Kocam dövünce aldattım

Sosya medyada paylaş:

Merhaba arkadaşlar, ben Yasemin, 35 yaşındayım, 17 yıllık evliyim ve Almanyada yaşıyorum. Almanyaya kocam getirdi beni. Kocam 39 yaşında, ismini vermek istemediğim tanınmış bir fabrikada işçi olarak çalışıyor. Benim hikayem karılarını döven erkeklere ders olsun. Evlendik evleneli kocam hep Maçodur. Dediği dedik, ondan iyi bilen olmaz tavırları ve hep benim diyen davranışlarıyla beni usandırmıştı. Fakat sikmeye geldi mi, canım gülüm der, işi bitince yine o Hanzo tipine bürünürdü.

En son beni hiç yere dövmüştü. Dövme sebebi de yemekti. Söylemesi ayıp, birgün önce Karnıyarık yapmıştım ve yarısı artmıştı, ben de israf olmasın diye, ertesi gün akşam yemeğinde pilavla salata yaptım ve kalan Karnıyarıkları da ısıttım. Kocam da, “Ne ulan bu? Her gün aynı yemeği getiriyorsun önüme! Akşama kadar evde götünü büyüteceğine, kocana doğru dürüst yemek yap, amına koduğumun Orospusu seni!” diye vurmuştu. Beni dövmesine değil de, bana “Orospu!” demesine çok üzülmüştüm ve “Ne Orospuluğumu gördün şimdiye kadar?” deyince, “Orospuya bak birde cevap veriyor!” deyip birtane daha vurmuştu.

Beni dövmesi ve bana “Orospu!” demesiyle o anda içimde bazı duyguları da öldürmüştü. İçimden, (Demek Orospu haa? Ben sana gösteririm Orospuluğu!) deyip sesimi kesmiştim. Bu olaydan sonra kocamla sadece o isteyince sikişiyordum. Beni hayvan gibi sikip, işi bitince de sırtını dönüp yatıyordu. Kocamın bana, “Orospu!” demesi çok ama çok kırmıştı beni.

Alt kattaki Alman komşum Walter beni her görüşünde elimde bir şey varsa alır kapıma kadar getirirdi. Çok nazik bir erkekti. Bir sabah yine elimde poşetlerle Süpermarkt’tan gelirken beni görüp elimden poşetleri aldı ve yukarı getirdi. Ben de, “Lütfen içeri girin, her dafasında yardım ediyorsunuz, bir kahvemi için!” dedim. “Rahatsız etmeyeyim…” diye önce teklifimi geri çevirdi, ama ısrar edince girdi. Çocuklar okulda, kocam da işteydi. Kahveleri yaptım, karşıklıklı oturduk ve sigara içiyorduk.

Alman komşum Walter gayet kibar birisi idi. Konuşurken birden, “Geçen gün kavga yaptınız herhalde, sesiniz aşağılara geldi.” dedi. Kıpkırmızı olmuştum, “Evet, kocam beni dövdü!” dedim. Walter, “Neden Polis çağırmadın? Bu devirde kadın dövmek mi?” falan diye hayretle yüzüme bakıyordu. Benden cevap çıkmayınca, “Nasıl olur bu? Kocanı mı aldattın yoksa?” deyince, “Hayır, kocam Maço bir erkek!” dedim. Adam gülerek, “Evet, bence bu bütün Türk erkeklerinin sorunu!” deyip beni sakinleştirmeye ve teselli etmeye çalışıyordu.

Bense utandığımdan konuyu değiştirmeye çalışıyordum, “Sen neden evli değilsin?” deyince, Walter, “Kızarkadaşım var, ama evlilik istemiyoruz, serbest seksten yanayız, o istediği erkekle ben de istediğim kadınla birlikte olma özgürlüğüne sahibiz, birbirimizi kısıtlamıyoruz.” dedi. Kahvelerimiz bitince, tazelemek için mutfağa gittim. Mutfakta (Neden Walterle sikişmiyorum ki?) diye düşünmeye başladım. Hem öküz kocam boynuz takmalıydı, kocamdan intikamımı Walterle sikişerek alacaktım.

Kahveleri tazeleyip geri geldim. Walter yine gayet nazikçe teşekkür ederek kahvesini aldı. Ben bu sefer bacak bacak üstüne atıp, farkında değilmişim gibi eteğimin açılmasını sağladım. Walter bacaklarımdan gözünü alamıyordu. Başladı, “İnsan böyle güzel karısını döver mi?” falan diye…

Yavaşça yanına yaklaştım, kahve fincanını elinden alıp sehpaya koydum ve “Walter senden bir ricam var!” dedim. “Lütfen buyurun!” deyince, “Beni sikmeni istiyorum, hemde şimdi!” dedim. Adam şaşkın şaşkın bakıyordu sadece. “Lütfen beni sik!” dedim ve dudaklarından öpmeye başladım. Şaşkınlığını atan Walter bana karşılık vermeye ve beni soymaya başladı.

Öyle nazikti ki, elbisemin her çıkardığı parçasını güzelce yere bırakıyor ve soyduğu yerleri öpüp yalıyordu. Birkaç dakika sonra tamamen çıplak kalmıştım. Walteri elinden tutup yatak odasına götürdüm. İstiyordum ki kocama boynuzu kocamın kendi yatağında taksın. Beni yatağa uzatıp kendisi de soyundu ve amımı yalamaya başaladı. Öyle güzel yalıyordu ki amımı, kendimden geçiyordum. Derken dudaklarını ve dilini götümde hissetmiştim. Öküz kocam birkere bile öpmemişti götümü. İyice azmıştım, artık, “Bitte Fick Mich!” diye inliyordum…

Walter beni üzerine aldığı gibi 69 yapmış ve sikini ağzıma vermişti. Siki ben yaladıkça büyüyordu. Kocamın siki kadar vardı büyüklüğü. Amım ve götüm yalanırken defalarca Orgazm olmuştum, sırıl sıklam olmuş amım yanıyordu. “Ne olur sok artık!” diye üzerinden indim ve domaldım Walterin önüne. Yavaşça sikini amıma soktu ve belimden tutup gidip gelmeye başladı. Tam karşımda kocamla ikimizin düğün resmi vardı, gözüm oraya takılınca sanki kocam görüyormuş gibi hırsla ve zevkle sikişmeye başladım.

Walter de bana ayak uydurup hızlanıyor, hızlandıkça da yatak ileri geri sallanıyordu. Walter kocamın sikmediği gibi çok ustaca sikiyordu beni, içimde hızlanıyor, birden yavaşlayıp, sonra birden hepsini köklüyordu. Walter beni altına alıp sikmeye başladığında ise artık iyice delirmiştim. Kocamdan daha iyi sikiyordu, en önemlisi kocam şimdiye kadar çoktan boşalmıştı. Ve ben şimdiye kadar almadığım zevki ve tadı alıyordum. Amıma pompalarken memelerimi yalıyor, boynumu hafif hafif ısırıyordu. Adamın altında delirmiş gibi inliyordum…

Beni yarım saate yakın siktiğinde ikimiz de yorulmuş ve terden sırılsıklam olmuştuk. Öyle güzel sikiyordu ki, şimdiye kadar siktirmediğime pişman oldum. Sonra birden, “Jasmin geliyorum!” dedi (Yasemin diyemediği için bana hep Jasmin der). Ben de, “Lütfen içime boşal, çıkma içimden!” dedim. Son bir kez bana kenetlendi ve kendinden geçmiş bir vaziyette içime boşaldı. Önce hiç konuşmadık, dakikalarca beni okşadı, öptü.

Siki amımın içinde küçülünce kalktı ve “Artık gideyim!” dedi. Ben de, “Gitmeden senden bir ricam olacak, lütfen kimseye birşey söyleme, biliyorsun ben evliyim ve evli kalmak istiyorum. Bu kocamdan intikam içindi!” dedim. Walter de eğilip beni birdaha öptü ve “OK!” deyip gitti.

Ben de kalktım ama banyo yapmadım, Alman komşumun dölleriyle dolu amımı kocama yalatıp siktirecektim. Yaptım da! Bu da üstüne kapak oldu!

Karılarını döven erkeklere ders olsun!