Hakan abinin kız gibi oğlu Can

Sosya medyada paylaş:

Merhaba hikayelerioku.info okurları, size başımdan geçen ve bu siteden olan bi ibneyle olan ilişkimi yazıcam. İsmim Ulaş ben 28 yaşında yakışıklı, uzun boylu, atletik ama kalıplı hafif beyaz tenli bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan biriyim. Yeni taşındığım apartmanda yaklaşık bir ayım dolmuştu. Komşularla yeni yeni samimi olduğum bi dönemde hemen alt komşum olan hakan abinin oğlu canla çok iyi anlaşır olmuştuk. Hakan abi 40 yaşında göbekli, kafasının arkası kavanoz kapağı gibi parlak kel kısa boylu biri kendisi manavdır haftanın 4 günü çeşitli semt pazarlarında meyve sebze satar. Oğlu Can daha 19 yaşında tüysüz parlak bi genç, karısı Zeynep abla 36 yaşında olan türbanlı hafif balık etli dolgun göğüslü yuvarlak kalçalara sahip bi kadın. Hakan abiyle iyi anlaştığım için bazen boş kaldığımda pazara gider yardım ederim. Akşam yemeğine evine geldiğimiz bir gün evde Zeynep abla bize güzel yemekler yapmış bekliyordu.

Eve geldik koltuklara uzandık sohbet ediyorduk. Benim gözüm Zeynep abladaydı. Üzerine dar bi tişört giymişti sütyeni olsa bile meme uçları belliydi. Göbeği bile çok şirince çıkmıştı. Köylü kızları gibi bağladığı türbanıyla çok genç ve tatlı duruyordu. Dar eteği dolgun bacaklarını ele veriyor ve mutfağa gidip gelişlerinde beni sik diye bağıran götü pantolonumun içindeki sikimi zonklatıyordu. Biz yemeğe oturduk yer sofrasında yiyorduk. Can da gelmişti şort ve atletiyle oturdu sofraya güzel bi sohbetin ardından gece bitti. O günden sonra ne zaman yarağımı sıvazlasam hep Zeynep ablayı hayal ederdim. Aradan bir iki hafta geçmişti muhabbetim baya artmıştı. Hakan abi köye gideceklerini söyledi Can ında gelmek istemediğini anlattı. Sen sürekli buralardasın bizim çocuğa göz kulak ol eve birilerini atmasın dedi göz kırptı. Bende gülerek ne demek abi dedim. İsterse bende kalsın erkek erkeğe takılırız, gezeriz dedim. Can hemen lafa atlayıp olur ulaş abi dedi. Akşam 6 gibi serin havada çıktılar yola bir iki günlüğüne gittiler köye.

Ulaşla akşam yemeğini yedik sonra çarşıya çıktık gezdik gece eve geldiğimizde saat 12iydi. Biraz sohbet ettik, arkadaş ortamını sordum nerelerde takıldığını sordum. Pek kızlarla aram yok dedi, genelde erkeklerle takılıyorum kız arkadaş edinemiyorum falan dedi. Bi kaç taktik verdim kızlara yakınlaşması için ama o kulak asmamış gibiydi. Can ın yatağını yaptım bende yatak odama gidip yattım. Sabah alışık olduğum için erken kalkmıştım mutfağa gittim kahvaltı hazırladım salona girdiğimde şok oldum. Can dal taşak yatmış dün gece yüz üstü uzandığı için götü sanki havaya dikmiş yatıyordu. İlginçtir sikim biraz kalkmıştı. Genç çocuk diye kızamadım ama bi ara gözüm kıyafetlerini attığı yere ilişti. Kadın kilodu gibi bişey gördüm ve gidip bakmak istedim pantolonun altında kalan parçayı çekip baktığımda. Gerçekten pembe önünde küçük kurdelesi olan kadın kilotlarındandı. Biraz yakınlaştım göt deliğinin etrafında kıldan eser yoktu parlak kumral bi tene sahipti. Acaba düşündüğüm gibi ibnemiydi.

Neyse kolundan tutup biraz sarstım uyan Can üstünü giyin kahvaltı yapcaz dedim. Ya bi beş dakka daha uyuyayım abi diyip yan yattı sanki götünü sergiliyordu. Götüne bi tane vurdum kalk lan hadi sikicem o götünü böyle uyunur mu dedim. Ne var abi yani dedi kalktı. Kahvaltımızı yaptık ben işe gitmedim hafta sonları tatildeydim. Öğlene doğru can abi hamama gidelim mi iyice yıkanırız iyi gelir dedi. Tamam dedim 1 mahalle ötede bi hamamın olduğunu söyledi. Arabamıza atladığımız gibi gittik mekana. Pek işlek bi alanda değildi hamama girdik ve sadece ikimizdik ilk önce kabinlerimizde soyunduk. Havluyu belime sarıp taşa uzandım lan can kese at bakalım bana dedim. Gözlerinin içi parladı sanki çok hevesliymiş gibi tamam ulaş abi dedi. İlk önce yandan kollarımı sabunlayıp sıvazlıyordu. Başta bişey anlamadım ama sonradan kaslarımı okşadığını fark ettim. Abi böyle oluyor iki kolunada yetişemiyorum dedi ve belime oturması bir oldu.

Lan sokucam yapıcan işe deyip kaldırdım kızdım biraz garibime gitti çünkü. Neyse biz yıkandık iyice yine kabinlere gittik üstümüzü değiştirmeye tam havluyu indirmiştim ki perdeyi aralayıp içeri girdi bizimki. Aletim tüm ihtişamıyla sarkarken öylece mal gibi kalmıştım. Lan niye burdasın dedim sessizce. Hamama insanlar geldi abi bende burda giyineyim ne olacak sabah zaten gördün her şeyimi bende seninkini görmüş bulundum işte dedi. İnsanların olduğunu öğrenince sessizce tamam demek zorunda kaldım. Hemen önümde bana arkasını döndü ve havluyu indirdi. Sanki karşımda 19 luk çıtır bi kızın götü vardı pürüzsüz, parlak ve çekiciydi. Kilodunu giymek için eğildiğinde geri çıkan götü aletimi öpercesine dokundu. Kilodunu yavaş yavaş giymeye başlayan can resmen nefesimi kesmişti aletim hızla kan toplamaya büyümeye başlamıştı. Kilodunu götünü saracak şekilde yukarı çektiğinde mest olmuştum sabahki pembe kadın kiloduydu bu. Biraz öyle kaldı sadece kiloduyla hareketsizdi bende öyle, kabinimizin önünden insanlar geçiyordu. Benim gözlerim can ın kalçalarındaydı. Yanlışlıkla olmuşçasına sertleşen yarağımı can ın ipek kiloduna sürtüyordum. İnsanlar gidince kendini bana bırakırcasına yaslandı sikime sanki aletimi kontrol ediyordu.

Gözlerimi kapamıştım aletim kalçalarında değerken aldığım zevkin tadını çıkarıyordum. Bi anda attı elini aletime henüz ıslak olan aletimi sıvazlamaya başladı. Garip ama güzeldi, yeniden sesler gelmeye başlamıştı bende kulağına gelip fısıldadım. Üstünü giyin eve gidiyoruz dedim. Alel acele toparlanıp atladık arabaya eve vardığımızda hiç konuşmadan soyunmaya başladık. Ben tüm çamaşırlarımı çıkarmıştım sallanan aletim bir delik için deliriyordu. Yatak odasına götürdüm canı üzerinde sadece pembe kilodu vardı. Attım yatağa bana sakın yüzünü dönme seni sikerken annen Zeynep bi hayal edicem küçük ibne deyip yüz üstü uzanmasını sağladım kalçalarının aradısında kaybolmuş göt deliğine biraz tükürdüm aletimi dayadım. Ve taşaklarım kalçalarına serili bi şekilde yavaşça yarramın başını içine soktum. Ahhhhhhhh diye inledi Zeynep’in ibne oğlu. Göt deliği cayır cayır yanan Can’ın hadi abi sik kocam ol söndür ateşimi, siktiremiyorum kimseye kendimi beni ilk siken sen ol, koca yarrana bayılıyorum kocacım demesiyle aletimi içine geçirmem bir oldu. Seri bi şekilde git gel yaparken çıkan sesler büyüleyiciydi lap lap lap lap lup sikimi dışarı çıkarırcasına başını göt deliğine kadar getirip sonra gülle gibi götünün derinliklerine inmelerim Canı acıdan ve zevkten kıvrandırıyordu.

Aletimi saran göt deliği bana müthiş bir haz veriyordu. 5 dakika böyle darbeli matkap kıvamında geçtikten sonra köpek pozisyonunda domalttım sikinin sarkmaması için kilodunu yine giydirdim ve sıyırıp göt deliğine pompalamaya devam ettim ben siktikçe zevkten zevke giren can götünü arkaya ittirerek aletimin daha derinlerine girmesini istiyordu. Orospu çocuğu çok iyi götün var ananıda böyle sikmek istiyorum dedikten sonra kalçalarına tokatları indiriyordum. Ensesinde sıkıca tutup durdurdum öylece, geri çekilip sertçe giriyordum götüne ahhhh diye bağırışları artık iyice dayanılmaz olmuştu. Sus yoksa ananı sikerim seni siktiğim gibi diyordum. Ohhhlamaya başlamıştık ikimizde artık acı çekmiyordu göt deliği açılmıştı iyice 10 dakikadır sikiyordum piçi.

Abi ağzıma boşal döllerini yutmak istiyorum dedi ahh ahh derken. Çıkardım başı mosmor olmuş aletimi hemen döndürdüm başımı geriye atıp yalamasını emmesini hissetmek istiyordum. Bir eliyle sikimi kökünden kavramış diğer eliyle sıvazlarken aletimin başını vakumlarcasına emmesine hayran kalmıştım. Emmm orospunun evladı emmm diyordum tatttığım zevk uçurucuydu. Dayanamıyordum patladığımda boğulacak gibi sesler çıkaran can gözlerimi açtığımda ağzının kenarından akan döllerimi parmaklarıyla toplayıp yalıyordu.

Sönmemiş sikimin alevini almak istercesine öpücükler atıyordu aletime.