Evine temizliğe gittim götümü folloş etti

Sosya medyada paylaş:

Moldova’dan Istanbul’a calismaya geldim. Bavul ticareti, o bu derken, Turkce’yi iyi ogrendim. Bir Turkle evlendim, kucuk bir kizim oldu, kocamla anlasamadik, ayrildik. Kizima bakabilmek icin duzenli bir is istedim, evlere temizlige gitmeye basladim. Genelde isinde gucunde olan, hali vakti yerinde bekar insanlarin evlerini cekip ceviriyorum. Hem parasi iyi, hem de bekar evleri cocuklu evlere gore daha az kirleniyor.

Mehmet Bey beni isten arkadaslari araciligiyla buldu. Guvenilir, duzgun biri oldugumu arkadaslarindan duyunca, bana guvenip daha ilk gunden evinin anahtarini verdi. Evini temizledigim o ilk gun birbirimizi gorduk, bir daha aylarca her hafta evine gittim, ama onu hic gormedim. O ise ciktiktan sonra evine gider, o isten donmeden temizligi bitirir, donerdim.

Merak yok mu, Mehmet Bey’in evdeki esyalarini temizleyip duzenlerken, zamanla her seyini ogrendim. Fotogaflari, kitaplari, yedigi yemekler, ic camasirlari, vs. Varlikli, bakimli bir erkekti. Guzel kadinlarla cekildigi fotograflari kimse bulmasin diye kitaplarinin arasinda saklardi. Yatak odasindaki cekmecesi prezervatif doluydu.

Bir gun haftalik temizlige gittigimde, Mehmet’i evde buldum. “Aaa, sen misin Lena?” dedi. “Kusura bakma, soylemeyi unuttum. Hastayim biraz, bugun ise gitmedim. Ben yatak odasinda yatayim, sen evi hizlica bir toparlayiver.”

Bir iki saat temizligi yaptim, bir yatak odasi kalmisti. Girip, oranin da bir tozunu alayim, dedim. Kapiyi araladim. Mehmet uyuyordu. Atesten belki, terlemis, uzerindeki yorgani iyiden iyiye itelemisti. Bacaklarindan biri tamamen aciktaydi. Yanina yaklastim. Aylardir fotograflarina baktigim, degisik kadinlarla gordugum erkek hemen yanimda idi. Elimi uzatsam tutabilirdim. Kendime hakim olamadim, ve yavasca dizini tuttum. Avcumu yukariya dogru kaydirdim. Bacaklarinin ust kismi sert ve kasliydi. Cok hosuma gitti. Uzanip, kasli bacaklarini opmeye basladim. Apisarasindan gelen erkek kokusunu duyuyor, kalbim pat pat atiyordu.

Bir anda uyandi. “Cok guzel,” dedi. “Cok guzel Lena, cok hosuma gitti.”

Bacaginin bitiminde, kasiklarin basladigi bolgedeki duzlukte kalinca bir damar vardi. Orayi opmeye basladim. Saclarimi tuttu ve yuzumu tasaklarina itti. “Tasaklarimi yala,” dedi. “Yala tasaklarimi…” Kalkmak istedim. “Yok oyle,” deyip beni tekrar yaragina dogru cekti “Kaldirdigin gibi indireceksin.”

Muthis bir erkekti. Kendimi guclu kollarina biraktim. Beni dondure dondure sikti. En son yavas yavas gotume sokusunu hatirliyorum, hickira hickira “Mehmet, Mehmet,” dedikce “Lena, hosuna gidecek. Hem sana ne istersen alacagim,” diyordu. Gercekten bir iki dakika sonra alismistim, o koca yaragi icime nasil aldigima sasiriyordum. Hizla gidip geliyordum, Mehmet’i mutlu etmek, onu gotumle bosaltmak istiyordum…

Mehmet o gun gotumu folos etti. Ama bosaldiktan sonra yuzundeki gulumseme o kadar parlakti ki, ona her seyimi vermek istedim…