En son kardeşimi yatağa yatırdı

Sosya medyada paylaş:

Merhaba size ailemi anlatacağım. öncelikle kardeşim.
biz hali vakti yerinde sayılan insanlardanız. zamanında dededen felan baya birşey ler kalmış. ondan dolayı azıcık rahat bir aileyiz. belli başlı kurallarımız var ama türk örf ve adetleri bize azıcık uzak
mesala kız kardeşimin sevgililer, normal erkek arkadaşları bizim eve çok rahat girer çıkar. terbiyesizlik yapamazlar ama saatlerce odalarından çıkmadıkları olur. kardeşimin odası hemen benim yanım olduğu için, bazen öpüşme sesleri duyarım.

kardeşim benide tahrik eder. 1,70 boyu 60 kg yakın ağırlığı seksi bir kızdır bununda farkıdandır. çevresindeki her erkeğe her istediğini yaptırabilir vaziyettedir. bir gün eve erken geldim okuldan, kardeşimin odasından yine sesler geliyor. bu sefer kimse yokken kapı deliğinden bakayım dedim.çocuk kanepede altını çıkartmış şekilde durmakta. kardeşim ise kucağına oturmuş hopluyordu sikinin üstünde. çocuğun ara ara sikini görüyordum. kardeşimin inlemeleri dışarı kadar geliyordu. çok rahat bir kızdı inanamıyordum bu rahatlığına zaten.


bu arada üst gibi götü meydandaydı. çocuk zaten sikerken arada bir götünü tutuyor şaplaklar atıyordu. kanepe kırılacak gibiydi. bazen kardeşim duruyor sikinin içindeyken daireler çiziyor oğlanı hem dinlendiriyor hem azdırıyordu.


sonra tekrar hızlanıyorlardı. baya bir çocuğun üstünde böyle hopladı. arada bir yer değiştiriyorlar. çocuk kanepeye doğru kardeşimi domaltıyor. tekrar sikiyordu. bir arada kucağında, kardeşimi havaya kaldırdı o şekilde hayvan gibi bir güçle sikti.


kardeşimin çığlıklarını duymalıydınız.


inanamıyordum. sanki porno filmi izliyordum. ikiside yıllarını sikicisi gibiydiler. benim sikim kazık gibi olmuştu. içlerine girmemek için kendimi zor tutuyordum.


ara ara duruyorlar. kardeşim görmediğim alanda bir şeyler yapıyor geri geliyordu. çocukta o sırada sikini okşuyor tutuyor, konuyordu kardeşimle. en son kardeşimi yatağa yatırdı. bacaklarını kaldırıp arasına girdi. baya bir gidip geldikten sonra sanırım boşaldı. çünkü baya inleme sesi geldi. ardından kardeşimin üstüne yığıldı. tabi ben hemen odama gittim. kendimi tatmin ettim kardeşimin o bacaklarını, göğüslerini düşünerek.
daha sonra yaşadığım olaylara ben bile inanamıyorum.