İstanbul kaçamağı unutulmaz

Sosya medyada paylaş:

İstanbul’da yalnız yaşayıp ve uluslararası bir firmada satış departmanında çalışıyorum. Sosyal hayattan uzak kalmamak adına iş yerim uzak olmasına rağmen merkezi bir yerde oturmayı tercih ediyorum. 183 boyunca, atletik bir vücuda sahip, ela gözlü ve kumralım.

Hayat koşturmasından hayatıma ciddi düşünebileceğim birisini alamadım. Sık sık seyahat eder, müşterilere gitmekten eve geç bazen de hiç dönemez duruma gelirim. Bu yüzden iş yerinde başarılarım yöneticilerim tarafından sürekli dile getirilmekte. Önemli işlere de özellikle beni tercih ediyorlar.

Müdürüm Merve hanım da bu yüzden Almanya iş gezisi için beni yanında götürmeyi tercih etmişti. Satış departmanı sürekli müşterilerle iletişim halinde olduğu için dış görünüşün prim yaptığı bir departman olarak bilinir. Merve hanım da diğer müdürler gibi değil, 30lu yaşların sonlarında fit ve çok çekici bir kadın kendisi.

Almanya için uçak biletini ve kalacağımız oteli firmamızın anlaşmalı olduğu bir acente halletmişti. Havalimanına vardığımda Merve hanım ile önceden buluşmak için kararlaştırdığımız kafeye doğru geçtim. Kendisini uzaktan gördüğümde etkilenmemem mümkün değildi. Sarı saçlarını düzleştirmiş, kısa kollu beyaz gömlek altına kısa siyah etek ve topuklu ayakkabı giymişti. Beni görünce ayağa kalktı ve kıyafetlerinin vücudunu sarışı görmem heyecanlanmama sebep oldu.

– “Merhaba Merve hanım. Umarım çok bekletmemişimdir” dedim.
– “Yok canım. Ben de yeni geldim sayılır. Geçelim istersen” derken selamlaştık.

Kokusunu içime çekerken heyecanımı gizlemeye çalıştım.
Valizleri alıp uçağa geçtik. Biraz sohbet muhabbet ettikten sonra uçağa geçtik koltuklarımıza oturduk. Bana cam kenarı, kendisine sağımdaki orta koltuk denk geldi. Koridor tarafına da yabancı olduğu belli olan bir kız oturdu. Yolculuklarda hep uyumayı tercih ettiğim için koltuğa yaslanıp gözlerimi kapattım.

– “Aaa Ahmet uyuyacak mısın hemen?” diye gülümseyerek kolumdan hafif dürttü.
– “Yok öyle yaslandım sadece” diyerek geçiştirmek zorunda hissettim.
– “Uyu canım, şaka yapıyorum. Ben de yolculuklarda uyumayı severim zaten” dedi.

Uçak havalandıktan bir süre sonra camdan güneş ışığı direk bize vuracak şekilde denk geldi. Merve de bu durumdan rahatsız olacak ki birden sağ koluyla camı kapatmaya uzandı. Bu uzanması sonucunda kendisinin de beklemediği üzere göğüsleri sağ omzuma fazlasıyla baskı yaptı. Göğüslerinin büyüklüğü ve yumuşaklığı, bir de kokusunu yakından almam sertleşmeme sebep oldu. Camı kapatıp geri koltuğuna yaslanırken çaktırmadan pantolonumun önünü kapatmaya çalıştım. O esnada kapattığımı fark etti ve bir şey olmamış gibi koltuğuna yaslanıp uyumaya devam etti.

Uçaktan inip valizleri alış ve taksiye biniş süresince pek konuşmadık. Otele geçtik direk ve oda anahtarlarımızı aldık. Merve yarına kadar odasında olacağını söyledi ve yarın sabah buluşup müşteriye gitmek üzere sözleştik.

Ben de odaya eşyalarımı koyup ve yemek için dışarı çıktım. Yemek yerken çaprazımda oturan bir kadın dikkatimi çekti ve bir süre kendisine uzun bakışlar attım farkında olmadan. Kızı saçlarını at kuyruğu yapmış, renkli bir tişört altına da kısa şort giymişti. O da bir kaç kez bana bakınca orada yabancı olmamın rahatlığıyla gidip kendisine selam verdim ve beraber oturup oturamayacağımı sordum. Gülümseyerek olur diye kafa salladı ve yemek boyunca muhabbet ettik. Helena oraya başka şehirden finans okumak için gelmiş, ailesiyle arası pek iyi değilmiş ve bunun gibi bir çok konuyu saatlerde konuştuk. Bir yandan da biralarımızı içiyor daha da samimi oluyorduk.

Bir süre sonra saat geç olduğu için otele dönmem gerektiğini söyledim ve hesapları ödeyip kalktık. Kendisinin de yolu aynı olduğu için yürümeyi tercih etti. Otele vardığımızda konuştuğumuz konunun bölünmemesi için otelin kapısında durduk ve konuşmaya devam ettik. Daha sonra kendisini daha rahat oturup konuşabiliriz diye lobiye davet ettim. Lobiye geçecekken birden barda bulduk kendimizi. Halimden çok da memnundum tabi. Güzel bir kadınla beraber içiyordum ve içtikçe kendisinin benimle daha fazla temas etmesi beni tahrik ediyordu. Bir an çok birbirimize çok yakın olduğumuzu fark ettim ve azmamın etkisiyle kendisini hafif öptüm. O da karşılık verince öpüşmemiz daha ateşli olmaya başladı. Hiç bir şey demeden kolundan hafif kendime çekerek ayağa kaldırdım ve asansöre doğru yönlendirdim.

Odanın kapısını açtım ve Helena’yı duvara yapıştırdım. Kapıyı bir elimle kapatırken diğer elimle de boynundan okşayarak öpüyordum. Nefes alış verişi hızlandı ve başını yukarı doğru kaldırdı. Boynunun açılması ve güzel kokusu beni tetikledi ve aşağı doğru boynunu yalayıp emmeye başladım. Bir yandan göğüslerini sıkıca sıkıyor, sikimi kendisine doğru bastırıyordum. O da eliyle tişörtümü çıkartmaya çalışıyor ama benim yalayıp emmemden aldığı zevkten dolayı kontrollü hareket edemiyordu.

Bir an aşağı doğru inmeye başladım okşarken, o ara tişörtümü hala tuttuğu için kendiliğinden çıkmış oldu. Ben de şortunun önünü açmış aşağı doğru çekiyordum. Şortunu çıkartıp Helena’yı çevirmem bir oldu. Giydiği tangayı görünce daha da heyecanla öpmeye ısırmaya başladım. Tangası hala üzerindeyken götünü ellerimle aralayıp başımı içine doğru gömdüm. Bir yandan götünü bir yandan amına dilimle ulaşmaya çalışıyordum. Götü çıkık olduğu için zor oluyordu. Ulaşmak için daha da aşağı indim ve aşağıdan amına ulaşabildim. Tangası hala üzerinde olduğu için kumaşın üzerinden amını yalıyordum. Islandığını hissedebiliyor, yoğun kokusunu alabiliyordum.

İnlemelerini bir an durdurup beni kaldırdı ve deli gibi öpmeye, dudaklarımı ısırmaya başladı. Bir yandan da sikimi ovalıyordu. Öyle öpüşerek hareket etmeye başladık. Ben de düşmememiz için götünü sıkıca kavramış iyice okşuyordum. Birden beni geri doğru ittirdi ve kendimi yatağa uzanırken buldum. O esnada ayakkabılarımı çıkarttım kendi kendime.

O da ayaklarına dolanmış olan şortu ve ayağındaki açık ayakkabıyı çıkarttı. Sonra dudaklarıyla kasıklarımı öpmeye başladı. Her öpüşünde sikim kasılıyor hareket ediyordu boxer altında. Gülümseyerek yalayarak sikimin ucunda kadar geldi. Artık dayanacak gücüm kalmamış o azdırmasıyla boşalacakmış gibi hissediyordum. Sağ elini boxerdan içeri sokup sikimi çıkarttı. Sikimin büyüklüğü karşısında önce bir şaşkınlık yaşayıp sonrasında memnun edici bir gülümseme oluştu. Sikimi dik şekilde tutarak dudaklarını başına sürtüyordu.

Ağzına alsın diye yalvaran gözlerime bakarak hafif hafif ağzına soktu. İyice emip tekrar çıkarttı ve bu şekilde bir süre ıslattı. Başından gövdesine kadar yalıyor, sonra hepsini ağzına sokmaya çalışıyordu. Bunları yaparken diğer eliyle kendisini okşadığını görmem daha da tahrik olmama sebep oldu. Artık kendisini sikmek istiyordum. O gördüğüm manzarada içine giriş çıkışımı hayal eder olmuştum. Kendisine gel demem yeterli oldu ve ne yapmak istediğimi anlarcasına yatağa doğru tırmanmaya başladı. Sikimi bir an için bile bırakmadan dik tuttuğu sikime doğru hafif oturmaya başladı.

İlk girişinde amının dudaklarından kayan sikimin verdiği zevkle gözleri döndü ve “oooohhh” diye uzun bir şekilde inledi. Ne kadar ıslandığını ve yandığını o an daha iyi anladım. Göğüslerimden eliyle destek alarak üzerimde zıplamaya başladı. Ben de o dik ve dolgun göğüslerini sıkıyor, ara sıra da kalçasını iki yandan okşuyordum. Daha sonra elimi sırtında birleştirip kendime doğru çektim.

Dudaklarımı iştahla öpmeye başladı. Bu beni daha da tetikledi ve kalçasından sıkıca kavrayarak alttan aşağı yukarı yakarak hızlıca sikmeye başladım. Ben hızlandıkça inlemeleri artıyor nefes alış veriş kontrolünü kaybediyordu. Boşaldığını bağıra bağıra titremeye başladı. Boşaldıktan sonra bir süre durduk ve üzerime yattı sikimi çıkartmadan.

Dudaklarımı öperek sıranın bende olduğunu söyledi. Sikimi çıkartıp öpe öpe aşağı inmeye başladı. O an ağzıyla boşaltacağını anlayıp heyecanlanmam sikiminde kasılmaların olmasına sebep oldu. Sikimi tuttu ve ağzına alıp hiç çıkartmadan ileri geri yapmaya başladı. Hala amının ıslaklığı ve üzerine tükürüğüyle daha da kaygan yaparak ağzında hareket ettiriyordu.

Daha sonra ağzını en ucuda doğru çekip sikimin başını sıkı sıkı tutup hızlıca eliyle mastürbasyon yapmaya başladı. Ara ara ağzını açıp diliyle oynuyor, nefes alış verişindeki sıcaklığı hissettiriyordu. Bir süre sonra dayanamayıp kasılmaya ağzına doğru boşalmaya başladım. Dudakları aralık olduğu için yarısı ağzından dışarı akıyordu. Akan spermi de sikime sürüp mastürbasyona devam ediyordu. İyice ben boşaldıktan sonra sikimi sertçe emerek ağzını çekti ve ağzında kalan spermleri yutuşunu gördüm.

Sırayla lavaboya geçip kendimizi temizledik ve sarılarak yattık. Sabah alarm ile uyandık ve beraber duşa girdik. Duşta güzel biraz oynaşıp öpüştükten sonra birbirimizi yıkadık. Vücudunu yıkarken sikim yine iyice sertleşmişti ve sikmemek için kendimi zor tutuyordum. Bir an önce hazırlanıp Merve ile buluşmak için aşağı inmem gerekiyordu. Helena da hazırlandıktan sonra kendisiyle telefon numaralarımızı birbirimize verdik. Daha bir süre orada oluğumu biliyordu ve görüşebileceğimizi söyledi.

Uzun uzun beni öptükten sonra odadan çıktı. Ben de bir süre sonra son kontrolleri yaptıktan sonra odadan çıktım ve aşağı Merve ile buluşmak için asansöre bindim.