Artık erkek değilim beyler

Sosya medyada paylaş:

Bundan 3 ay önce başımdan geçenleri anlatmak istiyorum çünkü o gün yaşadıklarım hayatımı değiştirdi. Küçüklüğümden beri erkeklerden hoşlanıyordum sürekli onlarla olmak istiyordum. Bir erkeğin sözünü dinlemek ona itaat etmek ve ne isterse yapmak istiyordum. Neden bilmiyorum ama içimde köle ruhlu bi pasif yatıyor resmen.Ben 22 yaşındayım daha önce hiç erkeklerle ilişkim olmamıştı ama hep mastürbasyon yapıyordum. Hatta bazen günde 8 defa yada daha fazla oluyordu. Pasif olmak istiyordum ama aletimide seviyodum bana göre büyüktü ve çok sertti tabi bugüne kadar.

internette chat kanalında takılırken biriyle tanıştım. 32 yaşındaydı ve beni sürekli aşala yarak konuşuyordu. adın ne ibne, kaç yaşındasın götünü siktiğim gibi laflar ediyordu. Başta sinir oldum ama engel olamıyordum yinede cevap veriyordum. Benimle ilgili sorular sormaya devam etti ve sonra skype ekleyip cam açtırdı ne derse yapıyordum hoş biriydi ve emirlerine itiraz edemiyordum. Bu şekilde konuşurken telefonumu istedi veremem dedim ama bana baya ağır küfretti ben sesimi çıkaramadım peki dedim ve telefon numaramı verdim. Hemen beni aradı. Hazırlan göt hoş deliğinin açılışını yapıp seni gerçek bi ibne yapıcam dedi ve telefonu kapattı. Ben öylece kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Tam o sırada adresini mesaj at diye bi mesaj geldi. Engel olamıyordum o ne derse yapıyordum artık. Yazdım adresimi tabi korkuyorum daha önce böyle bişey yaşamadığım için çok çekiniyordum buna bile nasıl cesaret etmiştim aklım almıyordu. Heyecan içinde yarım saat geçti kapı çaldı açtım. İçeri ayakkabılarıyla girdi. Odan neresi dedi gösterdim bende hemen kafamı köpeği okşar gibi okşadı sonra yanağımı çok hafif tokatlayıp aferim dedi. Odama geçtiğinde direk yatağa uzandı ve ayakkabılarını çıkarmamı söyledi. Benim aklım almıyordu bu olanları zaten zeki biri sayılmam robot gibi ne derse onu yapıyordum beynim kapanmıştı tamamen düşünemiyordum.

Ayakkabılarını çıkardım odayı hafif bi koku sardı uzaklaştım ben hemen suratıma kızgın bi şekilde baktı ve burnumu ayaklarına dayamamı söyledi ayaklarının kokusunu içime çekmemi istiyordu. Ben bi an yok artık dedim oda bunu duyduğunda suratıma bi tana tokat patlattı zaten birazcık beynim vardı oda gitti hemen koklamaya başladım. O ağır kokuyu içime çekiyordum oda telefonuyla bişeyler yazıyordu. Çoraplarımı çıkar göt diye seslendi bana hemen çıkardım artık ne derse yapıyordum. İtiraz etmeden yapınca güldü aferin sana cici köpek dedi ve şimdi yala onları deedi. Ben çekindim ama zaman kaybetmeden yaladım daha fazla tokatı göze alamazdım.

Bana kızmasın diye ayaklarının her yerini yalıyordum parmak aralarına kadar. O da telefonda uğraşmaya devam ediyordu. Sanırım işiyle alakalıydı. Sonunda kalkıp bu işte tamamdır dedi telefona bakarak keyfi yerine gelmişti bi işini halletmişti büyük ihtimalle. Bana baktı bende ona bakıyordum “gerizekalı bana bakma kendi işini yap piç” dediğinde ben korkup hemen ayaklarını yalamak için eğildim çünkü ayağa kalkmıştı ama bu seferde götüm meydana çıkmıştı. “soyun” dedi bana bende ne derse yaptım.

“benim üzerimdekileri çıkar” dedi hemen çıkarmaya başladım yalnız gömlek falan vardı yatağa koyarsam kızar diye hemen bi askı alıp ona astım bu çok hoşuna gitti kafamı okşadı “sen ne uslu köpeksin öyle” dedi gülümsedim oda bana güldü ve konuşmaya başladı.

“şimdi sen bana götünü mü siktirmek istiyorsun söyle bakalım” dedi bende kafamı sallayıp evet dedim. “o zaman dediklerimi dikkatli dinle ” dedi peki dedim bende. “bundan sonra konuşmak yok isteklerini bana havlayarak söyleyeceksin bişeyi istiyorsan bir defa istemiyorsan iki defa havlayacaksın” dediğinde ben tuhaf oldum havlamam mı gerek yoksa tamam mı desem bilemedim sonunda bende hav dedim bi sefer anladığımı göstermek için bunuda çok beğendi.

Konuşmaya devam etti. “götünü siktiğim hiç bi ibne bi daha başkasını sike mez senin gibi oğlanları ben göt oğlanına çeviririm hayatları boyunca hep götlerini verirler başkada bişe yapmak ellerinden gelmez” dedi ama ne demek istedi anlamadım kafam karışmıştı. “yani seni siktiğimde sikine öyle bişey yapıcam ki bi daha onu kaldıramayacaksın bi erkek olamayacaksın anca böyle erkeklerin köpeği olup onları memnun ediceksin anladın mı ” dedi o an azgınlığın verdiği hisle zaten pasif olmak istiyorum sik mesem ne olcak zaten saçma bişe demiş gibi geliyodu bana sadece bi kez havladım ve anladığımı kabul ettiğimi anlatmak istedim.

“cici köpek ibneliğin kapısını açıyorum bu günü hiç unutmayacaksın” dedi bana sonrasında boxerını çıkarmamı emretti uzun uzun aletini yaladım bi erkek o kadar yalamayla nasıl boşalmazdı aklım almıyordu. Aleti gerçekten büyüktü ağzıma sığmıyordu acaba ondan mı diye düşündüm ama yalamaya devam ettim sonunda “erkekliğine veda etmeye hazırlan birazdan göt veren olucaksın ” dediğinde beni heyecan bastı yatağa domalmamı söyledi bende dediğini yaptım tabi bu heyecanla yıllardır beklediğim bişeydi ben sertleştim aletim dimdik oldu oda bunu gördü güldü “oda son kez bak bi daha o şekilde göremeyeceksin” dedi anlamıyordum ne demek istiyordu çok zevk alıyodum.

Ben domalmış beklerken geldi arkamdan yanaştı yarağını deliğime hizaladı kafasını hissediyordum yavaşça bana sokmaya başladı. Kafası girdiğinde inanılmaz bi acı hissettim bacaklarımın bağı çözüldü resmen bana güldü ve bekledi acım hafifledi yeniden girmeye başladı ama bu sefer inanılmaz keyif alıyodum. Been yine sertleştim aletim dimdik oldu oda bu sırada götüme yarağının tamamını sokmuştu taşakları götüme değdiğinde ben ohhhh diye bi ses çıkardım oda o anda bana pompalamaya başladı. İnanılmaz bi zevk alıyodum yıllardır hayalini kurduğum şey gerçekleşiyordu benden zevk suları akıyordu bunu görünce sikinin tamamını götüme soktu ve bekledi.

Ellerini benim sikime attı bi eliyle aletimi bi eliyle taşaklarımı kavradı ben ne oldugunu anlamıyordum. “seni gerçek bi ibne yapıyorum hazır ol ” dedi canımı yakıcak sandım başta sıkmaya başladı aletimi büküyordu baya bi büktü sonra TIIK diye tok bi ses geldi ama hiç canım acımadı ne olduğunu anlamadım. O gülmeye başladı ama kahkaha atıyordu götüme pompalamaya başladı benim aletimin sertliği gitti ben sıktığı için indiğini düşünüyordum çünkü hala çok zevk alıyodum ilgilenmedim.

Artık inanılmaz zevke gelmiştim bi anda sikim inik olmasına rağmen boşalmaya başladım aklım almadı bunun nasıl oldugunu ama zevkten bağırıyordum artık oda inanılmaz zevk almış olucakki bi anda içime patlamaya başladı ama ne patlama içimde hissediyordum boşalmasını.Biraz bekledikten sonra içimden çıktı. Bana sikinde kalan dölleri yalattı. Duş nerde diye sordu götürdüm sikini ve taşaklarını yıkamamı istedi bende sabunlayıp yıkadım. sonrasında kuruladım onu üzerini giyindi ayakkabılarını giydirmem için bana emir verdi bende hemen yaptım. Kafamı okşadı tekrar seni tekrar aramıyacam bundan sonra ihtiyacı olan diğer erkeklere kendini siktirceksin naz yapmayacaksın kim isterse vericeksin ve sadece erkekleri mutlu etmek için yaşıyacaksın tamam mı dedi bende havladım bi sefer daha çok güldü götüme hafif bi tokat attı ve gitti.

Bu olayın üzerinden 2 ay geçti ben çıldırmak üzereyim aletimi kaldıramıyorum ufaldıkça ufaldı 31 çekmeye çalışıyorum ama aletim kalkmadığı için boşalamıyorum sürekli içime bişeyler sokmak istiyorum ama yarrak dışında götüme bişey sokmak istemiyorum. İnternet konuştuğum biri götümü erkeklere siktirirsem kendiğimden boşalabilceğimi söyledi o yüzden bana yardım etmenizi çok istiyorum emirlerinize itaat ederim ve tek istediğim beni sikmeni beni istediğiniz gibi kullanabilirsiniz skype adresim slave.

Ege Antalya ve Ankaradan erkekler yazarsa mutlu olurum çünkü onları mutlu etmek istiyorum.