Annemi siken siken buralar güvenlikçi Recep abi

Sosya medyada paylaş:

Siteden beni tanıyanlar bilir. Annem tam bir yarrak delisi milftir. Sikilmeden duramaz, utanma duygusu yoktur. Şu an kendisi 45 yaşında olmasına ve yoğun çalışma temposuna rağmen hala vücudu dipdiri. Fiziksel özeliklerinden bahsedecek olursam; beyaz tenli, 1.70 boyunda, fit, dimdik ve koca memeli (ölçüsü 34D), yine büyük ama sıkı götlü (lömbür lömbür değil yani sımsıkı), kusursuz sütun bacaklı, uzun kumral saçlı ve koca kahverengi amı (sikilmekten karardığını düşünüyorum) olan, ben dahil herkesin sikmeyi düşlediği bir hatundur. (Bu yüzden iğrenç mahalle karısı resimlerinden nefret ediyorum, iğrenç iğrenç karı resimleri yükleyip durmayın!)

Bahsedeceğim olaylar tamamen gerçek, bundan 8-9 yıl önce olmuş olaylar ve hepsi beni psikolojik yönden ciddi etkiledi. Böyle şeyler yaşamasaydım, şimdiye muhtemelen daha sağlıklı bir birey olabilirdim ama işte.

Şimdi bahsedeceğim anım 2005 yazında gerçekleşti. Babam iş nedeniyle şehir dışındaydı ve zaten o zamana kadar defalarca babamı aldattığına emin olduğum annem, kendini bana bakmakta yükümlü hissettiği için (o zamanlar anaçtı, şimdi değil) dışarılarda sürtüp kendini siktirecek vakit bulamıyordu, hep evde benimleydi.

Oturduğumuz sitede pek yaşıtım olmadığı için zamanımı güvenlik görevlisi olan Recep abiyle (isim de orijinal, okuyunca beni hatırlasın pezevenk) abuk subuk futbol muhabbeti yaparak geçiriyor, hatta akşam bize yemeğe gelse de muhabbete devam etsek diyordum. (o zamanlar malmıştım) Anneme bu fikri söyleyince, başta “iğrenç kıro herifin tekini evime sokmam” vs. dese de sonra razı oldu. (o sırada benim için kabul ettiğini düşünsem de şimdi sikilmek istediği için mi yoksa gerçekten beni düşündüğü için mi kabul etti emin olamıyorum) Bu haberi Recep abiye verdiğimde eliyle pantolonun üstünden sikini sıvazladı ve zevkle geleceğini söyledi. Recep abi de 25-30 yaş arası epey kıllı, kirli sakallı, saçına memoli gibi jöle süren, gerçekten kıro herifin tekiydi.

Neyse aldım bunu, gittik eve. (Annem utanmazın teki olduğu için işe giderken orospu gibi giyindiği, yaz-kış demeden kısa etek ve dekolte bluz giydiği, evde da haliyle sutyensiz atlet ve kısacık şortla gezdiği için bu tür olaylara alışıktım.) Yine de eve tanımadığı bi herif gelirken en azından bi sutyen takar diye umuyordum ama yok, annem kapıyı meme uçları kumaşı delip geçecekmiş gibi duran askılı dekolte bluz ve götünü zor kapayan kısacık şorttan oluşan ev kıyafetiyle açtı.

Üstüne bir de orospu gibi “Hoşgeldinizzz!” diyerek Recep abiye sıkı sıkı sarıldı. Recep abi o zamana kadar çadırı çoktan kurmuş olacak ki, annemin vücudunu bastırdığında hissettiği şey onu kurnazca gülümsetti. Sonra sofraya oturduk, yemek esnasında Recep abinin anneme bakıp bakıp sikini sıvazlaması dışında pek bir şey olmadı. Ardından oturup çay içme seansı başladı. Ben sikişeceklerini, ikisinin de ne kadar aç olduğunu biliyordum ve izlemek istiyordum. Annemle babamın odasında yapsalar izleyemeyecektim ve zaten annemin de orada yapmak istediğini sanmıyordum ama salonda yapsalar salonun kapı deliğinden müthiş bir manzara görebilecektim.

Çok yorgun olduğumu, yatmaya gitmek istediğimi söyledim. Beni hiç umursayan olmadı, annem “Recep abin senin için geldi bak” filan demedi. İkisinin de aklı sikişteydi, hatta annem, “Kapıyı da kapatayım da sesimiz seni rahatsız etmesin.” diyerekten ben çıkar çıkmaz kapıyı arkamdan kapadı. Odama gidip bi 10 dk gelen geçen olacak mı diye bekledim. Olmadı. Hemen parmak ucunda salon kapısının önüne gittim ve gözümü deliğe yaklaştırdım. O anki duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum. Benim için şok edici ve üzücü bir andı ama aynı zamanda hoşuma da gitmişti. Annem çoktan Recep abinin pantolonunu çıkarmış, kıllar fışkıran kalın ve damarlı sikini yalıyordu. Oğlu yattı mı, uyudu mu, yoksa geri mi döndü hiç umrunda değildi, sadece o kalın sikin tadını düşünüyordu. Recep abi de bu sırada saçlarını okşuyor, ohhh deyip duruyordu. Az sonra yalamayı bırakıp sik beni artık diyerek Recep abinin kucağına, eliyle sikini amına yerleştirerek oturdu. Elleriyle omzundan tutarak inip kalkmaya başladı. Recep abi birdenbire emeleri burnunun dibinde görünce şaşırdı ve hemen yalamaya başladı. Şapur şupur yalıyor, uçlarını emiyor, resmen sömürüyor, bir eliyle de annemin götünü okşayıp şaplak atıyordu. O sırada sikimle oynayan ben dayanamayarak donumun içine boşaldım. (iğrenç bi durum)

Sperm kokusundan nefret ettiğim için birkaç peçete alıp içimi kurulamaya çalıştım. Gözümü tekrar deliğe getirdiğimde annemin inip kalkması hızlanmış ve şaplak yemekten göt yanakları kıpkırmızı olmuştu. Üstelik Recep abi de hala boşalmamıştı, adam kıro mıro ama sağlam sikiciydi. Birden Recep abi annemi belinden tutarak üzerinden kaldıdı ve “Domal bakalım şimdi arkadan sikeceğim.” dedi. Annem hemen dört ayak üstüne domalıp beklemeye başladı, müthiş sulu amcığı bacaklarının arasından muhteşem görünüyordu. Recep abi de manzaraya dayanamamış o alcak ki, arkasına eğilip dilini sokup çıkararak yalamaya başladı. Annem de koltuğa kollarıyla tutunmuş hızlı hızlı inliyordu. Recep abi “yeter bu kadar” diyip sikini amına yaklaştırdı ve çok sert çarpa çarpa gidip gelmeye başladı. Bi ara hızdan siki dışarı fırladı ve Recep abi de sikini annemin götünün kıvrımları arasında git gel yaptırmaya başladı.

Annem “dolaşma oralarda içime girsene” der demez, Recep abi “gireceğim merak etme” diyip sikini annemin göt deliğine soktu. Annem acı içinde bağırarak kendini öne attı ve “ napıyorsun sen hayvan herif!” diye sinirlice tısladı. (anlaşılan götten daha önce de sikilmişti ve pek sevmiyordu). Recep abi “sikmemi isteyen sen değil miydin orospu, şimdi götünü de sikecem” diyip annemin götünü elledi ve ekledi “sakın bağırmaya kalkma, oğlunun seni duymasını istemezsin değil mi?” Annem çaresizce kafa sallayarak Recep abinin sikini tekrardan yalamaya başladı (götüne rahat girip çıksın istiyordu belli ki). Recep abi annemin saçından tutup, “yeter bu kadar domal hadi!” dedi ve annemin arkasına geçip tekrar sikini deliğe kökledi. Annem sesini duymamdan korktuğundan acı dolu bir “ahhh!” çekebildi ve yine kendini öne itip sikten kurtulmak istedi. Recep abi de hemen omzundan iki eliyle tutup hareket etmesine engel oldu ve tekrar kaçamasın diye üstüne oturdu. Resmen an itibariyle anneme binmiş, hayvan gibi sikiyordu. Bir eliyle saçını veya omzunu çekiyor, öbür eliyle alttan memelerini avuçluyordu.

Bu böyle en az 10 dk daha devam etmiştir, annem acı içine inlemeye devam ediyordu. Nihayet Recep abi öküz gibi böğürerek annemin götünün içine boşalmaya başladı ve annemi bırakıp öne itti. Sik götünden çıkar çıkmaz annem yere kapaklandı. Götünün deliğinden damla damla sperm yere akıyordu. Üstelik hala Recep abinin sikinde de sperm kalmıştı ve yere boşalmaya devam etti. Annem yerde hıçkırarak yatıyordu, Recep abiyse ayakta boşalmaya devam ediyordu. Anneme “kalk da yala şu döllerimi orospu!” diye seslendi. Annem önce yüzüstü döndü, sonra emekleyerek götünden akan döller dahil parkedeki dölleri yalaya yalaya Recep abini sikinin önüne geldi ve tekrar siki yalamaya başladı. Sonra da şortunu çekip kapıya yöneldi. O sırada ağladığını fark ettim.

Hemen oradan uzaklaşıp yattım. Yataktayken banyonun kapısı açıldı ve yine hıçkıra hıçkıra ağlama seslerini duydum. Sonra ben de sızmışım ne olduğunu hatırlamıyorum. (Annemi böyle kötüye kullanan bi hayvana niye hala abi dediğimi merak ediyorsanız, daha önce bu kadar sağlam bir sikiş görmediğim içindir. Annemin o haline üzüldüm ama aynı zamanda öyle sertçe sikilmesi de çok hoşuma gitti. Evet ruh sağlığım bozuk.)

Bunun gibi hatırladığım birkaç anım daha var, fırsat buldukça yazacağım…