Facebookta tanıştığım 35 yaşındaki evli kadın

Sosya medyada paylaş:

Facebookta kullandığım fake bir hesabım vardı, bu hesapla sayfalara yorumlar yazıp kızların bana dönmesini bekliyorum. Kendini internet ortamında biraz ön plana çıkartmak için maddi durumumu ve son model bmw aracımı ön plana sürüyordum, bu biraz apaçice gelebilir belki ama sizi tercih etmelerinin ilk mesajı yazana kadar önemi çoktu. Neyse bir akşam hesabıma girdiğimde bir hatundan mesaj geldiğini gördüm, gerçek profilini kullanarak mesaj yazmış, havadan sudan konuşmaya başladık. Benim hesabımda resim olmadığı için resmimi istedi, gönderdim hoşuna gitti. Akşam ne yapıyorsun diye konuşmalar açıldıktan sonra akşam buluşma kararı aldık. Benim niyetimin zaten seks olduğu yazılarımdan belliydi. Gittim hatunu aldım ve Mudanyaya gittik.

Mudanyaya gidene kadar konuşuyorduk konuşmalarımızı biraz normal tutsada ben sex hayatı hakkında konuşmaya vs başladım. Mudanyada arabayı manzaralı bir yere çektim. Hava biraz serindi sigara içmek için dışarı çıktık. Arabanın önüne oturduk sigaralarımızı içerken arabanın ısısı hatuna vurmuş olmalıki biraz öne kaçtığını hissettim noldu diye sordum, dediki çok sıcak oldu baksana dedi elimi bu bahane ile hatunun kalçalarına götürdüm evet çok sıcakmış felan dedim. Elimi geri çektim ve sonra tekrar götürdüm ufak ufak kalçalarını sıkarken baya iyiymiş götün dedim hoşuna gitti. Yeşil ışık yaktığını anladım. Arabaya tekrar bindik. Elimi bacaklarının arasında gezdirmeye başladım baktım hoşuna gidiyor bacaklarını okşamaya devam ettikten sonra elimi pantolonun dışından amcığına doğru götürdüm ve bir anda irkildi hoşuna gittiğini nefes alışverişlerinden anladım. sonra kendime doğru çekerek elimi pantolonun arkasından kalçalarına götürdüm.

Yapma felan diyordu ama istediği belliydi. Kalçaları yumuşaktı baya okşuyordum deli gibi. Bu sırada kendimden geçmiş bir şekildeyken pantolonumun düğmelerini açtım ve elini benim aletime götürdüm. O benim aletimle oynarken ben pantolonun üst düğmelerini açarak elimi amcığına götürdüm. Inanılmaz bir şekilde ıslanmıştı ve sıcacıktı. Amcığını göremiyordum ama ellediğim kadarıyla daracık olduğunu hissettim. O benimkiyle oynarken elimi amcığından çıkartıp göğüslerine götürdüm ama göğüsleri çok küçüktü tekrar elimi amcığına götürdüm parmaklarımı soktukça benim sikimi daha çok sıkıyordu kendinden geçtiğini hissediyordum. Kafaya koydum hatunu sikecektim ama ev yoktu. Kadının evine gidecektik ama nasıl yapacaktım. Kadını iyice azdırdıktan sonra hayır diyemeyeceği bir şekilde size gidelim mi, sikimi istemiyor musun ben amcığına girmek istiyorum artık dedim. Nefes alışverişlerinden hayır diyemeyeceğini anladım ve bana çok efsane bir soru sordu.

Eğer sadece 1 kez sikeceksen gitmeyelim hiç ama devamı gelecekse gidelim dedi. Yola çıktık ve ben hatun fikri değişmesin diye halen elimin birini hatunun amcığından çıkartmadım. Bir kısmını yolculuğun böyle geçirdik. Bende işimi sağlama almak için 1-2 redbull aldım benzinlikten ve eve gittik hatunun. Bana biraz müsade dedi ve banyoya girdi Banyodan çıktığında mini etek ve askılı bir tişörtle gördüm benim alet iyice kalkmıştı. Yanıma oturdu televizyonu açtı klip izlemeye başladı ben ise tekrar elimi vücudunda gezdirip onunla oynuyordum iyice azdırdıktan sonra amcığı tekrar sulandıktan sonra pantolonumu çıkardım sonra boynundan yukarı doğru yalamaya başladım. Odaya geçelim dedi odaya geçtik. Evet eteği bir sıyırdım inanılmaz güzel üstünde boncuklar olan g-stringi ile karşı karşıyaydım. incecik ipi vardı.

Ne yaptıysam hatuna aletimi yalatamadım. Azgınlığın etkisiyle hemen sikimi amcığına soktum ama git gel yapmadım. Soktum bekledim ve çıkardım. Sonra tekrar soktum tamamını ve çıkardım 2-3 kere böyle yaptıktan hatunun kulağına eğildim. Sikme mi istiyor musun amına kodumun kaltağı fahişesi dedim. Hoşuna gitti heralde hadi sik artık sikini sok amcığıma felan durma lütfen yalvarıyorum dedi. Tam lafını bitirdikten sonra kökledim sikimi içine ve orda kaldım. En son ne zaman yedin dedim. Amcığın daracık çok hoşuma gitti dedim. Gülümsedi 2-3 ay oldu dedi. 2-3 aydır yarrak girmemiş amcığını sikiyordum hatunun ama amcığı daracıktı. 18 yaşında kız arkadaşlarımda oldu onlarda bile bu kadar daracık amcık bulamamıştım. Herneyse hatunla 2-3 pozisyon değiştirdikten sonra boşalayım mı diye sordum evet şimdilik yeter dedi ve prezervatifimi çıkartarak göt deliğinin üstüne boşaldım. Korunmadığını söyledi ve göt deliğinden amına girmesin diye eliyle ordaki tüm döllerimi yukarı doğru çektirerek avucuna aldı ve sikime sürdü tekrardan. Ben yalamasını isterdim ama sikimi bile yalamayan kadının spermlerimi yalamayacağını düşündüğüm için teklifte bulunmadım.

Sonra tekrar salona geçerek tv izlemeye başladık. 15-20dakika sonra benimki tekrar hareketlendi. Evin camından sürekli dışarıyı seyrediyordu tv izlerken cam açık ve biz yarı çıplak oturuyorduk. Ben tekrar oynamaya başladım hatunla benimki hareketlendi tekrar ve pantolonumu çıkardım, dışarıdan içerisi gözüküyordu baktım tepki vermedi. Altındaki eteği sıyırdım iyice vücudu çok güzeldi elimi amcığına götürdüm. onun elinide alıp sikimle oynattırmaya başladım. dışarıdan birisinin bizi görme ihtimali olduğundan daha heyecanlı oluyordu benim sikim tekrar taş gibi oldu. onunda amcığı iyice sulanmıştı. bu sefer burda yapalım dedim. Güldü, dışardan görmesinler dedi. Görseler daha güzel olmazmıydı dedim. Onunda teşhirden hoşlandığını anlamıştım konuşmasından. hatunu kucakladım alta oturdum ve koltukta üstüme oturdu. Sikimi biraz tükürükledikten sonra hatunun daracık amcığına soktum.

Dışardan içerisi hemen hemen görünüyordu çok heyecanlıydı.Bununda verdiği zevkle yaklaşık 10-15dakika boyunca git gel yaptım. ve boşalacağım anda sikimi çıkardım hatunu yere çöktürdüm ve prezervatifi çıkartarak hatunun küçük göğüslerine attırdım. O heyecanla inanılmaz döl boşalmıştı benden. Sonra 3. partiyide yaptık ve ev gittim. Hatunun hoşuna gittim sanırım 2-3 günde bir beni çağırıyordu. 1-2 hafta takılıp siktikten sonra hatun aramamaya başladı. Bende şimdi başka birini buldum 🙂 Bu seferki hatun yalamayı ve yutmayıda çok seviyor 🙂 İlk defa yaşadığım bir anımı paylaştım. Umarım beğenirsiniz.