Karımı yoldan çıkardım

Sosya medyada paylaş:

Selam ben uzun zamandır bu sitede hikayeler ukuyorum ve bende hayal ettiğim bir hikayeyi buraya yazma gereği duydum, yani gerçek değil ama bana göre yaşanmalı …. yorumlarınızı bekliyorum.

Ben Cenk 44 yaşındayım eşim Canan ise 40 yaşında oldukca güzel bir vücut yapısına sahip.
Eşim tesettürlü ve çekingen olduğundan bunca sene evliliğimize rahmen sex konusunda bana karşı çok sessiz. Ben ise sex konusunda tabular tanımayan birisiyim. Yani birbirine tam zıt.

Bizim sex hayatımız cok monoton geçiyordu … yani bildiğiniz yat birkaç GIR ÇIK… GEL GIT… BITTI Mesela eşimi hep götünden sikmek istedim vermedi yalamak dersen 20 yıllık evliliğimize rahmen 5 sefer anca yalamıştır. Ancak arada sirada film izleriz, ben özellikle zencili ve anal filmlerini tercih ederim. Belki aklına yatar ve azar diye…

Bir gün alış veriş yaparken sebzelerin önünden geçerken askıma bunlara bak dedim göstermiş olduğum bir file içinde zenci yarrağını andıran kabaklardı. Sessizce bunlar sana girse nasıl olur dedim, saçmalama cevabı geldi ama ben genede icimdeki hissi dinledim ve onları aldım. Iyiki almışım….

Eve gidince onu azdırmak için elimden geleni yaptım. Sonunda standart sikişimize başladık, ben ise birkaç gitgelden sonra ya ben gelcem galiba dedim eşimin tepkisinden beli oldu ki fena azmış.
Ben gelmeden hemen, dur bi saniye dedim ve mutfakdan kabakları getirdim… hangini istersin dedim… tepki yok.

Yani saçmalama kesinlikle olmaz falan… YOK, bu sessiz cevap bana devam et mesajı olmuştu. Ben hemen seçim yaptım benim sikimden çok daha iri, uzun ve ucu hafif buruk olanını seçtim, G noktasını bulmak mümkün olabilir diye düşündüm. Çabukcana bir preservatif geçirdim ve karımın amına dayadim….

Karım bi oh çekti ama girmiyordu hemen amını yaladım ve kabağıda da tabiiki tekrar dayadim ve başı amına dalınca, karımı o güne kadar duymadığım bir zekle inlediğini fark ettim.

O inledikçe bende zevke geliyordum ve pompalıyordum, birkaç dakkika pompaladım aynı anda yaladım ve göt deliğine başparmağımı dayadım ve neticede karıma öyle bir orgazm yaşatmış oldum ki cığlıklar içinde geldi.

Kabagi zaten orgazm esnasında çıkarmıştım, ve biraz bekledim yaşadıklarını hisetmesini istedim.
Sıra bana gelmişti, sikimi dayadım anında içinde kayboldu tabii ki, öyle bir kabakdan sonra normal.

Yani yanlış anlaşılma olmasın benim sikimde çok kücük değildir karımın amını iyi genişletmişim ki
sikim çok rahat gidip geliyordu. Bu genişlemeden olucak ki, benim gelmem iyice geçikti ve ben gelene kadar
karım iki sefer daha gelmişti.

Ben duşa gittim döndüğümde karım beni uzun zamandan beri öpmediği bir hevesle öptü
ve teşekkür ederim aşkım dedi ve duş almaya gitti.

Birkaç gün sonra baktım ki eşim bana frikikler falan veriyor, yani adeti değildir böyle hareketler, ilgimi çekti tabii ki. Aklıma hemen bu galiba kabağı sevdi diye geçti ve ben frikiklerine cevap vermek için fırsat kolladım.

Bi ara masanın önüne dikilmiş birseyler yapıyordu, arkası bana dönüktü geçtim arkasına ve kalkmış olan sikimi dayadım götüne. Dikkat et acarım yoksa bunu dedim, onu sen kesinlikle açamazsın cevabı aldım.

Göttünü sikme isteği bende bir saplantı haline gelmişti. Sen önce amımı memnun et dediç
Bu eşimin normal hali değildi. Tamam dedim ve yüzüstü masanın üzerine yatırdım ama ayakları yerdeydi
yani bir nevi önümde domalmış oldu.

Etteğini kaldırdığımda ne görsem beğenirsiniz….
altında kilot yok, yani sikişmeye hazırmış ne zamandır. Bu ne hal kilotsuzsun dedim, evet beni dağıtmanı istiyorum, hemde çok istiyorum demez mi… Bi an lan bu gerçekten benim karım’mı diye aklımdan geçmedi değil yani.

Karım korunmadığı için genelde ben lastik kulanirim, simdi marka adı vermeyem ama dışı tırtırlı .. ben çoğunu denedim ve en güzel orgazmı bu çeşitle yaşadığına inanıyorum. Neyse gelelim karımın benim önümde domalmış bir vaziyette masa üstüne uzanmasına, iyice kalkmış olan sikimi dayadım amına ve bi kökledim OHHHH çekdi, öyle ıslanmışki sikim süper kayıyordu prezervatif takmadığımı bildiğinden hadi git lastiklerini al dedi. Lastiklerini yani lastık tak değilde lastiklerini al… bi an düşündüm neden böyle dedi diye prezervatiflerim yatak odasında oraya gitmem için mutfağın yanından geçmem gerekiyor Aşkım kabakları görüncek vaziyette ortaya çıkarmış.

Şimdi emindim gene kabaği tatmak istiyordu aldım kabaklarıda yanima odaya geçtim. Masa odanın ortasında olduğundan askımında halen yüzü kapıya doğru masa üstünde yarı yatmış şekilde bekliyordu.
Hiç onları neden getiriyorsun falan demek yok, sadece yüzünde bir tebessüm fark ettim sanki.

Ben bir lastik kendime bir de geçen gün kulandığım kabaktan daha iri olan bir tanesine takdim.
Ve sikimi amına tekrar geçirmeye başladim ve sikmeye devam ettim.

Benim maksattım başka idi, karımın kabağı istemesini bekliyordum… aradan fazla zaman geçmedi,
Karım bana döndü hadi soksana getirdiklerinden sokmayacaktın neden getirdin dedi. Bende bunu bekliyordum hemen sikimi amcığından çıkardım ve bu kabak çok daha iri olduğu için biraz kaydırıcı jel sürmüştüm aşkım farkına varmadan öyle şeyleri hiç sevmez (gerceği kabaklarıda istemiyordu) ben dayadım kabağı bunun amına biraz zorlandı ama girdiğinde karımı duymalıydınız zevkden dolayı nasıl ses çıkaracağını bilemiyordu ama hemen hemen şöyle bi sesdi aaahhrrrrggg bu ne lan manyak devasa birsey bu….. amım yırtılçak salak… bu kadar büyük şey amıma sokulurmu deyince ben tabiiki anında durdum.
🙂 sen mısın duran hadi ne durdun köklesene demeye basladı şimdide…. şimdi bayılcam amanın aman ne duygular varmış kaçırdığım oooooohhhhhhhhh devammmm hadi vurdur kökle şunu, daha hızlı daha hızlı…. derken öyle bi sesli geldi ki kesin sokaklardan duyulmuştur.

Ben o kadar bağırmasaydın dediğimde, kocam beni doyuruyor tamam belki kendi yarağınla değil ama neticede senin fikrindi, kime ne dedi… kabak aşkım gelirken dışarı çıkmıştı, ben aldım yerini ve bu sefer sikimi soktuğumda inanın önceki dar alan yoktu sikimi karım hissediyormuydu bilmiyorum. Benim gelmem iyice geçikti, bu her açıdan iyi bir durumdu, sanırım 20-25 dakkika kadar sonra bende nihayet gelmiştim. Artik her alış verişimizde kesinlikle, salatalık, kabak veya patlıcan bulunuyor. Karım mutlu olunca bende mutlu oluyorum…. şimdi Karımı en yakın arkadaşımla birlikte sikmeyi planlıyorum… ikisininde haberi yok daha.

şimdilik bu kadar… yorumlarınızı bekliyorum!!