Karımın başka erkeklerle seviştiği fantezisi

Sosya medyada paylaş:

Karımın başka erkeklerle seviştiği fantezisi bende yeni değil aslında. Uzun süredir hayallerimde olan bir şey. Ne zaman aklıma gelse hep aklımdan çıkarmaya çalışırdım. Ama gördüm ki bu fanteziyi kuran tek erkek ben değilmişim. Geçen sene bu konuyu karıma açtım. Senin tavsiye ettigin siteleri gösterdim. Bir kaç tanesinde profil de açmıştım. Oradaki üyeliklerimizi gösterdim. O kadar ters bir tepki gösterdi ki anlatamam. Bunun sadece bir fantezi olduğunu söylemem bile onu sakinleştirmedi. Haftalarca küs kaldık. Sonra konu zamanla soğudu ve unutuldu.

Bir kaç at önce bana internette tanıştığı bir adamdan söz etti ve ondan çok hoşlandığını söyledi. Açıkçası benim için tam bir şok oldu. Böyle bir şeyi gerçekten beklemiyordum. Şaşırdım ama çok da heyecanlandım. Peki onla görüşmeyi düşünüyor musun? Diye sordum. Bilmem belki dedi. Ama başka bir erkek tarafından arzulandığını bilmek hoşuma gidiyor dedi. Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim. Eğer istersen onla olabilirsin dedim. Ama daha der demez içimi bir pişmanlık duygusu kapladı. Öyle bir şey düşünmüyorum dedi eşim. Sadece sanal bir şey bu.

Bu cümleyle rahatladım. Ve o gece deliler gibi seviştik. Birkaç gün sonra şeytan dürttü beni eşimin laptopuna girdim. Maillerine ve skype hesabına baktım. O adamla haftalardır konuşuyormuş. Adama resimlerini göndermiş. Eşim de ona kendi resimlerini. Skype de günlerce konuşmuşlar. Hem de en edepsiz kelimelerle. Okurken kalbim duracak sandım. O adamla skype de defalarca sanal seks yapmış.

Eşim kuaförden dönünce ona her şeyi anlattım. Skype deki geçmişi okuduğumu ve mailleri okuduğumu söyledim. Kıpkırmızı oldu. Tamam tamam sorun yok. Zaten bu fikir ilk benden çıkmıştı diyerek onu biraz rahatlattım. Bana sarıldı ve seni seviyorum dedi. Ben de seni seviyorum aşkım diye karşılık verdim. Peki skype de yadıklarını gerçekten yaşamak ister miydin? Diye sordum. Belki bekar olsam isterdim ama sen varsın o yüzden istemem dedi. Peki ben izin versem gene de yapmaz mısın? Diye sordum. Lütfen aklımı daha fazla karıştırma dedi. Peki susuyorum ama bilmeni isterim ki böyle bir şeyi yaşamak istersen ben sana izin veriyorum. Dedim. Ve bana evet biliyorum dedi ve sarılıp öpmeye başladı. Sevişmeye başladık. Skype de o adamla yazışmalarındaki gibi sevişiyordum. Ağzımı bacak arasına götürürken “ o adamın sana bunu yapmasını istiyordun, değil mi?” diye sordum. Başını evet anlamında salladı. Kalbim duracak sandım.

Haftalardır bu fantezi ile sevişiyoruz. Artık ben evdeyken bile çekinmeden o adamla skype de chatleşiyor. Hatta bir keresinde o adamla skype de chatleşirken masanın altından sessizce girip bacaklarının arasına ağzımı dayadığımda kendini kaybetti. Adama beni kameradan görmediği için eşimle baş başa görüştüğünü sanıyordu. Ben işi ilerletmeye başlayınca eşim laptopu pat diye kapadı. Ve bir kaç saniye sonra sarsıla sarsıla boşaldı.

Geçenlerde yatakta sohpet ederken o adamla olmak isteyip istemediğini tekrar sordum. Başını olabilir anlamında salladı. O zaman eve çağır dedim. Ay yok olmaz. Sen varken ben bir şey yapamam dedi. İstersen ben evde yokken çağır dedim. Bilmiyorum. Aslında beni sürekli evine çağırıyor ama ben her defasında hayır diyorum dedi. İstersen onun evinde de gidebilirsin dedim. Anladım. Tamam. Belki. Bilmiyorum dedi. Bu cevaptan ben bir şey anlamadım ama üstelemedim daha fazla.

Bütün gün işteyken bunu düşünüyorum. Eve dönerken eşimi yatakta o adamla yakalayacağımı düşünüyorum. Ama şu ana kadar herhangi bir şey olmuş değil.. Bir yandan ya o adama kapılırsa diye korkuyorum bir yandan da bunun bir an önce olmasını istiyorum. Bilmiyorum bu durumumda olan kaç koca var ama benim durumum bu.

Paylaşmak istedim sadece.