Evli ve çocuklu Selma

Sosya medyada paylaş:

Merhaba arkadaşlar ben Kemal. Bu anlatacağım olayı nasıl oldu da yapabildim, anlamış değilim. 26 yaşında Üniversite mezunu biriyim. Bilimsel merakları olan ve iyi bir kitap okuyucusuyum. Birçok insanın aksine, seks konusuna serbest bakmayan, erkek olduğum halde “Evlilik öncesi seks” olayına karşı olan, tutucu ve gelenekci biriydim, taa ki aşağıdaki yaşadıklarıma kadar.

26 yaşındaydım ve halen seks yapmamıştım. Bundan dolayı çalışamaz hale gelmiştim. Ve sonunda seks yapmaya karar verdim. Bir süre sonra ICQ’da Chat yapmaya başladım. Arada sırada ‘Acaba birisi düşer mi?’ diye, 30-40 yaş arası bayan araması yapıyordum, belki kocasından memnun olmayan bir kadın yakalarım diye. Gerçi “Böyle şeyler olmaz…” derdim içimden, ama oluyormuş hakikaten.

Derken ICQ’da Selma adında bir kadınla yazışmaya başladım. Kendisi ile ilk başta ancak bilindik sohbetler yapıyorduk. Daha sonraları ben ona daha özel sorular sorarak onu çözmeye çalışıyordum, ‘Acaba kocasından memnun mu, değil mi?’ diye. Bana çok kızıyordu bu tür sorular soruyorum diye. Ben de bu kadınla sohbeti kesmemek için ona “Abla” demeye başladım. Ve zaman içinde, internet üzerinden ona bilgisayar hakkında bilmediği konular hakkında falan, baya yardımcı oldum. Artık bana güveniyordu. Hatta bir resmini bile yolladı.

Daha sonra Webcam’ını on dakikalığına da olsa, bir kez açtı. Onu Webcam’da görünce, 33 yaşında ve iki çocuklu bir kadın olmasına rağmen hayran kaldım. O kadar güzel bir kadın idi ki. Onunla mikrofonla da konuşmuştum daha önce. Sesi beni zaten baştan çıkarmaya yetiyordu. Kendisini Webcam’da da görünce, kendi kendime “Ne yapıp edip ben bu kadını sikmeliyim.” dedim. Tam bu sıralarda askere gitmem gerekti. Ama kısa dönem olduğu için erken bitti askerliğim.

Askerden geldikten sonra da, Selma ile ICQ’da uzunca yazıştık ve sohbet ettik. Daha önceden telefonunu da vermişti ve bana güveniyordu artık. Ben tabi ki konuyu her zaman olduğu gibi, onun seks dünyasına getiriyordum. Bir gün yine bu tür konuşmaları açmayı deniyordum, birden şu karşılığı verdi bana “Ne yani, bana sahip olmak mı istiyorsun, senin olmamı mı istiyorsun?” dedi. Bunu söyleyince artık ipin ucunu bir şekilde yakalamıştım. Bunu söyleyen bir kadın, bir şekilde “Sikişmek” istiyordur dedim kendi kendime.

Ve ben buna artık “Abla” demeyi falan kestim. Ona direkt “Evet Selma, sana sahip olmak istiyorum. Seni sikmek istiyorum. Senin bu güzelliğin karşısında ne yapacağımı bilmiyorum.” dedim. Ailesi yüzünden Chat üzerinden artık yazışamıyorduk, ama onunla telefonda her gün yarım saat konuşuyorduk. Kocası ve seks hayatları hakkında bana hiçbir sey anlatmadı bu konuşmalarda. Yalnız çocukları hakkında bahsediyordu, teki 15 yaşında, öteki 6 yaşında, iki çocuğu vardı. Ama ben, kocasının kendisini seks konusunda ihmal ettiğini, anlayabiliyordum.

Zaman içinde o da artık bana kayıtsız kalmıyordu. Ben de ona tutulmuştum artık. Telefonda sesini duymadan rahat edemiyordum, ve bu olay artık bana yetmiyordu. Onunla yüz yüze görüşmek istiyordum. Daha önceden telefonda, onun hakkındaki fantazilerimi anlatmıştım ona. Hem bana kızıyordu hemde dinliyordu. Benimle birlikte olmak istiyordu, ama kocasını aldatacağı için, ve böyle bir şeyi kendisine nasıl yedirebileceği konusunda çelişkiler yaşıyordu.

Ben “Bir kere olsun buluşalım. Sen istemedikçe sana hiçbir şey yapmam. Seninle yüzyüze sohbet etmek bile yeter bana.” diyordum. Amacım onunla biraraya gelmekti, biraraya gelirsek onu kesinkle ikna edeceğimi bliyordum. Onu Mecidiyeköy’de buluşmaya bir şekilde ikna ettim. Arabası ile Mecidiyeköy’e geldi ve beni arabasına aldı. Levent’te bir cafeye gittik, birşeyler içmek için.

Onunla uzun uzun sohbet ettik cafede. Benden ürkmüyordu artık. Espriler yapıyorduk birbirimize. Ben tabi ki onu kıvama getirmek için elimden gelen herşeyi yapıyordum. Ona bir sürü iltifat yağdırıyordum. Ama bunları hak etmiyor da değildi hani. Benden oldukça etkilenmeye başlamıştı artık. “Benden hala çekiniyormusun?” diye sordum. Bana “Hayır, artık çekinmiyorum.” cevabını verdi. Daha sonra eve gitmek için kalktığında “Beni de bırakabilirmisin gideceğim yere?” diye sordum. “Tamam.” dedi ve arabasına birlikte bindik.

Artık dayanacak halim kalmamıştı, “Bugün onu mutlaka sikmeliyim, yoksa kadın gidiyor…” diye içimden geçiriyordum. Arabayı kullanırken, dayanamayıp birden elimi bacaklarına attım ve okşamaya başladım. “Ne yapıyorsun?” diye tepki veriyordu ama karşı da koyamıyordu. Ben de “Ne olursun, kendini bana bırak, kaçma benden. Senin benden daha çok ihtiyacın var buna…” diye onu ikna etmeye çalışıyordum. Arabayı Fatih Ormanı’na çekmesini rica ettim. Bir şekilde ikna edip çektirdim de. Ormanda tenha bir yere çekip durdurdu arabayı.

Arabayı durdurur durdurmaz onun dudaklarına yapıştım. “Yapma ne olursun, yapma bunu bana…” diyor ama kendini bundan da alıkoyamıyordu. Ben onun dudaklarını öperken bir yandan da gömleğinin düğmelerini çözmeye çalışıyordum. Artık kendini bana bırakmıştı biricik sevgilim Selma. Gömleğinin düğmelerini çözüp sütyenin kopçasını açtıktan sonra o güzelim göğüsleri elimdeydi. Onu dudaklarından öperken, göğüslerini de okşuyordum. Bir anda bunları kesip “Arkaya geçelim.” dedim.

Arka koltuğa geçtik, tir tir titriyordu bedeni. Ve yeniden “Ne olursun Kemal yapmayalım, ben evli ve iki çocuklu bir kadınım. Bunu yaparsam kendimi asla affedemem…” deyip duruyordu. Ben de “Bak bir kere yapalım, sen de seveceksin ve daha sonra hep isteyeceksin. Hem ben daha önce hiç seks yapmadım, ilk defa seninle seks yapacağım. Bende üzülüyorum ama seni de çok istiyorum.” diye ikna ettim. Arka koltuğa yatırdım Selmayı ve eteğini yukarıya doğru sıyırdım. Dantelli külotunun altındaki o güzelim amını görünce bayılacak gibi oldum. Külotunu asağıya indirdim ve amını yalamaya başladım. Selma’nın gözlerinden yaşlar akıyordu ama zevk te almaya başlamıştı.

Ben de artık dayanamıyordum ve pantolonumun düğmelerini açıp sikimi çıkarttım. Ve o güzelim ama girme zamanı idi. Selma’nın amına sikimi soktuğum zaman Selma’dan acayip bir ses geldi. Çok üzülüyordu bunu yaptığı için ama müthiş te zevk alıyordu bundan. Ben amına gidip gelmeye başlamıştım, bir yandanda göğüslerini okşuyordum. Artık istediğim olmuştu ve Selmayı sikiyordum. Böyle 4 dakika gidip geldikten sonra, ikimiz de aynı anda orgazm olduk ve boşaldık. Ben spermlerimin hepsini Selma’nın amına akıttım. Ve birkaç dakika içinde kaldıktan sonra, yarağımı amından çıkarıp kenara çekildim.

Daha sonra beş dakika konuşmadan öylece kaldık. Çok pişman olduğu belliydi. Ama çok ta hoşuna gitmişti. Birden ağzından şöyle bir cümle çıkıverdi: “Kocamla tam iki yıldır doğru dürüst seks yapmadım. Beni az önce siktiğin zaman, kendimi yeniden bir kadın olarak hissettim.” dedi. Daha sonra sikimi eline alıp okşamaya başladı. Sonra da ağzına aldı, tekrar kaldırdı ve “Beni bir daha sikermisin Kemal?” dedi. Onun bunu istemesine o kadar çok mutlu oldum ki. Onu bu sefer kucağıma alıp sikmeye başladım. Kucağımda yarağımın üstüne oturttum ve zıplatmaya başladım. O kucağımda zıplarken bende göğüslerini yoğuruyordum. Böylece yaklaşık bir 10 dakika kadar sikiştikten sonra tekrar içine boşaldım Selma’nın.

Daha sonra “Benim gitmem lazım Kemal.” dedi. Bende “Tamam.” dedim ve “Peki daha sonra, yeniden buluşacakmıyız?” diye sordum. “Bilemiyorum şimdi… Ararım ben seni.” dedi. Aradan birkaç gün geçtikten sonra beni aradığında, durum belli oldu, fırsat bulduğumuz her zaman Selmayı sikecektim artık. Selma ile 10 günde bir, 15 günde bir, kendimize otelde bir oda tutup, deliler gibi sikişiyoruz artık. Beni kocasından daha çok seviyor ve yatakta kendini bana tamamen teslim ediyor. Bana “Kemal, ileride sen birisiyle evlensen bile, beni sikmekten vazgeçemezsin…” deyip duruyor.

Açıkcası Selmayı çok seviyorum, başka birisiyle evlensem bile onu sikmekten nasıl vazgeçebilirim ki?