Kuzenim ile birlikte annemi siktik :)

Sosya medyada paylaş:

Zengin bir ailenin tek oğluyum ve adım da Ozan. Benim akraba olarak sadece teyzem var. Babam da tek delikanlı olduğu için hala amca falan yok. Bu yüzden teyzemlerle de çok sık görüşürüz. Aynı yaşta kuzenim de olunca daha da samimi olduk. Çünkü kuzenimle çok iyi anlaşıyoruz. Neyse her hafta sonu ailem ve teyzemlerle birlikte babama ait olan dağ evine gider orada keyifli zaman geçirirdik. Ancak en son gideceğimiz hafta sonunda babam ve eniştem bize katılmadı.

Çünkü babamın işleri yoğundu o gelmeyince ben sıkılırım diyerek eniştem de gelmedi. Bizde annem ben teyzem ve kuzenim birlikte gitmeye karar verdik. O zamanlar yaşımızın da verdiği bir enerjiyle yerimizde duramıyorduk. Kuzenim benden biraz daha yapılıydı ve insan ilişkileri de benden daha kuvvetliydi. Neyse dağ evine geldik ve hemen odalarımıza çıkarak eşyalarımızı bıraktık. Kuzenim ve ben üst katta aynı odada kalacaktık. Annem ve teyzem de alt kattaki odalara yerleşmişlerdi.

Biz üst katta yol yorgunluğunu atmak için biraz uzanmıştık ki o sırada annem seslendi. Hadi meyve hazırladım gelin birlikte tv izleyelim diyordu. Neyse biz de kalktık ve kuzenimle aşağıya indik ama indiğimizde de gözlerimize inanamadık. Annem ve teyzem minicik birer şort giymişler neredeyse şorttan götleri görünüyordu. Ben annemi daha önce hiç bu halde görmemiştim.

Ama ne annem ne teyzem bizim orada olmamızı hiç umursamadı ve orada o şekilde uzanmaya devam ettiler. Bundan da fazlasını yaptılar ve bize kadın vücudu görüp görmediğimizi sordular. Biz şaşkın şaşkın kuzenimle birbirimize bakarak kafamızı salladık hayır dedik. Ama annem ve teyzem de sürprizler bitmiyordu. Annem teyzeme dönerek hadi o zaman artık onlara kadın neymiş gösterelim dedi. Kuzen de ben de şok içerisindeydik. Olacakları şaşkınlıkla beklemeye başladık.

Taki annem ayağa kalkarak dans etmeye başlayana kadar. O dans ederken daracık şortundan kabarmış amı net olarak belli oluyordu. Kısa boyu ve biraz toplu olması nedeniyle de annemin memeleri tombuldu ve biz bakarken karşımızda sallanıp duruyordu. Annem bir yandan dans edip bir yandan soyunmaya başladığında biz artık ne yapacağımızı bilemez bir hale gelmiştik. Annem resmen karşımızda striptiz yapıyordu ve bunu daha da ileriye götürerek karşımızda amını okşamaya başladı. Sonra da teyzemi yanına çağırdı. Hemen yerinden kalkan teyzem ayakta annemle sevişmeye başladı. Önce biraz birbirlerini okşadılar ve sonra da öpüşmeye başladılar. Biz de bu sırada kuzenimle iyice azmıştık. Onlar birbirini emip yalarken biz de yaraklarımızı okşamaya başladık. Bizim zevke geldiğimizi anlayınca biraz da birbirlerinin amını yaladılar ve sonra yanımıza gelerek bizim yaraklarımızı ortaya çıkardılar.

Annem benim yarağımı teyzem de kuzenimin yarağını ağzına almış deli gibi yalıyordu. O an olanlara inanamıyordum ama artık ok yaydan çıkmıştı. Sonra ikisi birden kalkıp koltuğa oturdular ve önümüzde amlarını açtılar. Biz de kuzenimle annelerimizin amına yapıştık ve yalamaya başladık. Müthiş bir şeydi. Onlar inledikçe biz daha da fazla zevk alıyorduk. Yaklaşık 10 dakika yaladıktan sonra hadi artık sikin dediler. Hala olanlara inanamasak da hemen yaraklarımızı annelerimizin amlarına sürtmeye başladık ve yavaş yavaş içlerine girdik. O an kuzenimle ikimiz de aynı şeyleri yapıyorduk. Çok ilginç anlar yaşıyorduk. Nihayet annelerimizin amına girdikten sonra git gellere başladık. Ama bu azgınlıkla daha fazla dayanamadık ve amlarına patladık. Biz boşaldıktan sonra onlar da rahatlamak için kendi amlarını okşadılar ve boşaldılar.

Tatilde kaldığımız iki gün defalarca sikiştik onlarla.