Annemle aramda yaşananları anlatmak istiyorum

Sosya medyada paylaş:

Merhaba ben Emre, 27 yaşındayım. Bankacıyım. Annem Semra 52 yaşında. Balık etli orta boylu sarışın bi kadın. Babam devamlı iş seyahatlerinde olduğu için hep kavgalılar.Yılbaşı gecesinde annemle yalnız olacaktık. Babam yine yoktu. Annem de yine sinir olmuştu tabi. Ben de alkol stoğu yapmıştım. Akşam eve gelince yemekten sonra yavaş yavaş içmeye başladım. Annem de sinirli olduğu için içmeye ikna etmek hiç zor olmadı. 9 da basladi 11 gibi konuşacak hali kalmamıştı. Ben de babamla olan kavgalarında anneme hak verdiğim için hic durdurmadım. Kafasını boşaltmaya ihtiyacı vardı. İçtikçe babama saydırıp duruyordu. Oğlum ben bi tuvalete gideyim artık zor tutuyorum dedi.

Kendi başına kalkamadı tabi. Yerden kaldırıp koluna girdim. Tuvaletin kapısına kadar götürdüm ama klozete oturacak hali yoktu. İçeri soktum. Sen halledebilir misin anne dedim. Pijamasını indirmeye çalıştı. Az çok indirdi. Benden çekinmediğini anlayınca kalanını ben indirdim. Altında dantelli beyaz bi külot vardi. Amını kapatan bölge içini gösteriyordu ve kılsız amı belli oluyordu. Kalbimin çarpıntısı artmıştı. Sonra klozete oturmasına yardım ettim. Külodunu sıyırmaya çalıştı beceremedi. İki yanından tutarak yavaşça dizlerine kadar sıyırdım. Oturduğu için tam olmasa da amı karşımdaydı. Çişini yaptı. Eline tuvalet kağıdı alıp amını silmeye çalıştı. Bunu da beceremedi. Tuvalet kağıdını katlayıp eline verdim. Bu sefer biraz silebildi. Sonra ayağa kalktı. Yatağa götür oğlum dedi. Pijaması ayaklarından çıkmış, külodu dizlerinden ayak bileklerine kadar düşmüştü. Üzerinde sadece t-shirt vardı. Amını kapatacak halde değildi.

Tekrar koluna girdim ve odasına götürmeye başladım. Elimi beline dolamak için arka tarafa attığımda avcuma dolgun poposu geldi. Götünü avuçlayarak yatağına götürdüm. Kendini yüzüstü yatağa attı. Bacakları ayrıktı ve amı da götü de gözümün önündeydi. Hemen o güzel götün fotoğrafını çektim. Sikim kazık gibi olmuştu. En yakından inceliyordum. Burnuma sidik kokusu geliyordu ama o bile beni azdırmıştı. Yavaşça tekrar götünü avuçladım. İki yana ayırıp her detayını inceledim. Dayanamadım ve dilimle göt deliğini yalamaya başladım. Annem olduğu için kendimi durdurmaya çalışıyordum ama o güzel göte ağzımı dayamak inanılmaz bir zevkti. Annemden hiç tepki gelmedi. Ben de sırtüstü çevirdim.

Bacaklarını ayırıp kaymak gibi amına yumuldum. 1 hafta önce 25 yaşındaki iş arkadaşımın amından aldığım zevkten kat kat daha büyük bir zevkti. Belki de annem olduğu için bu kadar tatlı geliyordu. Daha sonra annemin ohhh çekişini duydum. Kafasını kaldırıp aşağı doğru bana baktı. Göz göze geldik. Napıyosun Mehmet dedi. Mehmet babamın adıydı. Babam tarafından yalandığını zannediyordu. Amını yiyorum dedim. Deli gibi emiyordum annemin amını. Ben de üzerimdekileri çıkardım. Her yerini öperek üzerinden yukarı çıktım. T-shirt’ü yukarı sıyırıp göğüslerini doya doya yaladım. Sikimi sırılsıklam olan amının üzerinde gezdiriyordum. Zorlayarak daracık olmuş amından içeri girdim. Yanıyordu içi. Ohhlamaları arttı. Sertçe sikiyordum annemi. O kadar sertti ki yatağa gömülüyordu.

Mehmet diye inliyordu ama oğlu tarafından amı parçalanıyordu. 10 dakika kadar içine girip çıktım ve dayanamayıp amının en derinlerine boşaldım. İkimiz de ter içinde kalmıştık. Üzerinden kalktım. T-shirt’ünü tekrar indirdim. Kiyafetlerimi alıp hızlıca salona gidip koltuğa uzandım. Hiç hareket yoktu. Uyuyup kalmıştı herhalde. Ben de koltukta uyumaya hazırlanıyordum ki amına boşaldığım aklıma geldi. Sabah farkedebilirdi. Hemen kalkıp tuvalet kağıdıyla yanına gittim. Bıraktığım gibi bacakları ayrık sırtüstü yatıyordu. Amını kurulayıp tekrar salona dönüp uyudum. Saban önce ben uyandım ama annemi beklemeye koyuldum. Ne yapacağını merak ediyordum. Yarım saat kadar sonra sesini duydum. Salona girip ortalığın dağınıklığına baktı. Toparlamaya başladı. Emre kalk hadi geç oldu oğlum diye seslendi. Yeni uyanıyormuş gibi numara yaparak kalktım. Yüzüne bakamıyordum utancımdan.

Annem normal davranıyordu.* Ortalığı toplayalım kahvaltı yapalım dedi. Gece olanları hatırlamadığı belliydi. Evi toparlayıp kahvaltıya geçtik. Annem utangaç halimi farketmiş belli ki.- Ne oldu oğlum durgunsun biraz. – Yok bişey anne biraz başım ağrıyo içkiden herhalde.-Gece biraz dağıtmışız beni sen yatağa götürdün galiba.-Önce tuvalete sonra yatağa götürdüm.-Hiçbir şey hatırlamıyorum. İyi bari altıma yapmamışım. -Tuvalette de ben yardımcı oldum anne hatırlamıyor musun gerçekten.-Pijamamı da mı sen çıkardın?-Yardımcı oldum diyelim.-Sabah uyandığımda altımda iç çamaşırım da yoktu. Onu da mı sen çıkardın?-Ona da yardımcı oldum diyelim. -Anladııım sen o yüzden utangaç utangaç gözlerini kaçırıyorsun benden.

-Ama sen yardım etmemi istedin anne valla bak.-Sen benim biricik oğlumsun saf çocuk senden mi utancam? Canımsın sen. Sen de utanma ne olmuş sarhoş annene biraz yardım ettiysen. Annenim ben senin. Hem altıma yapıp ortalığı batırsam daha mı iyi olurdu. Haklısın anne dedim gülüştük. Rahatlamıştım. -İçmek iyi geldi, kafamı dağıttım. Sabah çok rahatlamış ve mutlu uyandım. Bu gece de içelim olur mu?-Olur tabi yarın hafta sonu işim de yok.-Tamamdır anlaştık.Annem oğlunun 18 cm’lik sikini içine aldığı için rahatlamış ve mutlu uyandığını bilse ne düşünürdü acaba. Akşama kadar zor sabrettim. Fındık, bal, muz ne bulursam yedim. Akşam yemeğinden sonra soframızı kurup başladık içmeye. Hemen sarhoş olsun diye bardağına azıcık meyve suyu bol bol votka koyuyordum. 5. Bardak tan sonra sarhoş olmuştu. Hadi oğlum anneni tuvalete

götür alıştın zaten dedi. Güldü. Beline sarıldım tuvalate götürdüm. Yardım et bakalım dedi. Önünde dizlerimin üzerine çöktüm pijamasını indirdim. Bu sefer altında kırmızı külot vardı. Kalbim yine yerinden çıkacak gibiydi. Külotu da yanlarından tutup aşağı sıyırdım. Dün yaladığım am yine karşımdaydı. Belinden tutarak oturmasına yardım ettim. İşini bitirdi. Elime tuvalet kağıdını aldım anneme uzattım ama gözleri kapalıydı. Eğilip ben sildim amını. Hiç tepki vermedi hala gözleri kapalıydı. Daha sonra kaldırıp yatak odasına doğru götürdüm. Yatmicam içelim daha dedi. Üzerinde sadece askılı bir body vardı.

Koltuğa oturttum. Bacaklarını ayırdım. Eline de bir bardak sek votka verdim. Gözlerini açamıyordu. Votkayı üzerine döktü. Birden yerinden ayyy diyerek sıçradı. Bardağı elinden aldım tekrar koltuğa oturttum. Anne ıslanmış üzerindeki, çıkartalım da hasta olma dedim. Çıkar hadi dedi. Bir çırpıda çıkarttım. Şimdi üzerinde hiçbir şey yoktu. Kafasını arkaya yaslamış gözleri kapalı bacakları ayrık çırılçıplak oturuyordu. Bacaklarının arasına koltuğun önüne yere oturdum. Amına dil atmata başladım. Kafasını kaldırıp bana baktı. Napıyosun emre sarhoş musun dedi. Sarhoş olduk ikimiz de anne bırak kendini deyip amına tekrar yumuldum. Bişeyler söylüyordu ama anlamıyordum. Cevap da vermeyip emmeye devam ettim.

52’lik annemin bu kadar taze ve dar bir amının olmasının tek açıklaması babamla yıllardır sevişmemeleriydi. Yedikçe yiyesim geliyordu. Doyamıyordum. Kalkıp annemi koltuğa yatırdım. Üzerimdekileri çıkartıp bacaklarının arasına girdim. Kavun kadar göğüslerinin her yerini yaladım. Tekrar kafasını kaldırdı.-Napiyosuun oğlum sen bana?-Acıktım anne emzir oğlunu.


-Acıktıysan em.Daha da iştahlı yalamaya başladım. Leblebi büyüklüğündeki göğüs uçlarını ısırıyordum. Sonra sikimi amına geçirip yavaşça içine girip çıkmaya başladım. Kulağına eğildim.
-Bacaklarını belime dolasana anne.-Niye Emre?-Koltuktan düşme diye anne. Bana daha sıkı tutun. Tırnaklarını da sırtıma geçir. Bacaklarını belime doladı. Tırnaklarını sırtıma geçirdi. Sertçe sikmeye başladım. Köküne kadar giriyordum amına. İnlemeye başladı.-Oğluummmm-Annemmm-Napıyoruzzzzz-Sarılıyoruz anne.Sımsıkı sarılıyoruz.

-Sarıl bana-a-a-a
Dudaklarına yapıştım. Önce karşılık vermedi ama sonra o da beni öpmeye başladı. Bacaklarını sırtımda sımsıkı birleştirmiş, tırnaklarını sırtıma kanatırcasına geçirmiş, dudaklarımı deli gibi emen ve bunları yaparken tek vücut haline gelip makine gibi seri bir şekilde siktiğim kadının annem olmasına inanamıyordum. 15 dakika bu şekilde devam ettik ve ben amına boşalırken o ana kadar yaşadığım en güzel orgazmı yaşadım. Boşaldıktan sonra da öpüşmeyi bırakmadık.


-Tuvalete götür beni.-Gel anne.Dedim ve tekrar götürdüm. Çişini yaptı. Yatağına gittik. Göbeğinin altına iki tane yastık koyup yüzüstü yatırdım. Ancak yatağa dik bir şekilde yatırdım. Göt deliği kabaka gibi meydandaydı. Komodinin üzerinden el kremini aldım ve bolca sürdüm o daracık göte. Yeni boşaldığım için sikimin tekrar kalkması gerekiyordu. Annemin kafası yatağın kenar tarafındaydı. O tarafa geçtim.


Anne ağzını aç hadi.-Neden ki?-İlaç vercem.Ağzını açar açmaz sikimi ağzına soktum. Git gel yaptıkça annem bişeyler söyleyip homurdanıyordu ama tekrar sertleştim.Hemen domalmış götünün olduğu tatafa geçtim. Zorlaya zorlaya girdim o daracık deliğe. -Emre napiyosun oğluummm.-Güzel götüne giriyorum anne.-Acıyo yapmaa.-Alışır şimdi.-Alışmaazz. Sikmegötümü.Hızlanmaya başladım. Annem de acı ve zevk iniltileriyle ahh ohhh çekmeye başladı. Oğlum çokacıyo dedi. Ben de boşalacağımı anlayınca götünden çıkıp 2-3 saniye bekledim ve amına girmeye başladım.

-Böyle iyi mi anne?-İyiiii-Sikiyim mi seni?-Sik beniiii.-Amından mı?-Amımı sik.Kasıklarımın domalmış götüne çarpıp çıkardığı şlapp şlapp sesleri duvarlarda yankılanıyordu. Annemi domaltıp amını sertçe sikmenin verdiği hazza daha fazla dayanamadım ve boşaldım. Yorulmuştum. Yatağa uzandım. Annemin altındaki yastıkları aldım ve onu da göğsüme yatırdım. İçimdeki bütün spermleri annemin içine boşaltmış gibi hissediyordum.

Öylece uykuya daldık.