendisi ayaktayken beni cagirip onunde egilmemi istedi ve agzima sokmaya basladi. Ilk soktugunda biraz midem bulandi geri cikardim. Sonra o onumde egilip benim aletimi agzima aldi ve boyle yapacaksin diyerek biraz emip yaladi.

Dogrusunu gosterdikten sonra tekrar yer degistirtik. Ben basta ufak ufak basini emip sonradan kokune kadar rahatlikla agzima sokmaya basladim. Hafif eksimsi biraz acimtirak daha once almadigim bir tat almaya basladim. Zevk suyu gelmeye baslamisti. Bu kadar yeter diyip beni yataga yuz ustu uzandirdi. Eline yaninda getirdig vazelini alip bir parmak alip deligimin ustune surmeye basladi. Biraz oksadiktan sonra ilk parmak sokusuyla irkildim. Cok tuhaf hissettim . Yavas yavas parmaklanmaya alisinca deligim de biraz gevsemisti.

Sonra aletine kirmizi renkli bir kondom takip kayganlastiriciyi basindan biraz dokup bacaklarimi aralayip ustume uzandi. Eliyle aletini tutup tam deligimin ustune getirip bastirmaya basladi. Biraz zorlamayla basi giriverdi. Ufak bir yanma hissettim. Kisik sesle ahladim. Sonra uzerime tamamen uzanip gobegini sirtima dayadi. Butun agirligini bedenimde hissederken beni sikmeye basladi.

Pek de hayal ettigim gibi olmamisti ilk deneyimim 2-3 dakika icinde bosalip uzerime yigildi kaldi. Bir sure icimde kalip uzerimden kalkip banyoya dogru gitti. Ben sikilmistim bekaretim bozulmustu ama pek de bir sey anlamamistim. Cok utangac olan ben cirilciplak yataktan kalkip banyoya pesinden gittim. Suyu acmis isinmasini beklerken yanina gidip dudaklarina bu sefer ben yapistim. Isirarark dudaklarini opmeye basladim. Aletinden kondomu cikarmis aleti baya bi ufalmisti. Birlikte sicak suyun altina girip birbirimizi sabunladik oksadik oynastik. Sonra banyodan cikip havlulara sarilip yataga biraktik kendimizi.

Ben ilk sikilisimdem hicbir sey anlamadigimdan tekrar yapmak icin yeltendim aletini agzima alip emmeye basladim sevkle. Ikinciye biraz zor kalkar dese de bir sure ugrasip kaldirmayi basardim. Bu sefer kondom takmadan beni sirt ustu yatirip bacaklarimi karnima dogru bastirip sikinin basina tukurup bi anda soktu. Bu sefer ilkine gore biraz daha acili olmustu. Gidip gelirken bacaklarimi omuzlarina aldi uzerime iyice bastirip dudaklarimdan operken sikmeye devam etti beni. Bu seferki biraz daha uzun surmus daha zevkli olmustu. Icimde bosalip hemen cikarmadan bir sure beklemisti yine.

Sonrasinda gidip klozette icimdeki dollerini cikarmak icin bir sure bekledim ve dusa girdim. Ben dustan ciktigimda o giyinmis bekliyordu. Benim de giyinmemle birer kahve yapip ictik ve evden ayrildik. Ilk sikilisim umdugum gibi olmamisti ama acilisi yaptiktan sonra bir sure baya hareketli bir seks hayatim olmustu. Onlari da sonraki hikayelerimde anlatmayi planliyorum.

Yazim yanlisim varsa uzgunum. Bi anda yaziverdim. Hoscakalin.