Kocam beceriksizin tekiydi aldattım

Sosya medyada paylaş:

30 yaşında su gibi bir kadınım. 3,5 yıllıkta evliyim. kocamla ilk evlendiğimizde hayli tutucu bir ailede yetiştiğim için seks konusunda acemiydim.

En azından ben öyle sanıyordum.

ilk gecem bir kabus gibi geçti.istemiyorum henüz hazır değilim dememe ramen kocam olacak kaba herif canımı yakarak birazda zorla kızlığımı aldı elimden.ben zevk nedir bilmiyorduk ki…3 dakika sürdü.hiç zevk almadan acı çekerek verdim kızlığımı ona.sonrası yine aynı..bir kaç ay sonra anladım ki kocamın erken boşalma sorunu vardı.sevişiyorduk ama ben daha hiç bir şey anlamadan herşey olup bitiyordu.tedavi olmasını önerdim ama o grur yapıp reddetti.her neyse iki senem böyle geçti.hiç orgazm olamadan 26 yaşıma geldim.

Hayat kısaydı zaman geçiyordu ve ben gençliğimin en ateşli dönemlerini bir ölü gibi geçiriyordum.birgün iş seyahati için istanbula gittim.dolaşırken bir seks shop gördüm ve kendimi içeriye attım.seks için ölüyordum.sevişmek zevk almak istiyordum.o gün kendime bir seks oyuncağı aldım.o gece oteldeki odamda aldığım vibratörle aynanın karşısında müthiş bir orgazm yaşadım.

Evet oluyordu.ben bir kadındım.

Kadın olduğumu anlamıştım.zevklerim vardı isteklerim vardı ve çok güzel bir vucudum vardı.orgazmdan sonra aynanın karşısında çırılçıplak kendime baktım.ipek gibiydim.uzun bacaklarım küçük dik memelerim çok güzel bir vajinam vardı.ben bile neredeyse kendimden tahrik oldum diyebilirim.peki başka bir erkek benden ne kadar etkilenirdi???işte şeytan içime o zaman, o saniyede girdi. 5 arkadaş gitmiştik o iş seyahatine.o akşam işi biten 2 arkadaşım evlerine dönmek üzere yola çıkmıştı.3 bayan kalmıştık.akşam yemeği için otelin restoranında buluştuk.

Yemek yedik sohbet ettik. arkadaşın birinin sevgilisi istanbulluydu.onunla buluşmak için gitti.kaldık iki kişi.benim içime bir kere şeytan girmişti.acaba diğer kızı nasıl eksem diye düşünmeye başlarken ileride bir masada bana bakan bir çift göz dikkatimi çekti.aman allahım oda neydi öyle..benim gibi boylu poslu,esmer,yapılı,çok yakışıklı 40 lı yaşlarda bir adam…hiç birşey yapmadan öyle bana bakıyordu.işte o dakikada herşey kendiliğinden çözüldü.migreni tutan arkadaşım kusuruma bakma dayanamıyorum odama gidip yatacam ne olur kırılma bana dedi.

Ne demek birtanem sen yat yarın önemli bir seminer var anca toparlarsın dedim.gitti.o gider gitmez karşımdaki masaya göz attım.büyük bir hayal kırıklığı yaşadım çünkü gitmişti.başka masalarda başka gözlerde vardı üzerimde ama ben onu beğenmiştim birkere.üzgün ağlamaklı şarabımdan bir yudum aldım ve arkamdan bir ses merhaba dedi….döndüm ve gözgöze geldik.uzaktan farkedemediğim detaylarını gördüm.bembeyaz inci gibi dişleri siyah parlak saçları uzun parmakları ve büyük bir penisi vardı.bütün bu detayları incelemek bir kaç saniyemi aldı.çünkü ben çok şekilci mükemmelliyetçi ve zevk sahibi bir kadınım..

Yalnız kaldınız izin verirseniz eşlik edebilirim size dedi.merhaba inanın bunda hiç bir mahsur göremiyorum diye karşılık verdim bende.karşıma oturdu.birbirimize tatlı tatlı baktık.uzun uzun kendimizden bahsettik.evli olduğumu duyunca bozuldu biraz ama çaktırmadı.çünkü o hiç evlenmemiş müzmin bir bekardı.farkında olmadan çok fazla şarap içmiştik.saatte bayağı ilerlemişti.ben yarın istanbuldan ayrılıyorum dedim.yaaa çok fena üzüldüm dedi.vedalaştık.kalktık ama ben sendeledim.gerçekten sarhoş olmuştum.ama iyi hissediyordum.çok kibar ve kültürlü bir adamdı.gerçi ellerinden anlamıştım ama cerrah olduğunu sonradan öğrendim.bana yürüyemiyecek gibisin hangi odada kalıyorsun koluma gir odana götüreyim seni dedi.hayır demedim.koluna girdim ve odama çıktık.

Kapıyı açtım.gözgözeydik.hiçbirşey demeden odaya girdik birlikte…

Kapıyı kitledim.sarıldım ona oda bana sarıldı sıkı sıkı.öpüşmeye başladık.hem öpüştük hem soyunduk.yatağa uzandım.o güzel elleriyle hem iltifatlar edip hemde okşadı beni.kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu.sonra ben çıktım onun üzerine heryerini öptüm.mis gibi kokuyordu.sertleşen penisini aldım elime okşadım sonra hiç tarzım olmayan birşey yaptım ve ağzıma aldım.iyice sertleşmişti.bir hamleyle beni altına aldı.heryerimi yaladı öpücüklere boğdu.alkolünde etkisiyle rüyadayım sanıyordum.kendimden geçtim..

Sonra penisiyle içime girdi.

O nasıl bir zevkti ki ilk girdiğinde uçurdu beni.yarım saat gitti geldi içimde.hayatımda böyle bir şey görmemiştim.defalarca orgazm oldum.aldığım zevklerin hepsini hatırlıyorum.sonra sızmışız.sabah 6 da uyandım.göğsümün üzerinde yatıyordu.oda uyandı.çok utanıyorum dedim.aslaaaa dedi.sen sevgiye ve şevkate aç bir kadınsın utanacak birşey yaptın belki ama bu gerekliydi dedi.sen nerden biliyorsun ki benim ne yaşadığımı dedim.seviştikten sonra hatırlamıyorum ama yarı sızmışım meğer.ona ağlayarak herşeyi anlatmışım.

Doktor olduğu için ilk gece travması yaşadığımı anlamış…neyse ki birbirimizi birdaha görme şansımız yok dedim ona.oda belli olmaz dedi.kalktık duş aldık ben seminere gittim.geldiğimde yoktu.eşyalarımı topladım ve evime döndüm.çok ağladım ama.geceleri içli içli çaktırmadan ağladım.bu olaydan bir hafta sonra kocamla konuştum ve boşanma kararı aldık.gerçi onu biraz tehdit etmek zorunda kaldım ama anlaşmalı olarak boşanmayı kabul etti.

Aileme ve yaşadığım dar çevreye ramen boşadım onu.ailemin yanına döndüm.boşanmamız anlaşmalı olduğu için 1 hafta sürdü.2 ay sonra telefonum çaldı.bilmediğim bir numara arıyordu.açtım karşımdaki ses oydu.telefonumu nerden buldun verdiğimi hatırlamıyorum dedim.meğer o gece ben uyurken benim telefonumdan kendine çağrı atmış.boşandın mı diye sorunca dahada çok şaşırdım.bunu nerden biliyorsun dedim.yine o gece yarı sızmışken eve gidince ilk işim kocamı boşamak olacak demişim.evet boşandım ailemle yaşamaya başladım dedim.

Sonra ne oldu biliyor musunuz?

6 ay sonra evlendik.şimdi istanbulda yaşıyorum ve 5 aylık hamileyim.kocamı çok seviyorum…ilk ihanetim en büyük aşkım oldu.bir daha asla aldatmam.bazen düşünüyorum da acaba benim onuda aldatabileceğim ihtimali kafasını yoruyormu diye.ama o, o kadar rahat o kadar güveniyor ki kendine biliyorum oda beni çok seviyor….

Söz verdim ona zaten.ölene kadar hayatında olacağım ve ona asla ihanet etmeyeceğim…….