Topuklu kadın ayakkabısı düşkünlüğüm

Sosya medyada paylaş:

Ayakkabılara ilgim nasıl başladı, ondan bahsederek başlayayım. Kendimi bildim bileli kadınların topuklu açık veya kapalı ayakkabılarına büyük ilgi duyuyorum. Özellikle hoş bir kadının ayağında gördüğüm bir çift şık ayakkabı beni fena halde baştan çıkarıyor, gözlerimi ayaklarından ve ayakkabılarından alamıyorum.

Kadın ayakkabılarına hatırlayabildiğim ilk ilgim 70’lerin kalın tabanlı veya kalın topuklu, küt burunlu, aslında çok çirkin ayakkabıları ile başlıyor. Önceleri yaklaşık 9-10 yaşlarında sadece pantolonumun üzerinden bacak arasına sıkıştırarak oynadığımı hatırlıyorum. Daha sonrasında daha ilginç olacağını düşünmüş olacağım ki soyunarak içine henüz çok bir işlevi olmayan pipiyi yerleştirdim ve yine ayakkabıları sıkıştırmaya devam ettim. O zamanlar sadece annemin ayakkabıları ile eylencemi sürdürüyordum.

Annemin güzel ve bakımlı düzgün ayakları vardı. 70’lerin sonlarına doğru çok daha zarifleşen ve topukları incelen ayakkabılar ile annemin ayakları çok güzel görünüyordu içlerinde. Evde yalnız olduğum zamanlarda onlarla oynamayı sürdürdüm. Bu ayakkabıları sonrasında annemin ayaklarında gördükçe içim çok hoş oluyordu.

Gel zaman git zaman, oynaşmalarımın sürdürürken bir süre sonra içimde bir takım titremeler hissetmeye başladım. Ardından gelen zaman içinde bir gün titremelerimin ardından ayakkabıların içinin ıslandığını gördüm. Önceleri ne olduğunu anlayamadım ve ıslaklıkları temizleyip ayakkabıları yerine kaldırdım ve bir daha yapmamaya karar verdim.

12-13 yaşıma gelmiştim ve gün geçtikçe ayakkabılar daha da güzelleşiyordu. Özellikle yaz aylarında annem yeni yeni bantlı ve yüksek ince topuklu, ince tabanlı ayakkabılar alıyor, kırmızı ojeli uzun tırnakları ile ayakları daha da fazla dikkatimi çekiyor, durum dayanılmaz oluyordu. Sonra birkaç kere rüyalarımda annemin ayaklarındaki ayakkabıları gördüğümde sabahları ıslanarak uyandım. Bu iş böyle olmayacaktı.

Artık pipi, oldukça ilerleme kaydetmiş, uzamaya ve sertleşmeye başlayarak sik durumuna gelmişti. Annemin ayaklarına ve ayakkabılarına sadece gözlerimin takılmasının değil, sikimin de sımsıkı olmasının önüne geçemiyordum. Ve bir gün yine evde yanlızken annemin bu yeni model ve zarif bantlı ayakkabılarından birisini dolabından aldım, halının üzerinde yere koydum pantolonumu indirerek ayakkabının üzerine doğru yatarak sikimi tam içine gelecek şekilde yere uzandım. Bir süre üzerinde hareket ettiğimde birden sikimin kolaylıkla bantların arasından geçerek dışarıya çıktığını farkettim. Geri çektiğimde de kolaylıkla çıktı ve bu gir çıkları sürdürdüm. Sonu halının üzerinde beyaz bir şeyler ile sonuçlandı. Aynı zamanda ayakkabının içi ve bantların burun kenarları da ıslaktı.

Artık anlamıştım, ayakkabılara dayanamıyordum ve bana büyük bir zevk veriyordu, ayrıca hep bu ayakkabıların içinde annemin ayaklarını düşünüyordum ve bu beni daha da kolay boşaltırıyordu. Sonra tekrar ayakkabıları ve halıyı temizliyordum. Aslında bu hiç hoşuma gitmiyordu, öyle kalmalarını istiyordum ama anlaşılır diye korkuyordum. Yaz tatili olduğu ve annem ve babamda çalıştığı için artık ayakkabılar ile tekrar ilgilenmek için evde kolaylıkla zaman bulabiliyordum. Özellikle annem işe giderken bir gün önce yaptığım ayakkabıları ayaklarında giymiş olduğunu görürsem bu bana korkunç bir haz veriyordu, evden çıkar çıkmaz hemen başka ayakkabılarını alıyor, yere koyuyor ve keyfime tekrar başlıyordum. Bazan günde birkaç kere, değişik ayakkabılar ile. Eğerki bir de annem işten döndüğünde daha ayaklarının sıcaklığı ayakkabının içinde duruken yapabilirsem muhteşem oluyordu, bunu bir şekilde birkaç kere başarabildim.

Annemin gerçekten çok güzel ayakkabıları vardı. Yüksek topuklu, burnu açık, bilekten bağlı veya kapalı bazısı çok seksi ayakkabılar. Gerçek erkekliğimin ilk günlerini yaşarken herhalde 13 falandım, boşalmak çok hoşuma gitmiş, ayakkabılar ise bu işi bana çok kolay yaptırıyordu. Diğer taraftan da utanıyor ve bahsetmekten çekiniyordum. Hiç kimseye söyleyemiyordum.

O senelerde kadınlar ve seks ile ilgili birşeyler öğrenmek için fazla imkan yoktu, hatta hiç imkan yoktu. Küçükken babam daha geç olmamasına rağmen hadi artık sen odana git, kapını kapat ve yat der, annemle onlar oturmaya devam ederlerdi. Ben odaya gittikten bir süre sonra salondan bir şeyin üfleme sesi ve makine tıkırtıları gelmeye başlardı. Yine bu senelerde yalnız zamanlarımdan birisinde işin esrarını çözdüm. Bu bir film makinası idi ve yüksekteki dolaplardan birisinin içinde, torbaya sarılmış 7-8 tane film buldum. Kutularının üzerinde çıplak kadınlar ve erkekler vardı. Tabiki enteresan meraklarım ve el becerilerim sayesinde makinayı çalıştırmayı başarmış ve ilk defa bir kadın ile erkeğin neler yapabildiğini sessiz de olsa bu 8 milimlik filimlerden gerçek anlamda görmüştüm.

Sokakta arkadaşlarım gece kilit deliğinden anne babalarını seyrettiğini söylüyor, bir şeyler anlatıyordu ama ne olduğunu doğru dürüst anlamıyordum. Artık anlamaya başlamıştım. Kızlar ve kadınlar da ilgimi çok çekmeye başlamıştı artık ama anneminkilerden sonra ayakkabıları da bir o kadar. Özellikle bazen filimleri de açıyor annemin evdeki tüm ayakkabılarını yanıma alıyor ve sıra ile defalarca onlarla boşalıyordum ve ben yattıktan sonra bu filimleri seyrettiklerinde neler yaptıklarını düşünüyordum, aynı filimlerdeki gibi. Bir ara annem siyah bilekten ince bantlı burnu açık bir ayakkabı almıştı, çok seksi idi. O ayakkabıyı ilk sikişim ve onunla ilgili diğer başka ilklerimi ayrı bir hikayede anlatacağım. Şu anda sadece bu filimleri seyrederken o ayakkabıyı sikime taktığımda aklıma gelenlerle kendimden geçtiğimi söylemekle yetineceğim.

Artık annemde dahil kadınların neler yapabildiğini öğrenmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Annemden başka diğer kadınların da çok güzel ayakkabıları oluyordu. Bir süre sonra akrabalarımın ve arkadaşlarımın annelerinin ayakkabıları da artık sikime geçmeye başladı. Yaşıtım olan kızlar ile de ilişkiye başlamıştım ve arasıra başarabilirsem onları elliyordum, hatta içlerinden birisine porno filimleri bile seyrettirdiğim oldu. Tam elim deliğine girerken evden kaçtı, iyiki de kaçtı. Onlar da artık çok ilgi çekiciydi ama ayakkabıları hiç bana göre değildi, annelerininki çok daha güzellerdi ve fırsat oldukça sikimden nasiplerini alıyorlardı. O sırada yaşıtım kızları değil, annelerini filimlerdeki gibi düşünüyordum ve daha hoşuma gidiyordu. Daha ileri senelerde gençlik döneminde çevremdeki kız arkadaşlarım topuklu ayakkabı giyebilecek yaşlara geldiğinde ise sadece arkadaşım olsalar bile artık onlar hayalimi süslüyor, ayakkabılarının işini mümkünse kendi yataklarının üzerinde defalarca bitiriyordum.

Artık başka kadınların ayakkabılarına ilgim de öyle bir durum almıştı ki her gittiğim yerde ilk önce ayakkabılığın nerede olduğunu keşfetmeye çalıştım ve içlerini eşelemek için planlar oluşturmaya başlardım. Özellikle 20’li yaşlara geldiğimde bu planlarda oldukça başarılı olmaya başladım. Çok kere birşekilde başkalarının evine rahatça giriyor ve yanlız kalmayı başarıyordum (ikna yöntemi ile, asla gizli girerek değil) Defalarca evde ele geçirdiğim topuklu ve seksi kadın ayakkabılarının içlerine boşaldım ve giyecek kişiye hatıra olarak o şekilde bıraktım.

Tekrar fırsat bulup o evlere girdiğimde bazı ayakkabıların içinde bıraktığım hatıramı tabanında kurumuş ve sararmış buluyordum ama bazılarında ise parçalanmış, sadece kenarlarda biraz kalmış görüyordum. Yani sahibi ayakkabıyı giymiş, bütün gün kurumuş spermlerimin üzerinde gezmiş ve ayaklarına bulaşmış hali ile çıkarmış, ayakkabıyı dolabına kaldırmış oluyorlardı. Bugüne kadar çokta yüksekten uçmayım ama 500 ile 700 değişik çift arasında kızın veya kadının ayakkabısının içinde hatıram kalmıştır. Hele birde bu iğfal edilmiş ayakkabıları sahibinin ayaklarında gördüğüm zaman tam anlamıyla çıldırıyordum ve hala çıldırıyorum. Çevremde daha hala birçok kadının bakire ayakkabıları benden habersiz sikilmek için sırasını bekliyor elbette.

Bir dönem bu durumumu sapkınlık olarak gördüğüm için önüne geçmeye çalıştım başarılı olduğumda söylenebilir. Ama sonrasında en az bir kız veya kadınla birlikte olduğumda aldığım zevk kadar zevki ayakkabılardan da aldığım için tekrar başladım ve halen de kesintisiz sürdürüyorum.

Kadın ayakkabısı bağımlılığım artık o kadar ileri seviyelere ulaşmıştı ki artık sadece evlere girmeye plan yapmak da yetmez oldu. Az da olsa param oldukça satın almaya başladım ama bu arada evlerden çaldığım ayakkabılar da oldu. Hiç farkettimeden içine sikimi yerleştirme fırsatım olursa donumu ve pantolonumu üzerine çekip hemen o evden uzaklaşıyordum. Çaldığım ayakkabıların bir daha geri dönme şansı kalmadığı için onları ne kadar hoyratça kullanabiliyorsam kullanıyordum. En çok sevdiğim durumlardan birisi de ayakkabılar sikimdeyken onlarla birlikte duşa girmek ve sahibinin vücudunu ve amını düşünerek onları sikmekti. Ayakkabılar bir süre sonra sıcak sudan perişan hal alıyor, sonra onları kesiyor veya yakıyordum.

Her zaman için ilişkiye gireceğim kız arkadaşlarımı belirlerken ayakkabı tercihleri en ön planda yer aldı. Genç yaşlarda da hep kadınsı kızlardan hoşlandım, topuklu ayakkabı giyenlerle beraber oldum. Evleneceğim zamanda kararımı buna göre verdim, hatta eşimle flörte başladığımız ilk günlerde kendisi ile ilk defa yatağa girmeden önce bir iki ayakkabısını çoktan sikmiştim bile. Sağ olsun, onun da çok güzel ayakkabıları vardı ve beni çıldırtıyorlardı. Bazen eşimle, o günlerde sevgilimle işim bittiğinde o banyoya girer, bense derhal bir ayakkabısını yatağa alır, bir kere de onların içine boşalır ve terkrar yerine koyardım. Özellikle bir dönem benim evime yerleşmiş, iş için gerekli gündelik ama topuklu ve şık ayakkabılarını da evime getirmişti. Her sabah, her akşam onunla alt alta, üst üste seks yapıyor, bir şekilde de her gün mutlaka bir fırsatını doğurup ayakkabılarına da boşalıyordum. Çok hızlı günlerdi o günler. Keşke bugünkü teknoloji mucizeleri o günlerde de elimde olsa idi, hepsini kaydedebilseydim.

Evlilik sonrası internet mucizesi de varolduktan sonra bu ayakkabı fetişizminin sadece bende olmadığını, bunun bir hastalık olmadığını, bir fantazi olduğunu gördüm ve seks hayatımda bana çok faydası oldu. Yavaş yavaş karımla ayakkabılar ile olan ilgimi paylaşmaya başladım, en son derecesine kadar bilmese de artık seks için yatağa ayakkabısız girmez. Ne zaman yatakta onu ayakkabılarını giymiş görsem ne istediğini anlarım ve hemen üzerine çullanırım. Sağolsun, yatakta tabumuz yoktur, mutlaka benimle ayakları ve ayakkabıları ile birlikte ilgilenir ama hala içlerine boşaldığımı tam olarak bilmiyor. Son birkaç senedir beraber olurken yavaş yavaş kendi elleri ile terliklerini sikime takarak bana masturbasyon yapmaya ve boşaltmaya başladı. Şunu söyleyebilirim, en az onunla birlikte olduğumun 3-4 katı kadar ayakkabıları ile boşaldım bugüne kadar. Tabi aynı esnada eşiminkilerden başka kadınların ayakkabıları ile yaptıklarım bu orana dahil değil…

Şu anda 49 yaşındayım, 40’lı yaşları geçtikten sonra zamanla ayakkabılara ilgimin boyutlarını iyice genişlettim. Birçok hayalini kurduğum fantezi oluşturdum. Bunlardan birisi de kendimin ayak numarasında ayakkabılar bulup giymekti. Yine internet vasıtası ile karıma getirttiklerimden başka ebay üzerinden gizlice kendim için siparişler vermeye başladım ve yaklaşık 40 çift 43 numara kadın ayakkabısına sahip oldum. Bunları hem giyiyor ve hem de sikerek boşalıyorum. Daha sonrasında ayakkabıları bütünlemek için yine eşim için olanların yanında çorap, jartiyer gibi kadın iç çamaşırı da getirterek giyinmeye başladım ve çok hoşuma gitti. Zamanla bu duruma ayakkabıları kendime sokmak da dahil oldu. Her ne kadar xhamsterda kendim için TS/TV yazdıysam ve arkamda ayakkabı topukları ile filimler koyduysam da aslında gündelik yaşamında normal bir erkek, hatta biraz klasik bilinen bir Türk erkeğiyim ama diğer taraftan da artık CD’yim. Başka hiçbir erkekle beraberliğim şu ana kadar olmadı.

Kadınların bir bölümünün ileri derecede ayakkabı fetişizmi yaşadığı da bilinen bir gerçek. Dolaplarında onlarca, belki yüz adedin üzerinde çok şık ayakkabıları olmasına rağmen gördüğü yeni bir ayakkabı ile kendinden geçiyor, satın almadan duramıyorlar. Onların da ayakkabı ile masturbasyon yapanları var elbette, bu da bilinen ayrı bir gerçek. Bir yandan bu fantezilerine eşlik etmek istediğim kadınlar aramakta olmakla birlikte diğer yandan başka bir fantezim ise karımın giydiği ayakkabılarını beraber kullanabileceğimiz arkadaşlar bulmak üzerinde toplandı. Yani hem benimle ayakkabılarını paylaşacak kadınlar arıyorum, hem de karımın ayakkabılarını sikerek boşalmaktan zevk alacak erkekler. Sitedeki yabancı arkadaşlarımdan çok fazla gönüllü bulunmasına rağmen ne yazık ki bizim memlekette bu işleri kolayca gerçekleştirebileceğimiz fantezi dostlarına denk gelemiyorum.Ama bir gün mutlaka rast geleceğime kesin inanıyorum.

Ayakkabılar ile ilgili başka hikayelerim de olacak, şimdilik bu kadar.