İngiliz çift ile çok güzel vakit geçirdik

Sosya medyada paylaş:

Eşim Elif, 24 yaşında esmer tenli fıstık gibi bir kadın ama 5 senedir birlikteyiz, ikimiz de birbirimizden biraz sıkıldık. Bu yaz tatilde Fethiye’ye gittik. Otelimize yerleşip direk denize indik. Hava inanılmaz sıcak ve deniz mükemmeldi. Deniz o kadar özlemişiz ki akşama kadar nerdeyse hiç sudan çıkmadık. Ben bir taraftan çaktırmadan ister istemez birbirinden seksi hatunları kesiyordum. Yaşları 18’den kırka kadar o kadar tatlı hatunlar vardı ki hepsini akşama kadar süzüp durdum. Bir taraftan da Elif’e suyun içinde sarılıyor, suyun altından kalçaların sıkıyor, aletimi yaslıyordum. Elif gülümsüyor ve o da etrafı kesiyordu. İkimizin de resmen farklı bir seks istediğini o an çok net hissettim.

Akşam duşumuzu aldıktan sonra merkezdeki barlardan birine gittik. Ortamdaki kızlar çoktan kendini kaybetmiş, barın masasında dans etmeye başlamışlardı. İçkilerimizi söyleyip etrafa bakınırken yan masamızdaki çiftle göz göze geldik. Çok tatlı genç bir çiftti. Gülümseyip başımla selam verdim. Onlar da biz selamladı. Direk heyecanlandım.

Adam 25-30 yaşlarında sarışın yakışıklı bir çocuktu. Kadın da aynı yaşlarda sarışın masmavi gözlü çok güzel bi kızdı. Güneşten yanmış, yüzü kıpkırmızı olmuş, gözleri parıl parıl parlıyordu. Elif’le birbirimize baktık ve bu akşam bunu deneyelim mi? diye sordum. Önce anlamadı, sonra pis pis sırıttığımı görünce jeton düştü ve gözleri fal taşı gibi açıldı. Bir taraftan da gülümsüyordu. Bilmem ki dedi ama ikimiz de istediğin biliyorduk. İki içk**en sonra çifti masamıza davet ettim.

Çocuk fotoğrafçı kız da garsonmuş. Londra’dan gelmişler. Fethiye’yi iyi bildiğim için onlara gezilecek yerleri, yemek yenecek yerleri, her türlü tüyoyu verdim, acayip sevindiler. Gece 12’den sonra bayağı kaynaşmıştık. Sevdiğimiz yabancı dizilerden İngiliz futboluna kadar girmediğimiz muhabbet kalmamıştı.

Kalkarken bizim odaya cila niyetine birer bira içmeye davet ettim. Onlar siz bize gelin diye ısrar edince reddetmedik. Deniz kıyısında büyükçe odası olan çok güzel bir otelde kalıyorlardı. Balkonları direk denize bakıyordu ve ay ışığı tam karşımız da denize vuruyordu, hakikaten muhteşem bir ortam olmuştu.

Tam da canlarının sıkılmaya başladığını, bu yüzden de bizle tanıştıklarına çok sevindiklerini söylediler. KKız üzerimi değiştircem dedi ve beeli ki yatarken giydiği kısacık bi şort bi de askılı bluz giyp geldi. Elif de daralmış olacak ki rahat bişeyler isteyip o da aynı şekilde giyinip geldi.

Ne kadar romantik falan derken ikisi öpüşmeye başladılar, biz de gülümseyip Elif’le sarılıp öpüşmeye başladık. Kız bir taraftan çaktırmadan çocuğun aletini okşuyordu. Elif’in gözü çocuğun aletinde, kız ise çocukla öpüşürken sürekli bana bakıyordu. Artık ok yaydan çıkmıştı.Ben yine de çocuk rahatsız olmasın diye son bir teyit etmek için; isterseniz sizi baş başa bırakabiliriz dedim. Bundan kimse memnun olmamıştı, demek ki devam edecektik.

Bizimkiler yiyişmeye devam ederken ben Elif’in bluzunu çıkarmaya başladım. Elif önce napıyosun der gibi baktı ama diğer çiftin gülümseyerek biz izlediğini görünce çok heyecanlandı. Sütyeni yoktu ve esmer dimdik göğüsleri ortaya çıkmıştı. Çocuk hayran hayran Elif’in memelerine bakıyor, kız da izleyip gülümsüyordu. Ben Elif’in memelerin öpmeye başladığımda bizimkiler de üstlerin çıkardılar. Kızın bembeyaz ve büyük memeleri vardı. Meme uçları dimdik ve açık pembe renkteydi, o kadar güzeldi ki saldırmamak için zor duruyordum.

Çocuk; içeri geçelim mi, dedi. Film artık kopmuştu. İçeri direk yatağa geçtik. Hepimiz tamamen soyunduk. Çocuk yatakta dizlerinin üzerinde durdu, kız da domalıp aletini emmeye başladı. Biz de aynı pozisyona geçtik. Çocukla beben karşı karşıya çaprazlama duruyorduk. Kızın götü tam benim sol elimin hizasındaydı, Elif’inki de çocuğun elinin hizasında. Kız domaldıkça tertemiz ve pembe amı ortaya çıkıyor, göt deliği dışarı fırlıyordu, hiç bu kadar tahrik olduğumu hatırlamıyorum.

Çocuk da Elif’in götünden gözlerini alamıyordu. Göz göze geldik ve gülümseyerek birbirimize sessizce izin verdik. Kızın kalçalarını okşamaya başladım, sonra da parmaklarımı amında gezdirdim. Sırılsıklam olmuştu. Çocuk da aynısını yapmaya başladığında Elif yavaş yavaş inlemeye başladı.

Çocuk hızlı davrandı ve domalan karıma hafif hafif sokmaya başladı. Ben de kıza soktum, o kadar ıslak ve sıcaktı ki bitmesini hiç istemedim. Elif arkadan sikilirken salanan göğüslerin ve yarı baygın gözlerin görünce ben de onu sikmek istedim. Pozisyon değiştirdik ama çocuk da Elif’i bırakmaya niyetli değildi. Elif’i domaltıp götüne sokmaya başladım. Çocuk ağzına verdi. Kız yalnız kalmış, amıyla oynamaya başlamıştı. Bu sefer onu izlemeye başladım, yarı baygın mavi gözleriyle bana bakıyor, hızlı el hareketleriyle amını okşuyordu.

Elif’i bırakıp bu sefer kızın dudaklarına yumuldum. Büyük göğüslerini avuçlarken dimdik aletimle içne girdim. Kız boşalmak üzereydi, bağırtarak boşalttım ama bitmesin istemiyordum .Arkamı döndüğümde Elif’in de çocukla çok ateşli seviştiğini gördüm. Elif domalmış çocuk bir amına bir götüne sokup çıkarıyordu. Aynı anda yapalım dedim ve çocuk sırtüstü uzandı. Elif aletinin üzerine oturdu, ben de Elif’in arkasına geçip göt deliğine soktum. Bi süre sonra iyice hızlandık, Elif çıldırmıştı ve resmen bağırarak çığlık atıyordu.

Üçümüz de aynı anda boşaldık ve birbirmize bakarak gülümsedik. Tatiln geri kalanını sürekli birlikte geçirdik, şimdi de interneten yazışıyoruz. Elif’le her sevişmeden önce skype’tan bunları yokluyoruz ve online’larsa mutlaka birbirmizi seyrediyoruz.

Eşleri değiştirmek kesinlikle evliliğe zarar vermiyor, tam tersi çok eyifli hale getiriyor.

Doğru çifti bulursanız mutlaka tavsiye ederim.