Ceza evinde tecavüze uğradım

Sosya medyada paylaş:

3 ay önce üzücü bir olay yaşadım ve trafik kazası geçirdim. Kazada bana bir şey olmazken karşı araçtan bir kişi öldü ve beni güvenlik amacıyla 1,5 ay hapse mahkum ettiler. Oysa ki benim hiç kusurum yoktu ve diğer araç ters yöne girmişti. Hayatımda ilk kez hapse girmiş, 10 kişilik bir koğuşta kalıyordum. Koğuştakiler beni iyi karşılamışlardı. Çoğu cinayet ve adam yaralamadan girmişlerdi. Ne kadar iyi davransalarda ben farklıydım. İçlerinde pas parlak kalmıştım. Koğuşta bir ağa vardı. Adam zebellah gibi bir şeydi. Herkes dediğini yapıyordu. Adam bana sert davranıyor, “şunu getir lan parlak” gibi kelimeler söylüyor, korkudan karşılık bile veremiyordum. Adamların bana bakışlarından gıcıklanmaya başlamıştım. Oturup kalkarken kalçamı süzüyorlardı.

Bir yandan da kadın gibi beğenilmek hoşuma gitmiyor değildi ama aile yapım böyle şeylere karşıydı.Girişimin 3.günü gece kalçalarımda bir elin dokunuşuyla irkildim. Mahkumlardan birisi kalçamı okşuyordu. Uyku numarası yapmaya devam ettim. Tepki göstermeye çekiniyordum çünkü dayak yiyebilirdim. Kalça butlarımı okşayarak sıkıyor, orta parmağını deliğime sürtüyordu. Sinirden çıldırıyor fakat hoşuma gidiyordu. Yarağım dimdik olmuştu. Adam kalçamı okşayarak 31 çekip boşaldı ve yatağına gitti. Hangi mahkumun yaptığını bilmiyordum.Ağanın 3 adamı vardı. Diğer 5 kişinin pek sesi çıkmıyordu. O gün banyo günüydü ve 5’er kişi giriyordu. Ağa benim kendi grubuyla gelmemi söyledi. Banyoda geniş bir hol, 5 tanede kabin bulunuyordu. Diğer kıyafetlerimi asıp, kilotumla kabine yöneldiğimde, azgın bakışlar götüme odaklanmıştı. Allah var kalçalarım yuvarlak, etli ve beyazdır. Diğer 4 mahkumun yarakları kilotlarından çıkacak gibi dimdik kalkık duruyordu. götü kurtarma derdiyle hızla kabine girdim. Kilotumu da çıkartarak kabine girdim. Ben duş alırken ağanın gardiyanla konuşmasını duydum.


“Sen 1 saat buraya uğrama, al şu parayı” filan diyordu. Gardiyan banyonun kapısını dıştan kilitleyerek gitti. Duyduklarım başıma geleceklerin işaretiydi. Bilerek duştan dışarı çıkmıyordum. Çok geçmeden adamlardan biri kapıya dayanarak açmamı istedi. İşimin bitmediği bahaneleriyle kapıyı açmak istemedim. Diğeri kabinin üstüne çıkarak yanıma atladı. Elinde demir bir şiş vardı.


“Kapıyı aç yoksa delerim seni” dedi. Hemen kapıyı açtım. Diğer 3’ü de karşımda çıplak duruyordu. Yarakları benimkinden daha kalın ve uzundu. Dimdik duruyorlardı. Arkamdaki çoktan çıplak kalçamı avuçlamaya başlamıştı.Yalvardım yapmamaları için ama nafile; Ağa; “Oğlum sesini çıkartırsan ölürsün. Zaten hepimiz müebbetliğiz, bizim için fark etmez. Karşı koyarsan da acı çekersin. En iyisi kuzu kuzu bizi memnun et, zevk almaya çalış. Çıkana kadar sana bakarız burada” dedi.Zaten tek çıkar yolda direnmeden zevk almaya çalışmakta sanırım. Ama ben erkekliğime yedirmemeliydim. Karşı koymaya çalıştım. Arkamdaki kollarımı sırtıma doğru büktü. Yarı domalık vaziyetteydim ve arkamdakinin yarağı götüme değiyordu. Yarağın sıcaklığı içimi bir hoş etmişti. Kollarımı bağladılar. Birisi yüzüme 2 tokat atıp, şişi boğazıma dayadı ve “bağırırsan vallahi öldürürüm seni” dedi. Ağa yarağını ağzıma doğru uzatıp yalamamı istedi. Zaten en büyük yarakta ondaydı. Rahat 20cm. uzunluğunda, boru gibi kalın, uzunluğuna rağmen kambur değil, tam tersine dimdikti. Diğer 3 kişinin yarakları ise orta boydaydı. Ağzıma uzanan yarağı hafifçe yaladım.

Çok sıcak ve başı petek gibiydi. Yeni yıkandığından sabun kokuyordu. Ağa “düzgün yala lan” diyerek başıma vurdu. Bende kalın yarağı ağzıma sokup çıkartmaya başladım. Arkamdakilerden birisi iyice azmış olmalı ki, eğilmiş götümü yalıyor, deliğime parmaklarını sokup çıkartıyordu. İlk başta acı hissettiysem de, götümde dolaşan dil ve giren parmaklar zevk vermeye başlamıştı. Şimdi ağanın yarağını daha bir şevkle yalıyordum ama zevk aldığımı belli etmemeye çalışıyordum.Deliğim vıcık vıcık olmuş, şiştiğini hissediyordum. Arkamdaki yarağını deliğime dayayıp, hızla ittirdi. götüm yırtılmış gibi acımış, yarak dibine kadar oturmuştu. Ben acıya dayanmaya çalışırken, arkamdaki hayvan gibi abanıyor, hızla sokup çıkartıyordu. götüm alışmış, içimdeki sıcak aletin hareketleri zevk vermeye başlamıştı. Yarağım dimdik kalkıktı. Çok geçmeden içime ılık sıvılar doldu. Yarağın çıkmasıyla götüm henüz nefes almışken, diğeri beklemeden yarağını içime yerleştirdi. Beni asıl korkutan ağzımdaki devasa yaraktı.

Ağa inlemeye başlarken, yarağı ağzımda titremeye ve döllerini fışkırtmaya başladı. Önce kafamı kaçırmak istesemde, ağanın başımı bastırmasıyla bütün döller gırtlağıma akmıştı. Bu arada arkamda 2 kişi daha döllerini içime bırakmışlardı.Ağa “daha götünün tadına bakmadık oğlum. Şunu yala da kalksın” dedi. Tekrar ağanın yarağını ağzıma aldım ve sertleştirdim. Ağa ayağa kalkıp kazık gibi duran yarağına oturmamı istedi. Ayağa kalkıp sırtımı dönerek yavaşça oturmaya başladım. Kıçım kaygan olduğundan kafası rahat girmiş ama sopa gibi yarak kıçımı zorlayarak içime kayıyordu. Hafif ağrıya rağmen zevkten başım dönüyordu. Dibine kadar oturduğumda ağa kontrolü alarak alttan pompalamaya, ensemi ve omuzlarımı yalamaya, eliyle de sikimi tutmaya başladı. Diğer 3 kişi sırayla yaraklarını ağzıma sokup çıkartıyorlardı.

Yaklaşık 10 dakika bu pozisyonda sikiştik. 3 kişi çoktan döllerini yüzüme boşaltmışlardı. Çok geçmeden ağa içime boşalmaya başladı. Benim de aynı anda döllerim boşalmıştı.Banyoya girerek tekrar yıkandım. götüm yanıyor, ama hayatımın en zevkli dakikalarını yaşamıştım. Hapiste yattığım süre boyunca beni gerçekten kolladılar ve hemen hemen her gün siktiler. İstemiyormuş gibi yapmama karşın, müthiş zevk alıyordum. Özellikle ağanın yarağına müptela olmuştum.Şimdi dışarıdayım ve tekrar sikilmek istiyorum. Bu tecavüz bütün hayatımı değiştirdi. Ama kimseye açılamıyorum.

Bir gün benim gibi düşünen bir dost bulup, hem sikmek, hem de sikilmek istiyorum. Görüşmek dileğiyle…