Bakkala verdim götten kurtuldum dertten

Sosya medyada paylaş:

O metruk binanın içinde yaşadığım seksten sonra giysileri bırakmak için eve gitmiştim. Üzerime bir yorgunluk inmişti. Tüm giysileri, makyajı da çıkarmak çok zor geliyordu. Bu gece burada kalacaktım heralde. Annemlere arkadaşlarda kalacağımı söyledim. Gerçekten de kalacaktım. Bu geceyi kendime ayıracaktım. Belki erotik bir film izlerdim. Veya normal bir film de izleyebilirdim. Ama o evde kalacaktım bu gece. Buzdolabına baktım. Atıştıracak bir şey var mı diye. Baktığımda ise aklıma salatalıklar geldi. Işime yarayabilirdi bu gece. Ama evde yoktu hiç. Dışarı çıkıp almam gerekiyordu. Üstüm belki market için pek uygun değildi ama yapacak bir şey yoktu. Gelirken yolda bir tane bakkal görmüştüm. Oraya gidecektim. Bu halle adam için zor olacaktı ama yapacak bir şey yoktu. Ayakkabımı giydim ve dışarı çıktım.

Bakkala gittim. Içeri girmeden dışarıda poşet alıp salatalıkları toplamaya başladım. Uzun, kalın, ince vb. Her türlü şekli alıyordum. O esnada içeriden bakkal sahibi geldi. Abla yardım edeyim diyordu. Yok teşekkür ederim dediysem de yardımcı olmaya çalışıyordu. Aslında yardım etme nedeni büyük ihtimal bana yakın olmaktı ama yardımcı olma çalışmaları beni memnun etmişti. Yakışıklı da sayılırdı zaten. Biraz iyilik yapmak istedim ona. O salatalık toplarken bana elime bir poşet aldım ve birkaç tane patlıcan seçmeye başladım. Ama bunu yaparken yerdeki kasada bulunan patlıcanları seçmiştim. Üstte de vardı ama onları seçiyordum bilerek. Götümü ona dönmüş, domalarak yerden patlıcan seçiyordum. Arkadan poşet hışırtıları gelmiyordu artık. Belli ki gözleri götümde, elleri de sikindeydi. Allahtan akşam saatleriydi. Yoksa etrafta gören birileri olabilirdi. Bende çok azmıştım. Keşke şu an bu azgın adamın sikini alabilseydim içime. Ben de çok cesur davranamazdım bu konuda o da. Ne yapabilirdik acaba.

Aklıma o an bir şey geldi. Benim direk olarak beni sik demem olmazdı. Kabul ederdi belki ama bunu söylemezdim. Bu adam da direk beni sikmek istediğini de belli edemezdi. Aklıma bir Müjde Ar filmi sahnesi geldi. Param olmadığını söylecektim. Ona başka şekilde ödeyebileceğimi söylecektim. Ikimiz için de en iyisi olacaktı. Çünkü bu gece bu azgınlıkla zor dururdum. Bu adama belki bir daha görmeyecektim zaten. Sıkıntı yoktu.
Patlıcanları da doldurduktan sonra poşete gözlerine son bir bakış hakkı vermek için yavaşçasına ayağa kalktım. Döndüğümde gözlerinin içinin güldüğünü fark edebiliyordum. Bende gözlerinin içine bakarak küçük bir gülüş attım. İçeri götümü kıvırta kıvırta geçtim. Saat 7.15’ti. borcumuz ne kadar? Diye sordum. Patlıcanlar ve salatalık toplam 7.5 tl tutmuştu. Çantamı açtım ve parayı aramaya başladım. Cüzdanımın içine baktım. Ona göstermeden bakıyordum. 40 lira para vardı ama söylemedim. Hay Allah deyip arıyordum parayı. Bir türlü bulamamıştım. Mahçup şekilde gözlerine baktım. Ayy paramı unutmuşum ya dedim. O önemli değil felan diyordu. Ben olmaz öyle diyordum. Sonunda lütfen param yok ama başka şekilde ödeyebilirim dedim. Bir an sessiz kaldı o da. Elimi sikine attım. Ödeyebileceğim başka şekiller var dedim. Tam fermuarını indiriyordum ki, kendisi elimi çekti. Şaşırmıştım. Beklediğim gibi bir adam değil miydi diye düşünürken, o gitti dışarıdan birkaç kasa meyvesini içeri sokmaya başladı. Bunları içeri sokayım da, dükkanın sacını indireyim. İçeri de rahat ederiz dedi. Başımı salladım. Her şeyi içeri soktuktan sonra sacı kapattı ve ordaki bir sandalyeye oturdu. Hemen önüne gidip diz çöktüm.

Uslu bir kız gibi muameleye başladım. Sakso mu olabildiğince seksi yapmaya çalışıyordum. Taşaklarını yalıyor sonra yukarılara çıkıyordum. O da saçlarımı tutuyordu. Mmmmhhh sesleri eşliğinde muameleme devam ediyordum. Harikasın orospu diyordu. İçini dolduracam senin diyordu. Ben de duydukça hızlanıyordum bunları. Acaba aşağıdaki sürprizi görünce ne düşünecek diye de içim içimi yiyordu.

Birazdan beni ayağa kaldırdı. Ortadaki masaya domalttı hemen. Eteğimin üstünden kıçımı elliyordu. Harikasın diye fısıldıyordu. Karımda böyle göt yok diyordu. Götünden sikecem seni diyordu. Halbuki yaşayacağı sürprizi bilmiyordu. Bu kadar hazdan sonra reddedeceğini pek zannetmiyordum ama gene de emin olamıyordum. Sonuçta rahatsız da olabilirlerdi. Eteğimi kaldırdıktan sonra sürprizle karşılaştı. Tangamın etrafından sarkan penisim. Ne diyeceğini merak ediyordum. Oha. Sen kadın mısın diye sordu. Yapacak bir şeyim yoktu. Aşırı tahrik olmuştum ve o an bu siki kaybedebilirdim. Arkamı dönüp başımı salladım. Kaç zamandır sizin gibileri sikmek istiyorum dedi ve gözlerimin içi parladı. Sevinmiştim buna. Tangamı kaydırdı ve deliğimi yalamaya başladı. Offff. Vücudum titremişti. Kasılmıştım. Parmağını da sokuyordu artık. İkimiz de dayanamıyorduk.

Sikini çıkardı ve eline tükürdü. Biraz ıslattıktan sonra açılmış deliğime sokmaya başladı. Ahhhhh seslerini çıkarmamla beraber aleti vücuduma giriyordu. Tamamını içime sokunca gidip gelmeye başladı. Saçlarımı açmış arkadan çekiyordu da. Sik beni, sik beni diye inliyordum. O da orospum benim, bundan sonra hep sikeceğim seni diyordu. Şlap, şlap sesleri tüm marketi inletiyordu. O saçımı tutuyor, pompalıyordu. Ben ise bir elimle masaya dayanıyor, öbür elimle yeri geliyor kalçalarımı açıyor, yeri geliyor taşaklarını avuçluyordum.

7 8 dakika o şekilde siktikten sonra onu durdurdum. Masanın üzerine uzattım onu. Sonra da masaya çıktım. Aletinin ucunu biraz yalayıp kendimi tekrar üzerine oturmaya başladım. Kalçalarımı sıkarken ben de üzerinde zıplıyordum. Yorucu ama bir o kadar da güzel bir pozisyondu bu. Ellerim üzerinde, kıllı göğüslerindeydi. Biraz daha siktikten sonra beni üzerinden kaldırdı. Masanın üstünde dur dedi. Ne yapacağını beklerken biraz ileriden patlıcan ve salatalık getirmeye başladı. Ne yapacağını anlamıştım. Sikini almak elbet daha güzel olsa da bu fanteziyi de sevmiştim.

Masanın üzerine uzandı tekrar ve 69 pozisyonuna geçmemi istedi. Ağzımı sikerken, deliğimi de patlıcan ve salatalıkla dolduracaktı. Ben ağzımla görevime başlarken o da salatalıkla başlamıştı. Getirdiği birkaç salatalık ve patlıcandan en küçüğüyle başlamıştı sanırım. Arkayı göremiyordum. Penisiyle hemen hemen aynı kalınlıktaydı. Biraz acıtıyordu da. Çantamda krem olduğu söyledim. Gidip onu aldı ve kremleyerek devam etti. Bu sefer daha oluyordu. Biraz sonra ikinci salatalığa geçti ve onunla da birkaç dakika yaptı. Artık takatım pek kalmamıştı. Ağzımda siki götümde sikinden birazcık daha kalın salatalığa dayanamadım ve boşalmaya başladım. Hiç dokunmamıştım bile. Bugünlerde böyle oluyordu artık. Artık patlıcana geçmiştik. Patlıcan gerçekten çok kalındı. Her tarafını kremlemesine rağmen girmiyordu. Bayağı uğraştıktan sonra ucu girmeye başladı. Ucu girdikten sonra zaten bir daha çıkmadı.

Her santimde çığlık atıyordum. Yarısı girince artık durmadan sokmaya başladı. Girip çıktınca inliyor arada bir de sikini ısırıyordum. O da deliğimin çok açıldığını tahmin ediyordum. Beni birazdan kaldırıp domalttı tekrar. Masaya domalmış patlıcana bırakmıştım kendim. Ten hissi verse, yani bu kalınlıkta bir siki içime alıyor olsaydım sanırım zevkten bayılırdım. Bu bile bunu yaşatıyorsa o ne yapardı merak ediyordum. Biraz sonra boşalacağım dedi. Içine deyince ona boşaldığın gibi deliğimin fotoğrafını çek telefonumdan. Tamam dedi ve deliğime soktu sikini. Içine boşaldı ve hemen telefonuma uzandı. Arkamda flaşın yandığını farkettim. Ayaklarım doğru dürüst hareket etmiyordu. Sandalyeye yığıldım. Çok yorulmuştum. Su uzattı ve masaya oturdu o da. Harikaydın dedim ona. O da sende dedi. Derken siki yine kalkmıştı. Ben sandalye de otururken tekrar geldi ve bu sefer ağzımla boşalttım onu. Biraz dinlendikten sonra kalktık.

Eve gittiğimde fotoğrafa baktım. Sanki tren geçmişti içimden. Kocaman bir delik olmuştu. Fotoğrafı hemen Umut’a attım. Önce şaşırdı. Benden büyük birine mi verdin diye. Hayır, patlıcan dedim ve güldüm. O da güldü ve hacamat etmişsin dedi. Büyük gün yarın. Hazır mısın dedi. Evet deyince başımı salladım. Evime geçeriz dedi. Biraz büyük ama ailem orda değil 1 gece kalırsın sıkıntı yok dedi. Bende tamam dedim.

Yarını heyecanla bekliyordum.