Üvey annem ve transseksüel yaşantım

Sosya medyada paylaş:

Merhaba ben Gökan.
Bu anlattığım olay tamamiyle gercektir yanlız isimler deistirilmistir. bu olay benim basımdan geçiyor ve artık birilerine anlatmak istiyorum.

Ben Masturbasyon yapmaya ilk basladığımda 12 yasımdaydım ama sadece zevk suyu akıyordu döl daha piyasada yoktu . ozamanlar taşaklarım morarana dek zevk suyu akması için masturmasyon yapıyordum ve transeksüel videolara cok büyük ilgim vardı.
Hep transeksüel videolar izleyip onlar gibi içime girilmesi isterdim ama onlar gibi transeksüele sokmak isterdim. ama sadece transeksüellere ilgim var onlardan hariç erkeklere ilgim yok.

Herneyse ben 14 oldum evimizden tasındık baska bir eve.Benim hislerim artmıstı kendimi tutamıyordum sexs için deliriyordum.ardım mastürbasyon yapınca döl akıyordu.Ama Hep kendimi tutmak istiyordum mastürbasyon yapmıyacam transeksüel videolar izlemiyecem ama ennn fazlaa 2 gün dayanabiliyordum. Üvey anne onu sevişmek onun götünü yalamak cok istiyordum amını yalamak icin neler veririmdim.

Birgin üvey annem ve babam dısarıya cıktılar saat 12.00 idi ve giyinmislerdi.Ama odalarını kitliyorlardı cok nadir Bugünde kitlemislerdi, Ama ben Açmayı cok iyi biliyordum cünkü öyle kale filan deyildi ahyap kapının dandik kiliti idi. Herneyse ben odaya girdim direk üvey annem yere eski iççamasırını cıkarıp yeni iççamasır giymis kirlilere atmamıs aldım kokladım çok azdırıcı kokusu vardım ama cok kotü kokuyordum onunla mastürbasyon yapmaya basladım zevkten bi ara durup kilot dolabına az bisey işedim sonra pis koktu pisman olup parfüm sıktım ve elimdeki pis don ile posaldım. Ama onu cok istiyordum ama babamdan baskasına bakmıcanı tahmin ediyorum.

Herneyse yine yapmıyacam etmiyecem 2 gün geçti geçmedi tekrar geldi 15 yasına gelmistim. Hemen açtım xhamster shemele katagorisini seçtim ve basladım izliyerek mastürbasyon yapmaya tabi cok azmı azmıstım içime biseyler almak istiyordum büyük meyva sıkacağını musfaktan getirerek üstüne oturmaya basladım fazla açımadan kaydı kremlemitim kucakta zıplar gibi zıplamaya baslamıstım . sonra bosaldım yıkanıo *öbe ettim. Sonra mastürbasyon yaptım hergün ama tövbemden dolayı shemale videosu isliyemiodum.Bi kadınla sex yaparsam gecer diyordum ama geçmedi 🙁

ve 16 oldum . Hayat zorlana zorlana devam ediyordu.
Birgün çok azdım yerimde duramıyordum dayanamadım travestilerin mekanına gitmistim ama kalbim küt küt atıyor ve sikimi hissetmiyordum cok adrenelin pompalıyordum vicut.
Cok korkuyordum Gitmeden götümdeki kılları jiletlemis pürüssüz olmustu.
Utana utana calısıyonmu dedim. Calısıyoruummm tabik**e dedi .


Beni bi binaya soktu merdivenlerden cıktık paltolonumu indirdim yalamaya basladı ama benimki korkudan ve heycandan kalkmıyordu. Kekeliyordum konusamıyordum heycandan.
Bana yası kac dedi bende hiç düsünmeden 16 dedim . Yalıyorken 16 mı Çok ufak yasın ben yapmam dedi tassak geçti aslında ufak filan deilim yasım okadar ufak herneyse yaladı ağzı cok sıcaktı sikit terlemişti yalarken ama yine kalkmıyordu.


sonra bosaltmadan k.bakma dedi ve cıktı odadan . Yani benim transeksüel maceram bitti . Ama Ben Bir transeksüelle konusmak cok istiyorum . Eyer msn adresimi eklerlerse cok sevinirim