Kocalarımızı değiştik sonra grup seks yaptık

Sosya medyada paylaş:

Ben Deniz 35 yaşındayım, 165 boyunda 58 kğ esmer beyaz tenli seksi bayanım. Eşim Ünsal 37 yaşında 175 boyunda 74 kg ağırlığında yakışıklı biridir. 15 yıllık evliyiz. Aile dostlarımız Hande ve Mert de 16 yıllık evliler aşağı yukarı bizle aynı yaştalar. Evlendiğimiz günden bu yana ailece görüşürüz. Hande bende kısa güzel bir bayandır. Mert ise 185 boyunda yakışıklı uzun boylu biridir. İlerleyen yıllar içersin de gecelerimizin hızı yavaşlamaya başladı. Bu durum sadece bizim için geçerli değilmiş. Hande ile arada dertleşirdik. Onlarda da durum bizim gibiymiş. Ortaya çıkan bu durum beni çok etkiledi. Ben aşırı seks düşkünü biri değilim ama yavaş geceleri de sevmem. Filmler dergiler ile bir kaç yıl daha hızlandık. Sonuç yine aynı yavaşladık. Hande de Mert in durumundan şikayetçi imiş.

Bir gün Hande de sohbet ederken kız nasıl geceleriniz dedi bende aynı değişen bir şey yok dedim. Bende ona sordum sizde nasıl diye. Oda süper dedi. Şaşırmıştım. Nasıl süper yaptınız dedim. Anlattı. İnternetteki eşlerin seks hikayelerini okuyorlarmış Mert’le beraber. Hem okuyup hem o gece hikayedeki kahramanların isimleri ile birbirlerine hitap ediyorlarmış. Gerçekten etkili oluyor mu dediğimde Hande de elbette deneyin görün dedi.

Ünsal seks konusunda tabuları olayan birisidir. Durumu ona anlattım. Oda hikayeye gerek mi var ben sana hande sen bana Mert dersin dedi. Çok şaşırmıştım. Ünsal’a yoksa sen yıllardır Hande’yi mi düşlüyorsun dedim. Yok dediyse de anlamıştım durumu. O da bana sende Mert i düşledin mi dedi ben hayır dediysem de o da ikna olmamıştı sanırım. İçimizdekiler açığa acıkıyordu. O gece defalarca seviştik. Uzun yıllardır böylesini yaşamamıştık. Ünsal bana Hande ben ona mert dedikçe azmış azdıkça da boşalmıştık.

Ertesi sabah konu bir daha açılmadı Ünsal la. Ertesi gün Hande ile bir sohbetimizde ne oldu kız denediniz mi dedi. Evet çok daha ileri gittik dedim. Çok acayip seviştik dün gece dedim. Hande ileri gitmek ne demek dedi. Bende ona açıklayacağımı ancak kırılmayacağını bunun sadece fanteziden ibaret olduğunu söyledim. Tamam dedi. Ünsal bana Hande diye hitap etti bende ona Mert dedim. İşte sonrası sabaha kadar sürdü sevişmelerimiz dedim. Yüzüm kızarmıştı. Hande’nin yüzüne bakamıyordum. Bu arada Hande bastı kahkahayı. Daha yeni mi aklınıza geldi ahmaklar dedi. Acayip olmuştum. Kızım Mert beni kaç yıldır Deniz diye beceriyor biliyor musun dedi. Bende Ünsal’ın karısıyım gecelerimizde dedi.

Çok şaşırmıştım. Aynı zamanda hande ile aramızın bozulmadığına da çok sevinmiştim. Hande kız isimlerimiz değişinde böyle heyecanlı oluyorsa birde kocalarımız değişsek kim bilir ne olur dedi bastı.kahkahayı. Evet nasıl olur acaba dedim. Denemeden bilinmez ki dedi Hande. Kız yoksa gerçekten Ünsal’la beraber olmak mı istiyorsun dedim. Oda sende Mert’le olursan neden olmasın dedi. İstiyor musun dedi Bilmiyorum dedim. Hande de bana yalancı orospu istersin elbette dedi. Bu konuyu kocalarımızla konuşmaya ne dersin dedi. Ben de bilmem ki dedim. Hande de bana dürüst ol kızım istiyor musun istemiyor musun dedi. Sonunda tamam dedim. Acayip heyecan basmıştı içimi. Hade ninde bende farkı yoktu.

Bir gece yine sevişme sırasında mert ve hande nin de bizim isimlerimizle seviştiklerini Ünsal a söyledim. Ünsal acayip heyecanlanmış deli gibi okşuyor öpüyordu beni. Ünsal a Hande yi gerçekten sikmek ister misin diye sordum. Oda Evet .Sen Mert le sikişmek ister misin diye sorunca evet dedim kısık sesle. Ünsal bunun fantezi olduğunu sanıyordu. Sevişmemiz muhteşemdi. Ardından duşumuzu aldık uzandık yatağa ben Ünsal a hande konusunda ciddi misin dedim. Birden durdu Ünsal sen ciddi misin dedi. Evet dedim hande ile konuştuk bunları dedim. Hande seni istiyor dedim. Sende onu istiyorsan bu iş olacak dedim. Ünsal da tabi sende mert in yarağı için yanıp tutuşuyorsun değil mi dedi. Cevabın onun dudaklarına yumulmak oldu. O gece hayatımda ilk defa Ünsal ın ağzıma boşalmasına izin verdim. Adam zevkten kudurmuştu ve beni de kudurtmuştu kocam.

Hande ile hemen buluştuk oda mert ten tamam işaretini almıştı. Artık işi organize etmek Hande ile bana kalmıştı. Kocalarımız hakkında en mahrem bilgilerimizi paylaştık hande ile. Mert tam bir götçü imiş. Mert sikmeden bırakmaz götünü diye uyardı hande beni. Bakarız diyebildim. Bende ona Ünsal ın tam bir yalama ustası olduğunu anlattım. Ve iri yarağı konusunda uyardım. Oda göreceğiz dedi gülerek. Bizim evde olması için anlaştık Hande ile. Zamanı ayarladık. Tüm şahsi temizlik ve bakımlarımızı yaptık. Yepyeni iç çamaşırları aldık. Bir hafta sonu bizim evde buluştuk. Herkes heyecanlı idi. Ortamı içki ile yumuşattık. Mert biracı idi durmadan birasını doldurduk. Ünsal da rakı içti bizimle. Mert içinde hemen etkilenir her şeyi açık açık söylerdi. Daha öncede çok defa bu durumu yaşamıştık. Biz ona alışıktık. Yine Mert girdi doğrudan olaya. Ulan dedi Ünsal a demek beni karıyı sikmek istiyorsun ha dedi. Ünsal da evet sende benim karımı mı sikmek istiyor muşsun dedi. Mert te hemde çoooookkk dedi. O zaman Al karımı ver karını dedi Ünsal Mert’te al hayrını gör Hande orospusunun dedi. İş tamam olmuştu. Kolay da olmuştu mert in patavatsızlığı sayesinde.

Hande Ünsal ın yanına bende mert in yanına geçip oturduk. İçkiler tazelenmişti. İçin acayip olmuştu. Ellerim titriyordu o anın heyecanından. Mert hiç vakit kaybetmeden hemen bacaklarıma dokundu ve bu dokunma kısa sürede okşamaya dönüştü. İnanılmaz bir zevk dalgası kaplamıştı içimi. Karşımda oturan kocamın yüzüne bakamıyor devamlı olarak önüme bakıyordum. Mert elimi tutup aletinin üstüne koydu. Çok sertleşmişti. Yavaş yavaş okşamaya başladım taşlaşmış aleti. Oda benim amımı okşuyor hatta parmağını sokup çıkarıyordu. Mert işini daha rahat yapın diye sandalyenin iyice önüne kaydırdım popomu. Fermuarı açıp Mert in taş gibi olan aletini dışarı çıkardım artık sıcaklığını da hissediyordum. Kafamı kaldırıp baktığımda Hande nin gözleri kapalı inlediğini gördüm. Kocamın sihirli ellerini anlaşılan hande nin amında idi. Mert yerinden kalkıp sandalyeni az geri çekti sonra önüme diz çöküp dilini amıma dokundurmaya başladı. Öyle güzel geldiki bu dil darbeleri benden de inleme sesleri çıkmaya başladı.

Mert küçücük iç çamaşırımı yana çekip dilini artık içime sokup çıkarıyordu. Zevkte kuduruyordum. Hande de kocamın önüne çökmüş yarağını iştahla yalıyordu. Aile dostlarımız tarafında her ikimizde yalanıp bulutlara çıkmıştık. Mert Ünsal a dostum karının amı harikaymış keşke daha önce baksaydım tadına dedi. Ünsal da Senin karında süper yarak yalıyor bende az sonra onun amının tadına bakacağım dedi. Bu konuşmalar beni çok azdırmıştı. Hemen Mert in ağzına boşalmaya başladım. Arka arkaya kasılmalarla mert in ağzına inleyerek boşaldım. Ünsal da Hande’nin ağzına akıtmaya başlamıştı hırıltılar arasında. Mert hiç durmadan yalamaya devam ediyordu. Dudakları ağzı benim sıvılarımla ıslanmıştı. Mert hemen ayağa kalktı ve kocamın yarağını yalamakla meşgul olan Eşi handenin dudaklarına yapıştı. Öyle ateşli öpüşüyorlardı ki anlatamam. Uzun zaman sonra Mert handenin dudaklarını öpmeyi bıraktı ve eşi hande ye nasıl karıcığım dostlarımızın sularının tadı beğendin mi dedi. Elbette aşkım dedi hande.

Hep bu anı düşleyerek seviştik gecelerce dedi. Artık sıra kocamla biz de idi. Bu sefer sandalyeleri yan yana koyduk. Hande ve Mert oturdu biz kocamla önlerine diz çöküp onları yalaya başladık. Mert in siki kocamınkinden kısa ama kalındı. Biz dostlarınızı yalarken onlar da öpüşüyorlardı. Hem mert tin yarağını iştahla yalıyor hemde yan gözle kocama bakıyordum nasıl yalıyor Hande’nin amını diye. Ünsal kendinden geçmiş arka arkaya dil atıyordu Hande’nin kılsız amına. Önce mert patladı ağzıma. Öyle uzun boşaldı ki. Ağzın yüzüm Mert in sıvısı ile dolmuştu. Ardında da Hande çılgınlar gibi inleyerek kocamın ağzına boşalmaya başladı. Hande titreyerek boşalırken Mert yanında boşalan karısının memesini emmeye başladı.

Hande hemen bir orgazm daha yaşadı. Ara vermeden. Bende hemen ayağa kalkarak boşta kalan memesini okşamaya başladım. Kendime inanamıyordum. Bir bayanın memesine dokumuştum. Ve bu durum hande yi hiç rahatsız etmemişti. Kocam amını kendi kocası memesini yalıyor Hande de hala inleyerek boşalıyordu. Kız kudurmuştu zevkten. Bana sende em mememi boş boş durma dedi. Hemen emri yerine getirdim. Acayip bir duyduydu. Hande nin süper orgazmı sona erince Ünsal benim dudaklarıma yapıştı. . Az önce Mert in yaptığı gibi. Dudaklarında arkadaşım Handenin amında akan zevk sularının tadı vardı. Harika bir tat dı. Ünsal ın en büyük fantezisi siklilmiş bir amı yalamaktı.

İlk orgazmlar oral ile gelmişti. Süper olmuştu. Çıplak olarak masaya tekrar oturup birer içki aldık elimize. Herkes mutlu görünüyordu. Ama ben azmıştım. Canım yarak yiyerek inlemek istiyordu. Mert in yarağını okşamaya başladım. Oda hazırmış hemen havalandı. Başımı tutup yarağına doğru yaklaştırdı. Ağzıma aldım başını sonra alabildiğim kadar soktum ağzıma yarak kocamınkinden kısaydı ama kalındı. Mert kocam ünsal a dostum deniz kırk yıllık orospu gibi sakso çekiyor süper karın var dedi. Bu laf beni daha da ateşledi daha bir iştahla emdim yaladım merti. Kocam ve hande de bu arada bizi izleyerek öpüşüyorlardı. Ünsal da mert e dostum hande de süper tam bir ateşli orospu. Sende çok şanslısın dedi. Hande aslında ikinizde hatta dördümüzde şanslıyız dedi. Herkesin iki eşi var tadını çıkaralım bu anın dedi. Mert in ağzının sesk esnasında bozuk olduğunu hande den öğrenmiştim. Durmadan bana kaltak orospu amına koyduğum bibi laflar ediyordu. Ünsal da yatakta benzer şeyler söylerdi.

Alışkındım. Bu laflar sırıtmıyordu ortamda. Hatta hoşuma bile gitmişti. Yarak ağzıma sığmıyordu artık. Taş bibi olmuştu. Bir an önce amında istiyordum bu yarağı. Mert beni kaldırdı tekli koltuğun ucuna oturttu. Bacaklarımı iki yana iyice açıp şu nefis amcığının tadına bakayım dedi ve yumuldu amıma. Süper yalıyordu ama böyle boşalmak istemiyordum. Dili bir amımda bir götümde idi. Sularım yine fışkırmaya başlamıştı. Kocamda handenin amını yalıyordu. Hande inliyordu. Ben yeter artık mert sok artık şu yarağı amıma dedim. Mert kocama dönerek ortak sokuyorum karının amına dedi. Ünsal da durduğun kabahat diple dedi doyur orospu karımı yarağa dedi. Bende senin karının amına sokuyorum bak dedi. Mert döndü baktı karısına giren yarağa bende baktım kocam yavaş yavaş giriyordu handenin amına.

Mert nihayet yarağını amının dudaklarına sürtmeye yarağını am suyumla ıslatmaya başladı. Ben sabırsızlanıyordum artık gir mert ne olursun dedim. Mert girdi yavaş yavaş amının deriliklerine. Derin bir ohhh çektim. İçimi tam doldurmuştu ve ateş gibiydi yarak. Mert te işi biliyordu güzel pompalıyordu. O dibine kadar girdikçe ben uçuyordum. Birinci orgazmımı yaşadım. Hande de yarak altında inlemeye başlamıştı. Ünsalın uzun yarağı handeyi mest ediyordu anlaşılan. Uzun sürmedi Hande çığlık çığlığa boşaldı. Ünsal da Mert e sordu doldurayım karının amını sularımla diye. Mert doldur doldur ben onları içerim ortağım dedi. Ünsal da yığılmıştı handenin üstüne.. Merte aynı anda ben de bir kez daha doruklara çıktım. Süper bir orgazm yaşamıştık hep beraber. Mert amımdan çıkardığı yarağını Hande nin yanına giderek ağzına verdi. Hande hiç tereddüt etmeden benim amımdan az önce çıkan kocasının yarağını emdi yaladı tertemiz etti. Ben de kocamın yarağını ağzıma aldım. Hande nin yaptığını bende aynen yaptım.

Süper bir karışımdı. Tadı değişik ama zevk vericiydi. Arkadaşım Hande nin amından çıkan kocamın yarağını yalamak emmek süperdi. Mert’te hep düşlediği sikilmiş am yalama olayını doya doya yyaşadıı. Kocamın karısının amına doldurduğu ve karısının am suları ile karışan karışımı iştahla yaladı yuttu. Bunu görmek çok tahrik ediciydi. Mert Ünsal a sen bakmayacak mısın karının sikilmiş amının tadına dedi. Ünsal da bir dahakine bakacağım dedi. O zaman boşa gitmesin Hande ile biz yalayalım dedi. Mal senin dostum istediğini yap dedi. Hande ve kocası yanıma gelip başladılar amımı yalamaya. Hande kocasına ammada doldur muşsun kocacığım arkadaşımın amını dedi. Çok değişik bir duygu daha yaşamıştım. Bir bayan tarafından amım yalanıyordu. Hande süper yalıyordu. Zaten bir amı en iyi başka bir bayan yalarmış olayınıda yaşayarak öğrenmiştim o gece.


Mert içeceğini içmiş bir şekilde banyoya gitti. Hande hala yalıyordu beni. İçim acayip olmuş tekrar sulanmaya başlamıştım. Kocam Ünsal bu duruma kayıtsız kalmadı yanımıza gelip memelerimi okşamaya yalamaya başladı. Çok zevk alıyordum. Hande hem yalıyor hem parmağını sokup çıkarıyordu. Titreyerek inleyerek yine doruklara çıktım. Bu arada mert gelmişti. Benim boşaldığımı görünce hemen ağzını yine amçığıma dayadı. Akan sularımı yeniden içti. Ortak dedi Ünsal a Bayıldım Denizin suyuna dedi . Ünsal da doya doya iç ortak dedi.
Bitkin düşmüştüm. Yatıp kaldım oracıkta. Kocam beni kaldırdı banyoya gittik beraber. Duşumuzu alırken nasıl sorun yok değil mi dedim kocama yok aşkım dedi. Çok zevk aldığı söyledi. Salona döndüğümüzde Hande Mert i sırt üstü yere yatırmış yarağının üstünde zıplar halde bulduk.

Ünsal la yanlarına gittik. Ünsal Handenin ağzına verdi duştan çıkan yarağını eğilip Mertin dudakları öpmeye başladım. Mert karısının amını pompalarken beni öpüyor bir eli ile de amımı okşuyordu. Ünsal hande nin memelerini emiyordu. Ben mertin ağzına oturdum yüzüm Hande ye dönük. Mert amımı yalıyordu aşağıdan. Hande de beni kendine çekip dudaklarıma yapıştı. Çok hoştu dudakları süper öpüyordu. Bende karşılk verdim hande ye Ünsal da handenin arkasına geçmiş götünü yalıyordu. Hande deliye döndü zevkten. Dudaklarımı koparırcasına öpüyordu. Çok zevk aldığı belliydi. 2 dakika sürmedi handenin bu şekilde sevişirken boşalması. Öyle bir boşaldıkı bağıra bağıra. Mert hande yi üstünden kaldırdı dili ile hazırladığı benim amcığımı yarağının üstüne oturttu. Hande yana uzanmıştı. Az önce Handeden çıkıp bana giren yarak taş gibiydi. Bende bunu istiyordun zaten. Üzerinde zıplayarak kontrolü ele aldım. Ünsal da boş durmuyor götümün deliğini yalıyordu. Amıma giren yarağı yakından görüp götüme dilini sokuyordu.

Bunu hep istemiştim. Ama memelerim boşta idi. Hande ye işaret ettim oda hemen gelip yapıştı memelerime. İnanılmaz bir zevk yaşıyordum. Her yerim uyarılıyordu. Hiç bitmesin istiyordum bu anın. Mert altımda kocam arkamda hande de memelerimdeydi. Mertin boşalacağını anladım nefesinden, birden bende hızlandım üstünde inip kalkmaya. Mert içime fışkırtıyordu. Onun her damlasını hissettim amımın derinliklerinde. Ben daha boşalmamıştım. Mert bitmişti altımda. Ünsalı yere yatırıp yarağının üstüne oturdum. Amımın alışık olduğu yarak içimdeydi şimdi. Hande kocasının benim amımdan çıkan yarağını vakit kaybetmeden yaladı tertemiz etti. Sonra dudaklarımda öpmeye başladı. Bu tadı artık seviyordum. Az sonra Hande arkama geçti ben ünsal ın yarağında inip kalkarken oda götümü yalıyordu. Hem götümü yalıyor hemde amıma giren ünsal ın yarağını yalıyordu. Dinlenen Mert’te gelip memelerimi öpüp yalamaya başlamıştı. Mert in bu hareketi benim de boşalmamı ateşlemişti. Ama ne boşalma. Her yerim uyarılırken defalarca çıktım zevkin doruklarına. İnlemelerim öyle yüksek sesle olmuştu ki Mert benim dudaklarıma yapışarak apartmandakilerin kapımıza gelmesini engellemişti.

Ünsal da daha boşalma belirtisi yoktu. Üstünden kalktım. Hande Ünsal ı yerden kaldırdı ve yatak odamıza götürdü. Sikilen amları yalama işini atlatması Mert yine. Duşa beraber gittik Mert le. Duştan sonra salonda birer içki daha aldık. İçkilerimizi yudumlarken de sohbet ediyorduk. Bir ara mert bizimkiler ne yapıyorlardır acaba dedi. Gidip bakalım dedim. Yatak odasına gittik kapı açıktı. Ünsal Hande yi domaltmış götünden sikiyordu. Mert kolay gelsin ortak nasıl göt sikmek güzel mi dedi. Ünsal da evet çok çok güzel ortak dedi. Ben daha önce götümü kocama vermemiştim. Ama bu gece Mert ten kaçış yok bibiydi. Üstelik Ünsal da onun karısını götünden sikmişken. Hande nin altına 69 olcak şekilde girdim. Am yalamanın tadına bakma zamanım gelmişti. Kocam götüne soktukça bende hande nin amını yalıyordum. Arada da Ünsal ın yarağını yalayıp ıslatıyordum. Hande de benim amıma yumulmuştu.

Mert gidip içkisini alıp gelmiş ve bizi izliyordu. Kocam götünde gidip geldikçe hande sulanmıştı. Bende ara vermeden amını yalıyordum. Süper bir tadı vardı handenin amının. Yaladıkça yalamak geliyordu içimden. Ünsal daracık göte daha fazla dayanamadı ve derinlerine fışkıttı hande nin. Yavaşça yarağını çekip benim ağzıma soktu ünsal. Bende yaladım kocamı. Ünsal bitmişti. Yatağa uzandı kaldı. Biz Hande ile hala 69 duk. Mert yer değiştirmemizi söyledi. Şimdi Hande altta ben üstte idim. Yine 69 a devam ediyorduk. Hande amını yalarken Mert te götümü yalamaya başlamıştı. Süper bir zevkti. Kocamda götümü yalardı ama aynı anda hem amım hem götüm ilk defa yalanıyordu. Mert bir parmağını götüme soktu. Acımamıştı. Sonra tekrar yaladı. Tekrar soktu derken deliğim genişlemeye başlamıştı. İki parmak olmuştu götümde. Acı duymadım yine hatta zevk bile alıyordum. Hande altımda çıkıp kocasının sikimi emmeye başladı. Ünsal da yattığı yerden bizi izliyordu. Aleti de kendi baygın yatıyordu.

Mert yarağını ıslak amıma soktu yavaşça. O kadar kaygan ve ıslaktı ki kayıp gibine kadar girdi. Harika bir tempo ile sikmeye başladı amımı. Hande yine 69 pozisyonu için altıma yerleşti. Kocası amıma gidip gelirken oda klitorisimi emiyordu. Mert amında çıkardığı yarağının başını götüme sürtüyordu. Sikecekti götümü. Artık bende istiyordum bunu. Hande memelerimi okşayıp amımı yalamaya devam ediyordu. Zevk verdirmeden kocasının götüme sokmasını sğladı. Mert kafasını yavaşça sokmuştu götüme. Biraz acımıştı ama hande süper yalıyordu o zevk acıyı unutturuyordu bana. Benim kendimi sıkmamam gerektiğini söyledi. Sıkmıyordum Mert te acele etmiyordu zaten. Artık aletin tamamı götümün derinliklerinde idi. Yavaş tempoda gidip gelmeye başladı Mert. Kocası götümü sikiyor karısı amımı yalıyor ve kocamda bizi izliyordu. Artık zevk alıyordum. Hızlandı Mert hafif acı ile karışık zevk dalgaları arasındaydım. Kocam yaklaştı baktı götümdeki arkadaşının yarağına. Orospu karım benim bu götü mert e mi sakladın bunca yıl dedi.

Bende evet kocacığım mert iyi sikiyormuş ona sakladım dedim. Ünsal da Handenin amını yalamaya başladı. Mert deli gibi pompalıyordu boşalması çok uzun sürmedi. Derinlerime doldurdu sıvılarını. Çıktı götümden ve ortak gel sıra sende dedi Ünsal a. Ünsal hazine bolmuş gibi handenin ağzından çektiği yarağını götüme soktu. Ünsalın yarağı ince ama uzundu. Kolayca girdi götüme. Ünsal Mert e sağol ortağım açmışsın yolu dedi. Mert te bu benim için zevkti ortağım dedi. Ünsal da boşaldı az önce arkadaşının boşaldığı yere. Hande şimdi yarağın çıktığı göt deliğimi yalamaya başlamıştı. İnliyor, yalıyordu. Bende onun amını yalıyordum deliler gibi. Erkeklerin işini bitirmiştik. Şimdi dillerimizle birbirimizi doruklara çıkarıyorduk. İkimizde aynı anda doruklara çıktık. Acayip olmuştu. 2 kez ben boşalmıştım. Sanırım hande de 2 kez boşalmıştı. Bizde yorgunluk içinde uzandık yatağa. Dört kişi boşalmış mutlu bir şekilde uzanmıştık. Kimse konuşmuyordu.

Rüya mıydı gerçek mi onu düşünüyordu sanırım herkes.